Η δικη μου ομως ειναι κλειστου τυπου.
Λετε να χανει υγρα?
Μηπως μου προκαλεσει κανενα προβλημα στα ηλεκτρικα?
Ακομη ειναι μεσα στην εγγυηση(10 μηνων),μηπως θα επρεπε να ζητησω αλλαγη?

Συντονιστής: Συντονιστές
Mythos έγραψε:Είναι οξείδωση που συμβαίνει όταν ο πόλος έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον μην ανησυχείς δεν είναι και τίποτα μπορείς αν θες να βάλεις κάτι που θα αποκλείει το οξυγόνο από τον πόλο, είτε
κάτι σαν γράσο είτε κάποιο αεροστεγές καπάκι αλλά δεν έχει και καμμία ουσία.
Dimitris έγραψε:Mythos έγραψε:Είναι οξείδωση που συμβαίνει όταν ο πόλος έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον μην ανησυχείς δεν είναι και τίποτα μπορείς αν θες να βάλεις κάτι που θα αποκλείει το οξυγόνο από τον πόλο, είτε
+1000
Κάποιοι βάζουν silicone grease. Λένε πως κάνει δουλειά.
dijkstra γράψε λάθος...μάλλον θα έφταιγε η νύστα...εννοούσα βαζελίνη και όχι silicone grease...Προστετεύει από τις σκόνες που επικάθονται με το πέρασμα του χρόνου..dijkstra έγραψε:Dimitris έγραψε:Mythos έγραψε:Είναι οξείδωση που συμβαίνει όταν ο πόλος έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον μην ανησυχείς δεν είναι και τίποτα μπορείς αν θες να βάλεις κάτι που θα αποκλείει το οξυγόνο από τον πόλο, είτε
+1000
Κάποιοι βάζουν silicone grease. Λένε πως κάνει δουλειά.
Απλά αν βάζεις "χέρι" μόνος στην μοτοσικλέτα σου να ξερεις οτι μετά θα χρειάζεσαι γυναικολόγο...
Ναι αυτό εννοώοτι το γράσο θα σε κανει σαν μου**
Dimitris έγραψε:dijkstra γράψε λάθος...μάλλον θα έφταιγε η νύστα...εννοούσα βαζελίνη και όχι silicone grease...Προστετεύει από τις σκόνες που επικάθονται με το πέρασμα του χρόνου..
Δεν το έχω δοκιμάσει.
Kiriakost έγραψε:Βασικά .... η μπαταριά του είναι για πέταμα ... ξερνάει λόγο διαρροής από τον πόλο ..
( Την είδα από κοντά.)
Τον συμβούλεψα , τουλάχιστον να πλύνει μπαταριά - πόλο και ακροδέκτη μηχανής με νερό .
Ωστε να διαλυθεί η τοξικότητα του καταλύτη .
Η μπαταριοθήκη του έχει γεμίσει από τα καυστικά άλατα ,
και γέμισαν καυστικά άλατα και όλες οι καλωδιώσεις ,από το Vstrom ...
Και αντί να κάνει κάτι άμεσα ... κάθετε και το συζητάει στο ίντερνετ ..
Kiriakost έγραψε:Βασικά .... η μπαταριά του είναι για πέταμα ... ξερνάει λόγο διαρροής από τον πόλο ..
( Την είδα από κοντά.)
Τον συμβούλεψα , τουλάχιστον να πλύνει μπαταριά - πόλο και ακροδέκτη μηχανής με νερό .
Ωστε να διαλυθεί η τοξικότητα του καταλύτη .
Η μπαταριοθήκη του έχει γεμίσει από τα καυστικά άλατα ,
και γέμισαν καυστικά άλατα και όλες οι καλωδιώσεις ,από το Vstrom ...
Και αντί να κάνει κάτι άμεσα ... κάθετε και το συζητάει στο ίντερνετ ..
skiathian έγραψε: καλυπτει η εγγυηση της αντιπροσωπιας τετοιου ειδους καταστασεις.(Την μηχανη την εχω 10 μηνες).
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες