HawkGt έγραψε:Δηλαδή, για να καταλάβω, από Αθήνα μόνο εγώ, ο RC31 και ο sgland θα ανέβουμε ή θα έρθετε κι άλλοι?
Οπως φαίνεται

HawkGt έγραψε:Δηλαδή, για να καταλάβω, από Αθήνα μόνο εγώ, ο RC31 και ο sgland θα ανέβουμε ή θα έρθετε κι άλλοι?
FiestaLoca έγραψε:Γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους τέτοιες ψηφοφορίες είναι για τα κλάματα.
κανονικά θα έπρεπε να ξαναψηφίσουν μόνο αυτοί που έχουν σκοπό να πάνε στ' αλήθεια, όχι αυτοί που θα ήθελαν να πάνε στην Πάργα κάποτε επειδή είναι ωραία ή επειδή η λέξη Πάργα τους κάνει περισσότερο από την λέξη Εύβοια.
Εγώ πάντως ήμουν καθαρός: Εύβοια ή τίποτα. Η Πάργα δεν είναι στη μέση. Πάργα ή Αλεξανδρούπολη το ίδιο μου έκανε.
valentinosgsxr έγραψε:Τι εννοεις η Παργα δεν ειναι στην μεση? Πανω κατω απο 450 χλμ ειναι για τον καθενα αλλα ετσι κι αλλιως δεν ηταν αυτο το κριτηριο. Πραγματικα ηταν κουτο που καποιοι ψηφησαν χωρις να εχουν σκοπο να ρθουν και ο Ηλιας το τονισε πολλες φορες αλλα κι αυτο ειναι μικρης σημασιας τελικα. Το θεμα ειναι οτι η Παργα ειναι καταπληκτικο μερος και εχει φοβερη διαδρομη.
Εξαλου δεν θα ειναι η τελευταια μας συγκεντρωση οποτε την επομενη φορα θα ψηφιστει καποιο αλλο μερος και ισως να ειναι η Ευβοια. Δεν καταλαβαινω οτι αυτος ειναι λογος για να μην ερθει καποιος στην συγκεντρωση. Η Ελλαδα ετσι κι αλλιως πεφτει πολυ μικρη για τα μηχανακια των περισσοτερων απο μας.
FiestaLoca έγραψε:Για να γίνω πιο ξεκάθαρος:
η Πάργα δεν είναι ένα μέρος για να πας το πρωί και να φύγεις το βράδυ. Αυτό δεν είναι εκδρομή, είναι ταλαιπωρία. Όσες φορές πήγα στην Πάργα έμεινα τουλάχιστον 3 μέρες (σίγουρα έχω καλές αναμνήσεις από το μέρος)
Μάνι-μάνι έχετε αποκλείσει όποιον από Βόλο-Λάρισα θα ήθελε να κάνει μια βόλτα. Η Β.Εύβοια ήταν ιδανικό σημείο για όλους ανεξαιρέτως και είναι επίσης πολλά χιλιόμετρα ώστε να προλάβει να πονέσει ο κώλος για τα καλά. Εσείς πλήρως οδικώς και οι Θεσσαλονικείς, Βολιώτες, Λαρισαίοι κλπ με το καραβάκι από Αγ.κωνσταντίνο.
Εντάξει... για τους κερκυραίους μπορεί να μην ήταν καλά.
![]()
Αφού έχουμε δίκιο. Τώρα μην κλαιγόσαστε που θα πάτε 3 κι ο κούκος.
Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΒΟΛΤΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες