Ξέρετε αν χάνω την εγγύηση με τοποθέτηση τέτοιου τύπου φώτα?
Το έχει κάνει κανείς?
Ποιος είναι ο τύπος της λάμπας που έχω πάνω τώρα (μαμισια)?
Σας ευχαριστώ.
Συντονιστής: Συντονιστές
lord έγραψε:οχι,γιατι να χανεις την εγγυηση?
ο τυπος της λαμπας σου θα ανγραφεται στο μανουαλ...
iznogood έγραψε:Οποιοδηποτε πηραγμα στα ηλεκτρικα του duke χανεις την αντιστοιχη εγγυηση! Ακομη και η τοποθετηση μη εργοστασιακου συναγερμου εχει ποινη! Αν εχεις εμπιστοσυνη στον ηλεκτρολογο που θα στα βαλει τοτε προχωρα ελευθερα. 8 χρονια δεν ειχα ποτε ηλεκτρικα προβληματα σε KTM!
FiestaLoca έγραψε:Aσχέτως θέματος εγγυήσεως πιστεύω ότι το κακό με τις λάμπες xenon έχει παραγίνει, αφού πρόκειται για καγκουριά μέγιστη στην οποία επιδίδονται ακόμη και μεσήλικες. Όταν όλοι έχουν βάλει αυτές τις λάμπες σε οχήματα ακατάλληλα γι' αυτές τις λάμπες στραβώνοντας ο ένας τον άλλον, μόνο τότε θα καταλάβουν το μέγεθος της ηλιθιότητας που τους δέρνει.
Οι λάμπες xenon μπαίνουν σε οχήματα με προδιαγραφές για λάμπες xenon και στα οποία η ρύθμιση της δέσμης γίνεται ηλεκτρονικά και με κάποια ελάχιστα standards , αλλιώς ένα καλό εργαλείο γίνεται όπλο σε χέρια άσχετων. Γιατί τελευταία έχω δει και... παπί σε τέτοια κατάσταση.
![bs_offtopic.gif [smilie=bs_offtopic.gif]](http://motocikleta.gr/distribution/images/smilies/bs_offtopic.gif)
Acanthor έγραψε:FiestaLoca έγραψε:Aσχέτως θέματος εγγυήσεως πιστεύω ότι το κακό με τις λάμπες xenon έχει παραγίνει, αφού πρόκειται για καγκουριά μέγιστη στην οποία επιδίδονται ακόμη και μεσήλικες. Όταν όλοι έχουν βάλει αυτές τις λάμπες σε οχήματα ακατάλληλα γι' αυτές τις λάμπες στραβώνοντας ο ένας τον άλλον, μόνο τότε θα καταλάβουν το μέγεθος της ηλιθιότητας που τους δέρνει.
Οι λάμπες xenon μπαίνουν σε οχήματα με προδιαγραφές για λάμπες xenon και στα οποία η ρύθμιση της δέσμης γίνεται ηλεκτρονικά και με κάποια ελάχιστα standards , αλλιώς ένα καλό εργαλείο γίνεται όπλο σε χέρια άσχετων. Γιατί τελευταία έχω δει και... παπί σε τέτοια κατάσταση.
Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε από ένα σημείο κι έπειτα να εφοδιάζονται όλα τα οχήματα με φώτα ξένον αρκεί να είναι από το εργοστάσιο τέλεια ρυθμισμένα για να μη στραβώνουν όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω.
Αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια από τότε που τα φοράω.
Προσωπικά σε κάθε μου μηχανή θα βάζω ξένον, με ό,τι κόστος. Θα φαίνομαι και θα βλέπω καλά...
nfot έγραψε:Το μεγαλυτερο κακο, προκαλειται απο αυτους που βαζουν xenon και δεν μπαινουν στον κοπο - εξοδο να κανουν μια σωστη ρυθμιση δεσμης.
Το αλλο μεγαλο προβλημα, ειναι οτι στις περισσοτερες μοτο, πλην BMW νομιζω, δεν υπαρχει η δυνατοτητα ευκολης και γρηγορης ρυθμισης (χαμηλωμα) της δεσμης οταν υπαρχει συνεπιβατης. Σε αυτη την περιπτωση, δυστυχως, τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα για τους απεναντι, ειδικα με ατ xenon.
Και τα γραφω αυτα με πληρη επιγνωση της καταστασης, μιας και το fazer μου εχει xenon εδω και 2+ χρονια.
Επιστροφή στο PROJECT - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες