Φωτα Xenon σε ΚΤΜ Duke II

Υλοποιημένα project....

Συντονιστής: Συντονιστές

Φωτα Xenon σε ΚΤΜ Duke II

Δημοσίευσηαπό prodigygr την Τετ Μάιος 07, 2008 2:09 pm

Ξέρετε αν χάνω την εγγύηση με τοποθέτηση τέτοιου τύπου φώτα?
Το έχει κάνει κανείς?
Ποιος είναι ο τύπος της λάμπας που έχω πάνω τώρα (μαμισια)?
Σας ευχαριστώ.
KTM DUKE II
Άβαταρ μέλους
prodigygr
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό lord την Τετ Μάιος 07, 2008 3:28 pm

οχι,γιατι να χανεις την εγγυηση?
ο τυπος της λαμπας σου θα ανγραφεται στο μανουαλ...
NERO DIABLO. . . . . . . . . . ITALO MAFIOZO
Εικόνα
proud member of xelona v-twin crew
Άβαταρ μέλους
lord
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: ΑΡΗΣ
Μοντέλο: APRILIA TUONO R 08
Κυβικά: 1000

Δημοσίευσηαπό nfot την Τετ Μάιος 07, 2008 5:23 pm

lord έγραψε:οχι,γιατι να χανεις την εγγυηση?
ο τυπος της λαμπας σου θα ανγραφεται στο μανουαλ...

Για παρεμβαση στα ηλεκτρολογικα της μηχανης. Αμα θελουν ....
"Motor racing, mountain climbing and bull fighting are the only true sports.
All the rest are children's games played by adults."

- Ernest Hemingway -
Άβαταρ μέλους
nfot
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Νικος
Μοντέλο: FZ6 & Daytona 675
Κυβικά: 1275

Δημοσίευσηαπό iznogood την Τετ Μάιος 07, 2008 9:57 pm

Οποιοδηποτε πεiραγμα στα ηλεκτρικα του duke χανεις την αντιστοιχη εγγυηση! Ακομη και η τοποθετηση μη εργοστασιακου συναγερμου εχει ποινη! Αν εχεις εμπιστοσυνη στον ηλεκτρολογο που θα στα βαλει τοτε προχωρα ελευθερα. 8 χρονια δεν ειχα ποτε ηλεκτρικα προβληματα σε KTM!
Τελευταία επεξεργασία από iznogood και Πέμ Μάιος 08, 2008 8:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
chalife ala place du chalif.
http://www.carbon-aramid.com
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Αλεξης
Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό prodigygr την Πέμ Μάιος 08, 2008 9:07 am

iznogood έγραψε:Οποιοδηποτε πηραγμα στα ηλεκτρικα του duke χανεις την αντιστοιχη εγγυηση! Ακομη και η τοποθετηση μη εργοστασιακου συναγερμου εχει ποινη! Αν εχεις εμπιστοσυνη στον ηλεκτρολογο που θα στα βαλει τοτε προχωρα ελευθερα. 8 χρονια δεν ειχα ποτε ηλεκτρικα προβληματα σε KTM!

δεν θα πειραξω τιποτα! δινω ακυρω στο θεμα. ευχαριστω
KTM DUKE II
Άβαταρ μέλους
prodigygr
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό FiestaLoca την Πέμ Μάιος 08, 2008 5:21 pm

Aσχέτως θέματος εγγυήσεως πιστεύω ότι το κακό με τις λάμπες xenon έχει παραγίνει, αφού πρόκειται για καγκουριά μέγιστη στην οποία επιδίδονται ακόμη και μεσήλικες. Όταν όλοι έχουν βάλει αυτές τις λάμπες σε οχήματα ακατάλληλα γι' αυτές τις λάμπες στραβώνοντας ο ένας τον άλλον, μόνο τότε θα καταλάβουν το μέγεθος της ηλιθιότητας που τους δέρνει.
Οι λάμπες xenon μπαίνουν σε οχήματα με προδιαγραφές για λάμπες xenon και στα οποία η ρύθμιση της δέσμης γίνεται ηλεκτρονικά και με κάποια ελάχιστα standards , αλλιώς ένα καλό εργαλείο γίνεται όπλο σε χέρια άσχετων. Γιατί τελευταία έχω δει και... παπί σε τέτοια κατάσταση.
Donna nobis pacem
Άβαταρ μέλους
FiestaLoca
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Acanthor την Πέμ Μάιος 08, 2008 10:33 pm

FiestaLoca έγραψε:Aσχέτως θέματος εγγυήσεως πιστεύω ότι το κακό με τις λάμπες xenon έχει παραγίνει, αφού πρόκειται για καγκουριά μέγιστη στην οποία επιδίδονται ακόμη και μεσήλικες. Όταν όλοι έχουν βάλει αυτές τις λάμπες σε οχήματα ακατάλληλα γι' αυτές τις λάμπες στραβώνοντας ο ένας τον άλλον, μόνο τότε θα καταλάβουν το μέγεθος της ηλιθιότητας που τους δέρνει.
Οι λάμπες xenon μπαίνουν σε οχήματα με προδιαγραφές για λάμπες xenon και στα οποία η ρύθμιση της δέσμης γίνεται ηλεκτρονικά και με κάποια ελάχιστα standards , αλλιώς ένα καλό εργαλείο γίνεται όπλο σε χέρια άσχετων. Γιατί τελευταία έχω δει και... παπί σε τέτοια κατάσταση.

Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε από ένα σημείο κι έπειτα να εφοδιάζονται όλα τα οχήματα με φώτα ξένον αρκεί να είναι από το εργοστάσιο τέλεια ρυθμισμένα για να μη στραβώνουν όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω.
Αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια από τότε που τα φοράω.

Προσωπικά σε κάθε μου μηχανή θα βάζω ξένον, με ό,τι κόστος. Θα φαίνομαι και θα βλέπω καλά... [smilie=bs_offtopic.gif]
There's too much panic in this town....
Άβαταρ μέλους
Acanthor
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Όμηρος

Δημοσίευσηαπό prodigygr την Παρ Μάιος 09, 2008 9:52 am

Acanthor έγραψε:
FiestaLoca έγραψε:Aσχέτως θέματος εγγυήσεως πιστεύω ότι το κακό με τις λάμπες xenon έχει παραγίνει, αφού πρόκειται για καγκουριά μέγιστη στην οποία επιδίδονται ακόμη και μεσήλικες. Όταν όλοι έχουν βάλει αυτές τις λάμπες σε οχήματα ακατάλληλα γι' αυτές τις λάμπες στραβώνοντας ο ένας τον άλλον, μόνο τότε θα καταλάβουν το μέγεθος της ηλιθιότητας που τους δέρνει.

Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε από ένα σημείο κι έπειτα να εφοδιάζονται όλα τα οχήματα με φώτα ξένον αρκεί να είναι από το εργοστάσιο τέλεια ρυθμισμένα για να μη στραβώνουν όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω.
Αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια από τότε που τα φοράω.

Προσωπικά σε κάθε μου μηχανή θα βάζω ξένον, με ό,τι κόστος. Θα φαίνομαι και θα βλέπω καλά... [smilie=bs_offtopic.gif]

ε οχι και οτι με τα αλλα φωτα ... τα κανονικα δεν υπαρχουν ασχετη που μας στραβωνουν!
ειναι πολυ οι λογοι που μπορει να συμβει κατι τετοιο, σκεφτειτε νεα μοντελα αυτοκινιτων με γεματο πορτμπαγκαζ και 3 ατομα πισω το αυτοκινιτο 'σηκώνεται σουζα'. (υπαρχει σχετικος ρυθμηστης scroll up-down σε καθε αυτοκινιτο αλλα που μυαλο) ετσι πυστευω πως δεν εχει να κανει το θεμα 'με στραβώνουν ' με της σχετικες λαμπες αλλα με ανθρωπινο παραγωντα.
καλημερα σας, ευχαριστω.
KTM DUKE II
Άβαταρ μέλους
prodigygr
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό nfot την Παρ Μάιος 09, 2008 10:16 pm

Το μεγαλυτερο κακο, προκαλειται απο αυτους που βαζουν xenon και δεν μπαινουν στον κοπο - εξοδο να κανουν μια σωστη ρυθμιση δεσμης.
Το αλλο μεγαλο προβλημα, ειναι οτι στις περισσοτερες μοτο, πλην BMW νομιζω, δεν υπαρχει η δυνατοτητα ευκολης και γρηγορης ρυθμισης (χαμηλωμα) της δεσμης οταν υπαρχει συνεπιβατης. Σε αυτη την περιπτωση, δυστυχως, τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα για τους απεναντι, ειδικα με ατ xenon.
Και τα γραφω αυτα με πληρη επιγνωση της καταστασης, μιας και το fazer μου εχει xenon εδω και 2+ χρονια.
"Motor racing, mountain climbing and bull fighting are the only true sports.
All the rest are children's games played by adults."

- Ernest Hemingway -
Άβαταρ μέλους
nfot
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Νικος
Μοντέλο: FZ6 & Daytona 675
Κυβικά: 1275

Δημοσίευσηαπό FiestaLoca την Σάβ Μάιος 10, 2008 7:55 am

nfot έγραψε:Το μεγαλυτερο κακο, προκαλειται απο αυτους που βαζουν xenon και δεν μπαινουν στον κοπο - εξοδο να κανουν μια σωστη ρυθμιση δεσμης.
Το αλλο μεγαλο προβλημα, ειναι οτι στις περισσοτερες μοτο, πλην BMW νομιζω, δεν υπαρχει η δυνατοτητα ευκολης και γρηγορης ρυθμισης (χαμηλωμα) της δεσμης οταν υπαρχει συνεπιβατης. Σε αυτη την περιπτωση, δυστυχως, τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα για τους απεναντι, ειδικα με ατ xenon.
Και τα γραφω αυτα με πληρη επιγνωση της καταστασης, μιας και το fazer μου εχει xenon εδω και 2+ χρονια.

Γι' αυτούς του λόγους τα αυτοκίνητα που είναι φτιαγμένα για xenon ρυθμίζουν την δέσμη αυτόματα ηλεκτρονικά.
Μόνο που το 85% των αυτοκινήτων με xenon που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους δεν είναι κατάλληλα γι' αυτές τις λάμπες. Όπως συμβαίνει και με τα δίκυκλα.
Πάντως το ότι η BMW έχει κάποιο σύστημα γρήγορης προσαρμογής αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει αγνοούνται όλοι οι νόμοι της φωτοτεχνίας και της φυσικής. Δηλαδή αν δεν συστήνει η ίδια αυτές τις λάμπες στο μάνουαλ τότε απλώς δεν τις χρησιμοποιούμε. Πάντως προσωπικά από φώτα δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο, οι γερμανοί έτσι κι αλλιώς έβαλαν πολύ δυνατά φώτα. Θα έπιασαν τόπο φαίνεται οι μίζες στην siemens
Donna nobis pacem
Άβαταρ μέλους
FiestaLoca
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Acanthor την Σάβ Μάιος 10, 2008 12:39 pm

Και το VFR τελικά έχει πολύ εύκολη ρύθμιση.
Δυστυχώς στράβωσα πολύ κόσμο μέχρι να βρω το σωστό ύψος.
Αλλά τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα.
There's too much panic in this town....
Άβαταρ μέλους
Acanthor
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Όμηρος

Επιστροφή στο PROJECT - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες