ΧΤ660Χ 1 ΣΤΑΔΙΟ

Υλοποιημένα project....

Συντονιστής: Συντονιστές

Δημοσίευσηαπό ΤΗΕΟ_ΧΤ660 την Σάβ Νοέμ 24, 2007 9:37 pm

Νομιζω οτι μπερδευτικα λιγο...
1ον. Τo pc ειναι μαζι με τον χαρτη η τον αγοραζεις εξτρα??
2ον.Πως μπορεις να παιξεις με τα μιγματα κ.τλ??
3ον.πως και που ρυθμιζεται σωστα ενα pc???Αλλοι μου λενε σε δυναμομετρο και αλλοι μου λενε οτι δεν ειναι απαρετητο διοτι υπαρχη ο χαρτης ετοιμος...
[smilie=help.gif]
ΥΑΜΑΗΑ ΧΤ660Χ
Άβαταρ μέλους
ΤΗΕΟ_ΧΤ660
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό manos την Κυρ Νοέμ 25, 2007 3:01 pm

sam46 έγραψε:edit: απο τα 95.2 αλογα μεχρι τα 98.4 ειναι 3.2 αλογα πανω! ειναι κερδος!

και λεω εγω τωρα αξιζει να δωσεις 500€-550€ για να παρεις 3.2 αλογα?

στα 95 πηρε 3 στο χτ660 που ειναι και το θεμα μας ποσααααααααα εδω ειναι το ζητουμενο???
εκτος και τα αλογατα ειναι ταριφα :)

οχι δεν αξιζει συμφωνο μαζι σου.
υ.γ και αν εισαι τυχερος θα παει 500 550 εκτος και το βρεις με κανα 300 comple :):):):)
Τελευταία επεξεργασία από manos και Κυρ Νοέμ 25, 2007 3:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
manos
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό manos την Κυρ Νοέμ 25, 2007 3:06 pm

ΤΗΕΟ_ΧΤ660 έγραψε:Νομιζω οτι μπερδευτικα λιγο...
1ον. Τo pc ειναι μαζι με τον χαρτη η τον αγοραζεις εξτρα??
2ον.Πως μπορεις να παιξεις με τα μιγματα κ.τλ??
3ον.πως και που ρυθμιζεται σωστα ενα pc???Αλλοι μου λενε σε δυναμομετρο και αλλοι μου λενε οτι δεν ειναι απαρετητο διοτι υπαρχη ο χαρτης ετοιμος...
[smilie=help.gif]

1ον οχι εξτρα (χαρτες υπαρχουν στο internet στην dynojet )
3ον 100% ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ αλιως πας στιν τυχη δεν ειναι ιδια ολα τα 660

κανε οτι λει ο george_grat
manos
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Kiriakost την Κυρ Νοέμ 25, 2007 4:43 pm

Αμα το πάμε στο ... εάν αξίζει .. οχι βέβαια δεν αξίζει .. παίρνεις λέει 2-3 ίππους , όταν σπάσεις τον κινητήρα στις 12.500 στροφές ...

Ρε παιδιά .... πλάκα μας κάνετε .? .. :mrgreen:

Αλλα δεν φταίτε εσείς ... οι εταιρείες φταίνε ... πάνε και μου κάνουν τα On-Off (Μπάσταρδα Οn = motard ) , και περιμένει ο κάθε φουκαράς , να συγκριθεί στο δρόμο με τα πραγματικά Οn .

Τελος πάντων .. τα είπα και ξεθύμανα .

Απο την άλλη , εφόσον το θέμα έχει μια αναζήτηση , λογική η παράλογη , εγώ είμαι περίεργος να δω ποια θα είναι η κατάληξη , το πόρισμα δηλαδή .
Άβαταρ μέλους
Kiriakost
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Κυριάκος
Μοντέλο: Old Cut Japani _ AX-1 HONDA
Κυβικά: 250

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Κυρ Νοέμ 25, 2007 7:44 pm

sam46 έγραψε:edit: απο τα 95.2 αλογα μεχρι τα 98.4 ειναι 3.2 αλογα πανω! ειναι κερδος!

και λεω εγω τωρα αξιζει να δωσεις 500€-550€ για να παρεις 3.2 αλογα?

Ο σκοπός του PC δεν είναι τα 2-3 άλογα. Δεν δείνεις 500 ευρώ για τα άλογα. Δίνεις 500 Ευρώ για να έχεις τον εγκέφαλο της μηχανής σου "ανοιχτό" βιβλίο για να μπορείς να επέμβεις ανά πάσα στιγμή για να βελτιώσεις τη λειτουργία, ανάλογα με τις μετατροπές που θέλεις να κάνεις.
Γιατί αν δεν κάνεις μετατροπές τότε δεν χρειάζεται να βάλεις PC.
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Κυρ Νοέμ 25, 2007 7:53 pm

Ρε παιδιά ΤΟ PC είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο και για μένα, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αν θες να τη ψάξεις με άφτερμάρκετ εξατμίσεις, φίλτρα, φιλτροκούτια, x-overs κτλ. Διότι αλλάζοντας το φίλτρο αέρος (για παράδειγμα) διαταράσεις τη σχέση αέρας-καύσιμο με αποτέλεσμα για να μπορέσεις να πάρεις το μέγιστο της απόδοσης (από το συνδυασμό που επέλεξες) να πρέπει να επέμβεις στο μίγμα αέρα-καυσίμου, κάτι που ΧΩΡΙΣ PC ή RAPIDBIKE δεν μπορείς να κάνεις.

Τώρα, το αν και πόσα άλογα θα πάρεις αυτό είναι μια άλλη ιστορία και δεν εξαρτάται από το PC.

Είναι καλό να το ξεκαθαρίσουμε αυτό γιατί είναι κρίμα να πάει κάποιος να πάρει το PC, δίνοτνας 300 ή 500 Ευρώ, νομίζοντας λανθασμένα πως θα πάρει μια ντουζίνα άλογα.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

Αν θέλεις το κέρδος να είναι πολλά παραπάνω άλογα έχεις 2 επιλογές.

1α) Ξεκινάς με το stage 1 (φίλτρο, τελικό, PC)
β)Συνεχίζεις με το stage 2

2)Βάλε ένα turbo.
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό manos την Κυρ Νοέμ 25, 2007 8:16 pm

Kiriakost έγραψε:Αμα το πάμε στο ... εάν αξίζει .. οχι βέβαια δεν αξίζει .. παίρνεις λέει 2-3 ίππους , όταν σπάσεις τον κινητήρα στις 12.500 στροφές ...

Ρε παιδιά .... πλάκα μας κάνετε .? .. :mrgreen:

Αλλα δεν φταίτε εσείς ... οι εταιρείες φταίνε ... πάνε και μου κάνουν τα On-Off (Μπάσταρδα Οn = motard ) , και περιμένει ο κάθε φουκαράς , να συγκριθεί στο δρόμο με τα πραγματικά Οn .

Τελος πάντων .. τα είπα και ξεθύμανα .

Απο την άλλη , εφόσον το θέμα έχει μια αναζήτηση , λογική η παράλογη , εγώ είμαι περίεργος να δω ποια θα είναι η κατάληξη , το πόρισμα δηλαδή .

γιασου ρε κυριακο με τα ωραια σου :) αυτος ειναι και ο ρολος του σημερινου θεματος να ξεθυμενη η καθε χαρμανα :):):)

εδω το παλικαρακι θελει να φτιαξει το μοτορι του for fun και ερχομαστε εμεις να του προτηνουμε λυσεις και αν μπωρουμε να τον προστατεψουμε απο ασκοπες μετατροπες
και φυσικα σημφωνω μαζι σου οτι το βρωμοmotard του δεν μπορει να πιασει την σφαιρα XT660R που εχω εγω :) ακομα και stage 20 να βαλει και nitro :):):)
XT660 by manos 179hp διπλα powercommander + 4 φιλτρα K&N + NITRO και τεσσερης εξατμισεις και μια αγκυρα για φρενο ΤΑ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............:):):)
manos
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Kiriakost την Κυρ Νοέμ 25, 2007 8:33 pm

Λεω και εγώ ...... ( ύφος απορίας) βρέθηκε ένας λογικός άνθρωπος να συμφωνήσει μαζί μου !

manos .. εσύ είσαι ποιο τρελαμένος από τον προηγούμενο .. :smt110

Πήρε και άλλος , δικός μου από Βόλο, ΧΤ 660 , και τώρα λέει ότι δεν τον κρατάνε τα λάστιχα , γλιστράει ..

Θα πάρω μια παλούκα , και θα σας φρεσκάρω τα πλαίσια ... από το κεφάλι μέχρι τα πόδια .
:smt039
Άβαταρ μέλους
Kiriakost
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Κυριάκος
Μοντέλο: Old Cut Japani _ AX-1 HONDA
Κυβικά: 250

Δημοσίευσηαπό manos την Κυρ Νοέμ 25, 2007 8:36 pm

Kiriakost έγραψε:Λεω και εγώ ...... ( ύφος απορίας) βρέθηκε ένας λογικός άνθρωπος να συμφωνήσει μαζί μου !

manos .. εσύ είσαι ποιο τρελαμένος από τον προηγούμενο .. :smt110

Πήρε και άλλος , δικός μου από Βόλο, ΧΤ 660 , και τώρα λέει ότι δεν τον κρατάνε τα λάστιχα , γλιστράει ..

Θα πάρω μια παλούκα , και θα σας φρεσκάρω τα πλαίσια ... από το κεφάλι μέχρι τα πόδια .
:smt039

welcome to the club :weedman:
manos
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό tsantmad την Δευτ Νοέμ 26, 2007 10:46 am

Kiriakost έγραψε:Πήρε και άλλος , δικός μου από Βόλο, ΧΤ 660 , και τώρα λέει ότι δεν τον κρατάνε τα λάστιχα , γλιστράει ..

Aληθεια ειναι!! :smt045 :lol:
tsantmad
Νέος στο forum

Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό ΤΗΕΟ_ΧΤ660 την Δευτ Νοέμ 26, 2007 8:52 pm

Ο καθενας με τον πονο του!!!!
Οτι θελει λεει ο καθενας!!!!!
Τελος,το θεμα μπορει να κληση διοτι καλος ή κακος το παραγειλλα το PCIII.
Τωρα το αν εκανα μαλ......α η δεν εκανα,θα σας το πω οταν το βαλω.
Ευχαριστω ολους για την βοηθεια :smt041
ΥΑΜΑΗΑ ΧΤ660Χ
Άβαταρ μέλους
ΤΗΕΟ_ΧΤ660
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό greeko την Κυρ Μάιος 18, 2008 4:45 pm

μάγκες ασχολείστε με μα....ες!καλά ρε που θα βάλετε ενα φίλτρο κ μια εξάτμιση η ακόμα κ ενα τουρπο τι θα γινη,θα έχετε το ποιο γρηγορώ χτ και?ξοδεύετε τα λευτα σας σε μετατροπές ανεβάζοντας με τα λεγόμενα σας 5 10 20 30 άλογα τι ειναι στραγάλια να ανεβαίνουν έτσι εύκολα?τρώτε το παραμύθι κάθε μάστορα!τελος πάντων η φιλοσοφία μου στο θέμα μηχ.ειναι καθε 3 χρόνια να ανεβαίνω κατηγορία,σε 2 χρόνια παω στην τελευταία στα 1000 (εχει κ 1300 αλα περιλαμβάνετε στην ιδια)με 4000ε κ το χτ μου ανεβενω 120 πραγματικα αλογα!!!!κ εσεις θα παλεύετε με τα δεκατακια ακόμα ενω εγω θα σας περνάω μαμά

υ.γ.μιλάω φιλικά μάγκες μην με παρεξηγήσετε. [smilie=pdt_xtremez_28.gif]
χt660χ supermotart for ever
greeko
Νέος στο forum

Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό iliasRC31 την Κυρ Μάιος 18, 2008 7:51 pm

greeko έγραψε:μάγκες ασχολείστε με μα....ες!καλά ρε που θα βάλετε ενα φίλτρο κ μια εξάτμιση η ακόμα κ ενα τουρπο τι θα γινη,θα έχετε το ποιο γρηγορώ χτ και?ξοδεύετε τα λευτα σας σε μετατροπές ανεβάζοντας με τα λεγόμενα σας 5 10 20 30 άλογα τι ειναι στραγάλια να ανεβαίνουν έτσι εύκολα?τρώτε το παραμύθι κάθε μάστορα!τελος πάντων η φιλοσοφία μου στο θέμα μηχ.ειναι καθε 3 χρόνια να ανεβαίνω κατηγορία,σε 2 χρόνια παω στην τελευταία στα 1000 (εχει κ 1300 αλα περιλαμβάνετε στην ιδια)με 4000ε κ το χτ μου ανεβενω 120 πραγματικα αλογα!!!!κ εσεις θα παλεύετε με τα δεκατακια ακόμα ενω εγω θα σας περνάω μαμά

υ.γ.μιλάω φιλικά μάγκες μην με παρεξηγήσετε. [smilie=pdt_xtremez_28.gif]

σκεφτικες μερικες φορές οτι δεν μας νοιαζουν μονο τα αλογα , ΟΚ θελω ενα ποιο γρηγορο XT οχι haya αλλα XT

γιατι θα μου πεις , αυτο ειναι αλλο θεμα , ας το λυσουν οι ψυχολογοι :smt050
Ακριβές ασφάλειες ; Οχι ποιά ! https://www.insurance4you.gr & https://www.ins4youdirect.gr/
Το Motocikleta στο Facebook http://www.motocikleta.gr/facebook
Το Motocikleta στο Twitter http://twitter.com/motocikleta
------------------------------------------------
Άβαταρ μέλους
iliasRC31
Site Admin

Ονομα χρήστη: Ηλίας
Κυβικά: 1050
Επάγγελμα: Ασφαλιστικός Σύμβουλος -www.Insurance4you.gr

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PROJECT - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση