Πριν απο 8 μηνες στα μεσα Ιουνιου κανονιζω με 2 αλλους φιλους μου να παμε για καφεδακι και να δουμε και αγωνα GP
παμε για πρωτη φορα σε ενα αλλο μαγαζι απο αυτο που παμε συνηθως να δουμε τι παιζει
λιγος κοσμος χαλαρη φαση,ησυχα πραγματα...απο εξω ενα guzzi ναι καλα ακουσατε guzzi και ενα χχ αν θυμαμαι καλα!
ειμασταν ηδη μεσα εμεις οταν εφτασαν τα παιδια με τις μηχανες που οπως μας ειπαν αργοτερα ηταν απο Θεσ/νικη
τελειωνει ο αγωνας(δεν θυμαμαι ποιος νικησε) και φευγουμε εμεις αφηνοντας τους Θεσ/νικεις μεσα
βγαινουμε αντικριζουμε το guzzi και καθομαστε λιγο να το χαζεψουμε αφου δεν ειχαμε ξαναδει απο κοντα!
κοιταω μπροστα και βλεπω το φως ανοιχτο...μπα λεω απο τον ηλιο θα ειναι...και ομως το ειχε στην θεση παρκινγκ
παει μεσα ενας φιλος μου και λεει τινος ειναι η λαδιερα...εεε το guzzi εδω απο εξω?
και λεει ο Dimitris δικο μου...εχεις ανοιχτα τα φωτα του λεει
βγαινει εξω το βαζει μπροστα μαζευει μπαταρια και ολα οκ...
το θεμα ηταν οτι εγω τοτε μολις γνωριζα τον dakota απο αλλο forum και ηξερα οτι ηταν απο Θεσ/νικη και ειχε guzzi
και τον ρωταω ειχες κατεβει Τρικαλα να δεις τον αγωνα?
οχι σπιτι τον ειδα
μετα απο 2,3 μερες μου ειπε οτι ηταν ενας φιλος του
φημες λενε οτι ο Dimitris αφησε επιτηδες τα φωτα απο το guzzi μπροστα για να το προσεχουν οι περαστικοι
αλλοι λενε οτι ειναι δαιμονισμενα μηχανιματα και αναβουν τα φωτα στους ανθρωπους που αγαπανε τις μηχανες για να γνωριστουνε και να τους πεισουν να αγορασουν ενα καποια στιγμη(σε εμενα το πετυχε!!!)