Το πάντα είναι σχετικό!
MOTO GUZZI SPORT 1200
Τώρα αυτή είναι . Και είναι αυτή γιατί είναι έρωτας και όχι λογική.
Αύριο δεν ξέρω (καθ'ότι είμαι σταθερός χαρακτήρας ).
Πάντως και να αλλάξω σίγουρα θα είναι κάτι σε V2 ,ANTE V4. Ωραίο πράγμα το V (γενικώς)
Στα τόσα χρόνια που "καβαλάω" κατάφερα να έχω στη κατοχή μου(με σκληρή δουλειά) ότι μοτοσυκλέτα ονειρευόμουν άλλαξα αρκετά μοντέλα και αρκετές μάρκες ,δύστροπα-απαλά, high-tech πλυντήρια-ραπτομηχανές μπουρούχες Κ.Α
Αυτό που έχω τώρα είναι μία επιλογή που έκανα τα παλιά χρόνια σε μια περίοδο που τα είχα αρκετά μαζί παρέα με πλεούμενο. Ώσπου τα έδωσα όλα, έτσι έφτασα στο σημείο να το ξανά-αποκτήσω για του δικούς μου λόγους , πάντως δεν είναι "εφήμερος έρωτας", είναι διαχρονική αγάπη από τα παλιά που κρατάει ακόμα κάνει αυτά που θέλω και προπάντων δεν ξοδεύει φράγκα στα συνεργεία (ας είναι καλά τα χέρια μου και οι φίλοι ΜητσοDAKOTA)
You know I'm loaded, railroaded I'm explosive, I'm a locomotive
Δυστυχώς δεν έχω εκπληρώσει ακόμη το μεγάλο μου όνειρο...αλλά που θα μου πάει...θα τα καταφέρω! είναι πολλά τα λεφτά ρε γαμώτο!!! εχώ το CBRακι μου τουλάχιστον να ξεχνιέμαι το οποίο λατρεύω βέβαια.
ΜΙΑ HAYABUSA ΜΑΥΡΗ θέλω κι'εγώ...πολλά ζητάω ε?
Είναι κούκλα...δεν παίζεται!
Ρε παιδιά, μέχρι πρίν λίγες μέρες έτσι θα έλεγα...αλλα...έπαθα ζημιά...εχω ερωτευτεί μια κ 1200 rs, tτί είναι αυτό το κακό; Ένα gs Adventure έχω και είμανα μιά χαρά, δέν ξέρω τί να πώ, ετοιμάζω νέα αγορά...μάλλον οπότε θα πρέπει να ξαναψηφίσω.