Πήρε το μάτι μου κάτι για υποθερμίες, κώμα...
Δεν πόσταρα τίποτα βαθυστόχαστο και ούτε καν το ποστ είναι δικό μου. Η πηγή είναι το 0300 αλλά άσχετα με αυτό το νόημα είναι πάρα πολύ απλό, όπως είπε ο tntyliss, "Μάλλον πρακτικά ψάχνουμε την θερμοκρασία που νιώθουμε εμείς. Μπόρει η θερμοκρασία να είναι 10 βαθμούς αλλά με 100 χλμ νιώθεις να είναι πιο χαμηλή απο 10"
Τόσο απλά...
Υ.Γ: Izno θενκς για τον τύπο...
Moderator of Motocikleta.Gr
Moto Guzzi Breva V1100 2006 Moto Guzzi Le Mans V11 2003 Moto Guzzi World Club The way the "V" is meant to be...
Θα στοιχημάτιζα πάντως το μικρό μου δάχτυλο του δεξιού χεριού, πως έχεις τόσο σχέση με την "Αθήνα-Πολύγωνο", όση και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα με τη Δραπετσώνα.
Δηλαδή η καταγωγή είναι κάτι που δεν κρύβεται φιλαράκι, δυστυχώς. Αυτά είναι διαμέσου της οικογένειας και χρειάζονται 140 γενιές "πρωτευουσιάνων" ώστε να προκύψουν αληθινοί πρωτευουσιάνοι. Με την εξίσωση (μιας και μιλάμε για εξισώσεις) μαζική μετανάστευση του 1960 απλώς δεν βγαίνει το αποτέλεσμα.
Τελικά τι έγινε, ρουφιάνεψες στο medlocκ; Σου έδωσαν βραβείο;
Να πάρω τον κούγια;
κινδυνεύω;
Εγώ πάντως μεγάλωσα σε μυστήριες γειτονιές. Δηλαδή η δήλωση ρουφιανιάς έστω και για πλάκα είχε αποτέλεσμα να σε κάψουν ζωντανό. Για πλάκα. Οι ρουφιάνοι και οι κατίνες ήταν είδος προς εξαφάνιση.
Είναι γειτονιές που και τούμπανο στο ξύλο να τον έκανες τον μικρό αδερφό, αποκλείεται να έκανε τα παράπονά του στον πατέρα. Γιατί θα τις ξανάτρωγε από ίδιο τον πατέρα. Άλλα ήθη, άλλα έθιμα. Αλλά εγώ έχω καταγωγή από εκεί κι έτσι τα εμπέδωσα όλα μια χαρά.
Φιλαράκι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρπάχτηκες με το σχόλειο του ιζνο αλλα μου φαίνεται υπερβολική η αντίδραση σου...δεν ξέρω αν φταίει καμια θεραπεία για το "άθλημα" σου αλλα η τεστοστερόνη σου πρέπει να είναι σε υψηλά επίπεδα (κι αυτό χιούμορ είναι)..
μπορεί να είμαστε άνθρωποι, αλλά πάνω απ'όλα έιμαστε μηχανόβιοι!καλό δρόμο!