Μήπως έχει κανείς υπόψη του πού θα μπορούσα να μάθω που κυμαίνονται περίπου οι τιμές μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών στην αγορα? Στο μοτοτρίτη έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα αυτή...
Παρεπιμπτόντως ενδιαφέρομαι για ΧΤΧ, αλλά δε ξέρω σε τί τιμές κινείται στην αγορά.Βρήκα ένα σε πολύ καλή κατάσταση με 5.000χλμ μοντέλο 2006, (ΧΤR βέβαια αλλά δεν μπορώ να πω ότι χαλάστηκα κιόλας με τις μεγάλες ζάντες!)κι ο τύπος ήθελε 4.500€.Το μηχανάκι σε πολυ καλή κατάσταση ομολογουμένως,αλλά ήθελε επειγόντως λάστιχα και αλυσίδα,γιατί τα τελευταία είχαν σκασιματα στα πλαϊνα απο την πολυκαιρία και η αλυσίδα σκουριά απο την ακινησία.(δηλαδή θα το πλησιάζαμε το πεντάρι). Για να πω την αλήθεια καλή μου φάνηκε η τιμή αλλά χρειάζομαι και μια έξτρα γνώμη...
Πάντως αυτοί οι πίνακες του autotriti (για αγορά μεταχιρισμένου αυτοκινήτου) είναι τυφλοσούρτης, το ξέρω γιατί πρόσφατα πήρα ένα μεταχειρισμένο 10ετίας και ήξερες που να κινηθείς, δε σου πουλαγε ο καθένας το παρτάλι του όσο ήθελε, έριχνες μια ματιά στο πίνακα και ήξερες πόσο παίζει περίπου στην αγορά.Εβλεπες κατάσταση και εξτρα και αναλόγως εκοβες ή προσθετες στην τιμή.
Κάθε γνώμη δεκτή.Ευχαριστώ!