Μετά την επισκευή του RT έπρεπε να κάνω κάποια χλμ για στρώσιμο.Έτσι μου ήρθε η ηδέα να πάω να δω τον nfot στο Βόλο έτσι μετά τα διαδικαστικά ξεκίνησα την Παρασκευή το απόγευμα για Βόλο.
Στο δρόμο συνάντησα πολλούς που πηγαίναν εκεί αλλά και μερικούς που πήγαιναν Σέρρες .Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν μία παρέα με GPZ 1100 του 82' παρακαλώ ανέβαιναν για διήμερο στα τσιπουράδικα . έτσι με τα πολλά έφτασα στον Νίκο που με περίμενε για να φάμε και να πιούμε κανένα ποτάκι με τη παρέα του σε ένα μαγαζί που γινόταν λαϊκό προσκύνημα
Η επόμενη μέρα μας βρήκε να χαζοπαζαρεύουμε στην αρχή στο σπίτι και μετά στον Αι Γιάννη για μπάνιο με τη παρέα του πάλι μιλάμε για τρομερά παιδιά πολύ πλάκα είχαν την καταευχαριστήθηκα τη παρέα τους πεθάναμε στο γέλιο , και μετά για φαγητό μέχρι αργά το βράδυ. Έτσι πήραμε τον δρόμο της επιστροφής για Βόλο, ώσπου φτάσαμε σπίτι για τα δοκιμαστικά του moto GP .Σήμερα μετά από ένα καφεδάκι πήρα τον δρόμο της επιστροφή για Αθήνα βέβαια ξεκίνησα λίγο αργά και έτσι με έπιασε η ζέστη στο δρόμο και με τα 120 χλμ δεν "παίζετε" το "άθλημα" ψόφησα στη ζέστη αλλά επιτέλους έφτασα στο σπίτι. Γενικός ήταν ένα πολύ ωραίο διήμερο με πολλή πλάκα κουβεντούλα και καλές βόλτες
Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τον nfot για τη φιλοξενία του που ήταν άψογη και επιφυλάσσομαι (σε περιμένω προς τα "κάτω") για άλλα κόλπα