monster 800 or bmw r850r? πουθενα δεν εχει συγκριτικο, ποσο μαλλον σε ελληνικο εδαφος... αλλη φιλοσοφια θα μου πειτε, αλλα για τα ιδια λεφτα naked με prestige and style τι θα διαλεγατε? κοστος συντηρησης, βλαβες? εκτος της οδηγικης απολαυσης βεβαιως-βεβαιως...
Οπος είπες και εσύ είναι εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας μοτοσικλέτες Το monster είναι πιο παιχνιδιάρικο ως προς το R850R ενώ το R850R είναι πιο σταθερό και με λιγότερα έξοδα συντήρησης (βλέπε άξονας VS Αλυσίδα) Εδώ τίθεται θέμα αισθητικής και πιο σου αρέσει περισσότερο
You know I'm loaded, railroaded I'm explosive, I'm a locomotive
για βολτες τα σκ κ καμια εκδρομη/ταξιδακι... το bmw πρεπει να ειναι τερας αξιοπιστιας απο οσα ακουω.. κ ανετο κ σταθερο σε ταξιδια στην εθνικη.. το monster πιο στριφτερο κ σπορ, αλλα κουραστικο σε ταξιδακια.. εχω ψιλομπερδευτει.. κ τα 2 βγαινουν κοντα στα 5.500-6.000 ευρα μοντ. 2004-05. απο συντηρηση/σερβις το bmw αισθητα φθηνοτερο.. κ τα 2 ειναι κουκλια παντως... με το μυαλο θελω bmw, αλλα η καρδια ducati.. berthaway..
Μα καλά, δεν σου έμαθε τίποτα ακόμη ο Ντάνης Φώτος; Θα διάλεγες γυναίκα με το μυαλό και όχι με τη καρδιά; Δηλαδή υποτιμάς τόσο τον εαυτό σου; Και τον τιμωρεί τόσο συνάμα; Θα τον υποχρεώσεις να καβαλά μια μοτοσικλέτα που την διάλεξες με το μυαλό, και θα του στερήσεις την ασύγκριτη χαρά και ευτυχία του να καβαλά καθημερινά μια μοτοσικλέτα της καρδιάς του; Τουλάχιστον εγώ έτσι θα διάλεγα. Το πολύ πολύ, αν η καρδιά μου "κουραζότανε", θα επέλεγα ξανά με το μυαλό και δεν θα μου έμενε και το απωθημένο.
Μην κρατάς απωθημένα! Θα σο βγουν ξανά αργότερα και ποιός ξέρεις τότες..
Moderator of Motocikleta.Gr
Moto Guzzi Breva V1100 2006 Moto Guzzi Le Mans V11 2003 Moto Guzzi World Club The way the "V" is meant to be...