APRILIA TUONO vs KTM SUPER DUKE

Ακούσαμε-Διαβάσαμε-ειδαμε-
Πληροφορίες - Γνώμες - Συγκριτικά

Συντονιστής: Συντονιστές

Δημοσίευσηαπό iznogood την Παρ Απρ 04, 2008 8:50 am

Ο Μαριος εχει δικιο, οποια και να παρεις δεν θα το μετανιωσεις, γιαυτο παρε αυτη που θα σε κανει να μη κοιμασε τα βραδια... :smt036 !
Οσο για τις εκτιμησεις το ποιο ειναι "σαφως" πιο γρηγορο ή πιο δυνατο δεν τις κρινω ως ασφαλεις. Ασφαλεις εκτιμησεις κανει ο ιδιος οδηγος εχοντας οδηγησει και τις δυο μοτο και μαλιστα οριακα.
Πρωτον, Γιωργο(golis) το 990 ηταν παντα ψεκαστο.
Δευτερον, το 990 δεν υστερει σε τελικη και σε αναλογια ιππων/κιλο, το οτι περασες καποιον δεν σημαινει πως αυτος προσπαθουσε για το αντιθετο.
Τριτο, Ο δουκας ειναι "στημενος" απο τη βασικη του εκδοση με wp, brembo κτλ! Η εκδοση R φοραει τα ιδια απλα με προσανατολισμο για πιστα και ειναι μονοσελο!
chalife ala place du chalif.
http://www.carbon-aramid.com
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Αλεξης
Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό Marios Georgiou την Παρ Απρ 04, 2008 9:32 am

Kiriako ego exo cafe racer alla an den eperna to cafe, tha eperna ton duka.
to aprilia nomizo den tha to eperna ke oi diafores tous otan o odigos ine kalos, ine midamines. to kiriarxo pexnidi stis sport motos ine o odigos. otan ise kalos odigos ke kseris ti kratas, diskola se pianoune oi alloi.....an se endiaferi i taxitita/dinami...an oxi ke ine thema fatsas pou tha piris tin mixani, tote ine kathara diko sou thema......
o doukas gia mena ine pio kalos....odigisa ton douka tou 2006 ke to tuono tou 2006 me akrapovic afto.....o doukas ine pio pexnidiarikos ke sikonete gia plaka ke me triti ama thes...
to touono ine fatsato logo grafikon, to ksanaipa....an to bapsis mauro i kokkino, monoxromo diladi, den tha lei tipota san mixani....omos exi grafika ke ine iper ke fatsari.....
apodidi pio psila to tuono tin dinami tou apo ton douka.....ine kathara thema diko sou, gousto sou ke pos thelis na simperiferete to mixanaki sou....ego dino poli simasia stin ropi, ine i ropi pou tha se kani na kinithis grigora, oxi i dinami ke toso....giafto pira to 998S ke epidi ithela ke ena gimno, pira ke to cafe.....giati ke ta dio afta ine ropata ke den pianonte otan ta odigas sosta. iparxoun stin parea mixanes ton 180 ippon ke, R1 2007, GSXR ke polla alla omos kanena den stekete mprosta stis motos mou epidi exoun ropi ke bgazoun sosta tin dinami tous eki pou prepi......extos ki an prokite gia megalous euthis dromous ton pollon xiliometron me euthies ke mono. eki iperteroun oi ippiou oi polloi ke oxi i ropi.
"You can learn about a person in an hour of play than in a year of conversation...." - Plato
Άβαταρ μέλους
Marios Georgiou
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Mythos την Παρ Απρ 04, 2008 10:34 am

iznogood έγραψε:
Δευτερον, το 990 δεν υστερει σε τελικη και σε αναλογια ιππων/κιλο, το οτι περασες καποιον δεν σημαινει πως αυτος προσπαθουσε για το αντιθετο.
Τριτο, Ο δουκας ειναι "στημενος" απο τη βασικη του εκδοση με wp, brembo κτλ! Η εκδοση R φοραει τα ιδια απλα με προσανατολισμο για πιστα και ειναι μονοσελο!

Δεν έχω μπροστά μου το συγκριτικό αλλά δεν νομίζω να πιάνει ο Δούκας τα 258χλμ/ω πραγματικά.

Όπως δε νομίζω τα φρένα και τα αμορτισέρ του να συγκρίνονται με τη χρυσή σειρά της BREMBO και τα OHLINS του FACTORY που είναι στα λεφτά του δούκα.

Κάνε αυτό που είπε ο Δημήτρης κάτσε σκέψου και αν δεν αποφασίσεις το απλό και θες Δούκα... πάρε factory [smilie=pdt_xtremez_28.gif]
Άβαταρ μέλους
Mythos
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Marios Georgiou την Παρ Απρ 04, 2008 10:44 am

otan milame gia naked mixanes, gia gimnes diladi, den kitame tin teliki taxitita....kitame poso eukola i grigora mas petai i mixani apo tin mia strofi stin alli ke poso euelikti ine. Ara o paragontas telikis taxititas kiriako, den prepi na se anisixi giati liges fores tha pas pano apo 200 xiliometra.....den xriazete, den endiknite gia gimni motocicleta....an thes na pernis teties taxitites, pare ena superbike.
ta ohlins ke ta brembo den iparxi amfibolia oti ine korifi alla den isteroun katholou ta WP....toulaxiston se epipedo pou mpori enas anabatis pou den ine epagkelmatias na to katalabi.
an thimame ke o dukas ixe brembo....mpori na min ine i xrisi sira alla den isteroun katholou...ke katheta embola exi, ke axtinikes dagkanes, ke ola.....ke pistebo oti ine pio fun bike apo to tuono ke kalitero paketo gia gimni mixani.
Ta exo odigisi ke ta dio, ime italofilos mexri ta mpounia omos se afti tin anametrisi to KTM nika. Prepi na blepoume ta pramata sosta asxeto me to ti ipostirizoume sinithos.
oute tuono exo, oute KTM ke ta exo pai bolta ke ta dio.
"You can learn about a person in an hour of play than in a year of conversation...." - Plato
Άβαταρ μέλους
Marios Georgiou
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό iznogood την Παρ Απρ 04, 2008 10:55 am

Ελα βρε Mythos, με αυτα που λες ειναι προφανες πως δεν γνωριζεις το SD990. Τα WP δεν υστερουν απο τα ohlins και τα φρενα μου ειναι (στο 990 '07 ειναι τα ιδια brembo με του 950sm με διαφορα στη διαμετρο των δισκων 305sm,320sd) σε συγκριση με του Factory του Γιωργου ειναι ακριβωωωωωωωως τα ιδια με τα δικα μου να δειχνουν πιο δυνατα παρολη τη διαφορα στη διαμετρο!

Κυριακο, παρε αυτο που σου κανει το κλικ παραπανω, παρε τη σωστη αποφαση, παρε SD990... ;-)

@Μαριος... :smt023
@Mythos... :smt068

... :-D :smt080 :smt025
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Acanthor την Παρ Απρ 04, 2008 11:20 am

iznogood έγραψε:Κυριακο, παρε αυτο που σου κανει το κλικ παραπανω, παρε τη σωστη αποφαση, παρε SD990... ;-)

+1000!

Σε όλες σχεδον τις κατηγορίες ισχύει αυτό κατά την άποψη μου, αλλά ειδικά στην κατηγορία αυτή που κοιτάς πρέπει να πάρεις ό,τι σου κάνει κλικ!
There's too much panic in this town....
Άβαταρ μέλους
Acanthor
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Όμηρος

Δημοσίευσηαπό kyriakosVFR την Παρ Απρ 04, 2008 1:45 pm

Dimitris έγραψε:Κυριάκο μην αγχώνεσαι. Άκου τι θα κάνεις για να βγείς από το δίλημμα.
Αν αποφασίσεις προς ΚΤΜ μεριά και καταλήξεις σε αυτή τη σκέψη, τότε θα πας να αγοράσεις το Tuono Factory (που είναι στο ίδιο κόστος..)

Σε βοήθησα;

Σίγουρα η βοήθεια σου Δημήτρη , είναι πολύ αποτελεσματική...... :smt070
:rolleyes: :D

Εγώ πάντως θα επιδιώξω να κάνω και μια βόλτα με το TUONO πρώτα.

Θεσ/νίκη έχει 3 αντιπροσώπους APRILIA , γνωρίζετε κάτι σχετικό ... ποιός είναι καλός ή ποιός υπερτερεί έναντι του άλλου?? και εαν κάποιος έχει μηχανάκι για δοκιμή???

Ελπίζω ναι , γιατί εάν είναι σαν του Μ@κ.ν@ (ΚΤΜ)που πήγα ,εκεί μου είπαν ότι δεν το έχουν καν στη βιτρίνα γιατί δεν μπορουν να στίσουν (στη βιτρίνα) μια τόσο ακριβή μοτοσυκλέτα....??
Άβαταρ μέλους
kyriakosVFR
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: Κυριάκος
Μοντέλο: TRIUMPH SPEED TRIPLE
Κυβικά: 1050

Δημοσίευσηαπό golis την Παρ Απρ 04, 2008 2:07 pm

Ούτε το Factory θα βρείς για test ride.Μόνο το απλό.Η θέση οδήγησης είναι ίδια.
Άμα θες(και αντέχεις) έλα να σου δώσο το δικό μου να το κάμνεις μια βόλτα.
O "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ"™ :smt026
Πήδα ψηλά κι αγνάντευε.
Πεινώ,διψώ και πέρδομαι.
Carbon-aramid
Μεταξωτά Βρακιά
Άβαταρ μέλους
golis
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Toubanos
Μοντέλο: Tuono ΦΑΚtory 07
Κυβικά: 1000

Δημοσίευσηαπό iznogood την Παρ Απρ 04, 2008 2:17 pm

golis έγραψε:Ούτε το Factory θα βρείς για test ride.Μόνο το απλό.Η θέση οδήγησης είναι ίδια.

Αμα δεν μπορει ο Κυριακος, να ερθω εγω στη θεση του?
ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Marios Georgiou την Παρ Απρ 04, 2008 2:20 pm

Kiriako an den exis piesi, kardiaggiakia problimata ke gineka pou na tsirizi, rolarise kata kipro ke ela na sou doso na kanis mia bolta me to Cafe Racer.....to opion as simiothi exi ton pio oreo ixo me ta MIVV ta telika.....milame gia motogp ixo pou kathos pernas, sikonete o pappous apo ton tafo ke arxizi na marsari.....
Άβαταρ μέλους
Marios Georgiou
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό iznogood την Παρ Απρ 04, 2008 2:34 pm

Marios Georgiou έγραψε:Kiriako an den exis piesi, kardiaggiakia problimata ke gineka pou na tsirizi, rolarise kata kipro ke ela na sou doso na kanis mia bolta me to Cafe Racer.....to opion as simiothi exi ton pio oreo ixo me ta MIVV ta telika.....milame gia motogp ixo pou kathos pernas, sikonete o pappous apo ton tafo ke arxizi na marsari.....

Αμα δεν μπορει ο Κυριακος, να ερθω εγω στη θεση του?
ΕικόναΕικόναΕικόνα

:smt082 :smt082 :smt082
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Marios Georgiou την Παρ Απρ 04, 2008 3:26 pm

to rotas filara? opote thes....rolarise ke tha sou to doso ke gia ride...tha paro ego to 998S ke esi to cafe ke tha pame ride sta bouna....
Άβαταρ μέλους
Marios Georgiou
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Dakota την Παρ Απρ 04, 2008 4:03 pm

Izno μάζεψε βαλίτσες παίρνω την Cyprus. Μάριε εμένα θα μου δώκεις το impreza :smt118 και στη διαδρομή αλλάζουμε. :smt005 :smt054

Κυριάκο η λέξη Test Ride είναι κάτι σαν ανέκδοτο στη Θεσ/νίκη. Πάνε στην Aprilia στην Βασ. Γεωργίου που είναι καινούργια και θα έχει όλα τα μοντέλα. Τουλάχιστον θα μπορείς να κάτσεις πάνω του. Για να το οδηγήσεις ...... :smt102

Το Σάββατο το πρωί θα περάσω από εκεί, θα σταματήσω να ρωτήσω αν έχουν για τεστ τίποτα άλλο εκτός από το shiver.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dakota
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Μήτσος
Μοντέλο: Moto Guzzi 1200 Sport
Yamaha YBR 125
Κυβικά: 1275

Δημοσίευσηαπό Marios Georgiou την Παρ Απρ 04, 2008 4:42 pm

distixos file dakota poulisa to impreza....lipame an se apogoiteusa....an sou kani i kenourgia BMW M3 me tous 420 ippous, dikia sou.....
Άβαταρ μέλους
Marios Georgiou
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό kyriakosVFR την Παρ Απρ 04, 2008 6:23 pm

golis έγραψε:Ούτε το Factory θα βρείς για test ride.Μόνο το απλό.Η θέση οδήγησης είναι ίδια.

Marios Georgiou
Kiriako an den exis piesi, kardiaggiakia problimata ke gineka pou na tsirizi, rolarise kata kipro ke ela na sou doso na kanis mia bolta me to Cafe Racer.....to opion as simiothi exi ton pio oreo ixo me ta MIVV ta telika.....milame gia motogp ixo pou kathos pernas, sikonete o pappous apo ton tafo ke arxizi na marsari.....

Σας ευχαριστώ , αλλα μου πέφτει λιγο μακριά , προς το παρόν.... για αργότερα το ξανασυζητάμε :smt048
Άβαταρ μέλους
kyriakosVFR
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: Κυριάκος
Μοντέλο: TRIUMPH SPEED TRIPLE
Κυβικά: 1050

Δημοσίευσηαπό Dakota την Παρ Απρ 04, 2008 7:31 pm

Marios Georgiou έγραψε:distixos file dakota poulisa to impreza....lipame an se apogoiteusa....an sou kani i kenourgia BMW M3 me tous 420 ippous, dikia sou.....

Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα δεχτώ την πρόσκλησή σου. Drogar-Love(LBG).gif Drogar-Love(LBG).gif :smt118 :smt118
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dakota
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Μήτσος
Μοντέλο: Moto Guzzi 1200 Sport
Yamaha YBR 125
Κυβικά: 1275

Δημοσίευσηαπό PariasCrete την Σάβ Απρ 19, 2008 2:49 pm

SD990 η γνωμη μου, χωρις να εχω οδηγησει το Tuono. Το SD παει κανας χρονος που εκανα το πρωτο τεστ ride και ακομα παραμιλαω, και τελη μαιου θα το παρω. πολυ ωραιο και το Tuono αλλα πραγματικα το SD ειναι απο αλλο πλανητη..και μην κοιτας αναρτησεις και φρενα ως βασικη διαφορα σε αυτες τις 2 μηχανες...και στις 2 ειναι κορυφαια! και απισης η KTM εχει και καλητερη αντιπροσωπεια σε σχεση με την Aprilia. τουλαχιστον προς το παρον!
Άβαταρ μέλους
PariasCrete
Νέος στο forum

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΜΟΝΤΕΛΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης