Πριν καμια 15αρια μερες, παρατηρησα κατι στο πισω δισκοφρενο. Μπα λεω, ιδεα μου ειναι, αλλα εσκυψα να το ελεγξω. Και δεν ηταν ιδεα μου, δυστυχως. Ειχε μια ωραια ρωγμη, ναααα (με το συμπαθειο).
Αφου εριξα τα σχετικα καντηλια και ρωτησα και 2-3 γνωστους, πειστικα να ξαναβαλω ΥΑΜΑΗΑ. Ριχνω μια ματια στο http://www.cmsnl.com για τιμη και βλεπω 49.50 + καμια 30αρια για μεταφορικα.
Παω και στη ΥΑΜΑΗΑ, ρωταω και μου λενε οτι δεν υπαρχει στοκ, θελει αεροπορικη και θα βγει γυρω στο 80αρι+. Τους φανηκε παραξενο που ραγισε, γιατι δεν ειχαν ξανακουσει κατι σχετικο. Τον παραγγειλα, μαζι με τις βιδες στηριξης, γιατι ολο και καποια θα χαλασει στο ξεμονταρισμα. Το ωραιο ειναι οτι, στην Ολλανδια τις βιδες τις χρεωναν 3 ευρω τη μια, ενω εδω 1,5 ευρω.
Αυριο - μεθαυριο, θα ειναι εδω και θα προχωρησω σε αντικατασταση μαζι με τα αλυσιδογραναζα.