Αυτές τις μέρες δεν με πάει με τίποτα εκτός από τα διάφορα που μου έχουν τύχει (no internet no MBW) το αποκορύφωμα ήταν να βγει από στοπ με όλα μια **Motocikleta Bot**......λ@ και να με εμβολίσει με πολλά χαλ το αποτέλεσμα είναι να φέρει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο δύο σβούρες να μην ανοίξουν στο μπου....ο οι αερόσακοι και να μου δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στον αυχένα Από πάνω η **Motocikleta Bot**......λ@ μου έλεγε πως εγώ φταίω και πως εγώ έπεσα απάνω της (κοίτα να δεις που θα σκοτωθούμε τώρα έλεγα από μέσα μου) Ρε τι έχει γίνει έχει βαλθεί κάποιος να ξεπαστρέψει τα άτομα του φόρουμ η γενικός έχουν τζαζεψει οι Ελληνες και δεν ξέρουν τι κάνουν
Συνημμένα
You know I'm loaded, railroaded I'm explosive, I'm a locomotive
valentinosgsxr έγραψε:Περαστικα σου κι απο μενα φιλε. Ελπιζω να ξοδευτικαν οι ατυχιες μας με σενα. Το BMW τι επαθε ομως μας ειπες?
To RT μου μετά από "service" σε εξουσιοδοτημένο (άλλα γιάλλα) έκλασαν οι φλάντζες καύσης και θέλει καινούργιες κοινός λύσιμο δέσιμο κεφαλών βαλβίδες λάδια κλπ κλπ και είμαι και στην αναμονή πότε θα αδειάσει το συνεργείο για την επισκευή
You know I'm loaded, railroaded I'm explosive, I'm a locomotive