Μποϋκοταζ στην SHELL

Οτι σάς συμβαίνει - οτι βλέπουν τα μάτια μας στον μοτοσυκλετιστικό χώρο και οχι μόνο.

Μποϋκοταζ στην SHELL

Δημοσίευσηαπό After την Τρί Απρ 21, 2009 10:11 pm

Με λιγα λογια, μπηκα σε ενα υποκαταστημα shell για βενζινη, και ο πωλητης μου δηλωσε οτι ΔΕΝ μου βαζει αν δεν κατεβω απο την μηχανη!!!
ΠΑΡΝΤΟΝ ειπα?
Ναι μου λεει, εχουν εντολη απο την SHELL!!!!

Φυσικα πηραν ξερετε τι, και εφυγα

Δεν χρειαζεται να γραψω κατι αλλο, το παραπανω θα παει και στην ΛΕΜΟΤ, και ο καθενας κανει οτι θελει, αναλογα με την εκτιμηση που εχει στον εαυτο του βεβαια....
Δεν φορας κρανος=Δεν σεβεσαι τον εαυτο σου=Αρα δεν σεβεσαι και τον συνανθρωπο σου

There's no replacement for displacement!
Άβαταρ μέλους
After
Νέος στο forum

Μοντέλο: Versys
Κυβικά: 650

Re: Μποϋκοταζ στην SHELL

Δημοσίευσηαπό dijkstra την Τετ Απρ 22, 2009 2:23 am

Γνωρίζω το θέμα After,

Μου έχει τύχει και εμένα, υποτίθεται οτι ο λόγος είναι πως όταν βάζεις "κρύα" βενζίνη σε ενα ρεζερβουάρ που είναι τόσο κοντα σε "ζεστο" κινητήρα υπάρχουν κάποιες "πιθανότητες" να γίνει έκρηξη (λεμε τωρα) και αυτό το μάθανε από "κατι" σεμινάρια.

Α! να μην ξεχάσω οτι σύμφωνα με τα λεγόμενα του βενζινά (-που μου είπε τα παραπανω) όταν "σκάει" το τεπόζιτο ΠΑΝΤΑ "φευγει" προς τα πίσω. Αρα πρέπει να κατέβουμε από την ποτοσικλέτα. Ερε τι σου κάνει η επιστήμη ! ! !
Άλλη φάση να 'σαι καπετάνιος!

Αν δεν βλέπεις εκεί που θες να πας...
Θα πας εκεί που βλέπεις.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dijkstra
Νέος στο forum

Μοντέλο: V-Strom
Κυβικά: 1000

Δημοσίευσηαπό Dakota την Τετ Απρ 22, 2009 10:43 am

Για το ίδιο θέμα μου είχαν απαντήσει ότι υπάρχει κίνδυνος έκρηξης λόγω του στατικού ηλεκτρισμού ο οποίος μπορεί να μεταφερθεί μέσω του σώματος του αναβάτη. Νομίζω ότι ο δικός μου βενζινάς ήταν πιο διαβασμένος. :smt017
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dakota
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Μήτσος
Μοντέλο: Moto Guzzi 1200 Sport
Yamaha YBR 125
Κυβικά: 1275

Δημοσίευσηαπό iliasRC31 την Τετ Απρ 22, 2009 10:49 am

γαματο , ευσηνηδητος βενζινας , καιρο εχω να ακουσω κατι τετοιο
Ακριβές ασφάλειες ; Οχι ποιά ! https://www.insurance4you.gr & https://www.ins4youdirect.gr/
Το Motocikleta στο Facebook http://www.motocikleta.gr/facebook
Το Motocikleta στο Twitter http://twitter.com/motocikleta
------------------------------------------------
Άβαταρ μέλους
iliasRC31
Site Admin

Ονομα χρήστη: Ηλίας
Κυβικά: 1050
Επάγγελμα: Ασφαλιστικός Σύμβουλος -www.Insurance4you.gr

Δημοσίευσηαπό Tdmrider την Τετ Απρ 22, 2009 12:24 pm

Ομολογώ πως δεν έχω ακούσει ξανα κάτι τέτοιο. Αν το ζητήσει ο βενζινάς με ενα αξιοπρεπή τρόπο δεν θα έλεγα οχι.
Moderator of Motocikleta.Gr

Το μεγαλύτερο δώρο για έναν αναβάτη είναι η επόμενη βόλτα με τη μηχανή. Οδηγείτε με ασφάλεια λοιπόν.

Δημοπρασίες Αγάπης !

Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Tdmrider
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Σπύρος
Μοντέλο: Yamaha TDM
Κυβικά: 900

Δημοσίευσηαπό iliasRC31 την Τετ Απρ 22, 2009 12:41 pm

πέρα του αστείου , ποσα πράγματα δεν κάνουμε οταν ισερχομαστε σε βενζινάδικο ,

ποσοι απο εμας σβηνουμε το κινητο μας ?

εγω παντος οχι , λιθοβολιστε με :smt075
Ακριβές ασφάλειες ; Οχι ποιά ! https://www.insurance4you.gr & https://www.ins4youdirect.gr/
Το Motocikleta στο Facebook http://www.motocikleta.gr/facebook
Το Motocikleta στο Twitter http://twitter.com/motocikleta
------------------------------------------------
Άβαταρ μέλους
iliasRC31
Site Admin

Ονομα χρήστη: Ηλίας
Κυβικά: 1050
Επάγγελμα: Ασφαλιστικός Σύμβουλος -www.Insurance4you.gr

Δημοσίευσηαπό soter3gm την Τετ Απρ 22, 2009 12:59 pm

Φίλε μας δεν μας λες πως? στο είπε αυτό, με κακό τρόπο ?(κατέβα από τη μηχανή) ούτως ώστε να το μεταδώσουμε σαν κακή συμπεριφορά και υπηρεσία. Η ευγενικά ? (παρακαλώ κύριε...κλπ κλπ) Χωρίς να μπορεί να σου εξηγήσει τον λόγο, τεχνικός (αναθυμιάσεις στατικός ηλεκτρισμός , κλπ κλπ) η πρακτικός (να την "κάνεις")
Καλό θεμιτό και φυσικό είναι να κάνουμε την όποια διαμαρτυρία μας, αλλά τεκμηριωμένα, και με επιχειρήματα,
για να έχουμε αποτελέσματα.
Εικόνα
You know I'm loaded, railroaded I'm explosive, I'm a locomotive
Άβαταρ μέλους
soter3gm
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Σωτήρης
Μοντέλο: BMW R1100RT
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό After την Τετ Απρ 22, 2009 8:19 pm

soter3gm έγραψε:Φίλε μας δεν μας λες πως? στο είπε αυτό, με κακό τρόπο ?(κατέβα από τη μηχανή) ούτως ώστε να το μεταδώσουμε σαν κακή συμπεριφορά και υπηρεσία. Η ευγενικά ? (παρακαλώ κύριε...κλπ κλπ) Χωρίς να μπορεί να σου εξηγήσει τον λόγο, τεχνικός (αναθυμιάσεις στατικός ηλεκτρισμός , κλπ κλπ) η πρακτικός (να την "κάνεις")
Καλό θεμιτό και φυσικό είναι να κάνουμε την όποια διαμαρτυρία μας, αλλά τεκμηριωμένα, και με επιχειρήματα,
για να έχουμε αποτελέσματα.

Δεν με αφορα πως μου το ειπε, δεν ειμαι δασκαλος κανονων συμπεριφορας
Συγκεκριμενα μου ειπε ''πρεπει να κατεβεις για να σου βαλω βενζινη'', ετσι απλα, χωρις εξηγησεις

ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ σε μικροπρεπειες, κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος

Δεν προκειται να μαθω στον αλλο καλη συμπεριφορα, ειναι προβλημα του, δεν θα γινουμε φιλοι
Δεν φορας κρανος=Δεν σεβεσαι τον εαυτο σου=Αρα δεν σεβεσαι και τον συνανθρωπο σου

Άβαταρ μέλους
After
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό bros400pgm την Τετ Απρ 22, 2009 9:08 pm

καλα σου ειπε..........................και καλα εκανες και εφυγες.............................δεν ειχες επιχειρηματα για να κανεις το αντιθετο...............................

Παμε τωρα να βαλουμε στην shell, γιατι στο συγκεκριμενο που βαζω, εδω και ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ χρονια, ολα βαινουν καλως.....................
δειξτους ποιος ειναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bros400pgm
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: ΚΟΣΜΑΣ
Μοντέλο: APRILIA MILLE FACTORY
Κυβικά: 1000

Δημοσίευσηαπό tifoso4ever την Πέμ Απρ 23, 2009 12:17 am

1ον. Εχετε ακουσει να σκασει ρεζερβουαρ ή να παρει φωτια (γενικως) μοτοσυκλετα κατα τον ανεφοδιασμο της σε ΔΗΜΟΣΙΑΣ χρησης (στο 99% των πρατηριων δλδ...) βενζιναδικο ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? :smt081 :smt082 Εγω, ΠΟΤΕ τα τελευταια 30 χρονια που ειμαι Ελλαδα...

2ον. Αντε και ΓΙΝΕΤΑΙ μπουρλοτο...Θα τη γλυτωσετε κι εσυ κι ο βενζινας επειδη εισαι ΔΙΠΛΑ κι οχι ΚΑΒΑΛΑ???
(...Ασχετο... >>>...Δραμα να πας Καβαλα Σερρες... :smt005 )

3ον. Ο συκγεκριμενος "κανονας" ασφαλειας στα πρατηρια της SHELL (σε πια αραγε, μαλλον σε αυτα που ανεφοδιαζομαι εγω εχουν μαυρα μεσανυχτα απο "standard procedures"...) ΙΣΧΥΕΙ για ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ή ΠΛΑΣΤΙΚΑ ρεζερβουαρ???

4ον. Στα παπια, σκουτεροειδη και μοτοσυκλετες που εχουν το ρεζερβουαρ κατω απ'τη σελα, που κατεβαινεις ετσι κι αλλιως, στο ζητανε ΠΡΙΝ ή αφου βγαλεις σταντ??? :partyman:

5ον. Στον πολιτισμενο δυτικο κοσμο ΤΙ ισχυει??? Κατεβαινεις ή οχι??? (...Ελα,, Σακη...Μ'ακους?? Εδω Ραδιο Μπανανια...)

ΥΓ. Εντελως τυχαια, στα μηχανακια που χρησιμοποιω κατα κορον και καθημερινα, εχω ΠΛΑΣΤΙΚΟ ρεζερβουαρ!!! Σε αλλα απο μαμα, σε αλλα τα εχω αλλαξει...Πιανει ο ΣΤΑΤΙΚΟΣ σε αυτα???
γιατι το μονο που εχω εντοπισει ειναι ΠΑΡΑ-ΣΤΑΤΙΚΟΥΣ βενζιναδες να λενε ιστοριες σε ΕΚ-ΣΤΑΤΙΚΟΥΣ πελατες... :smt081 :smt082 :smt081 :smt082 :smt081 :smt082 :smt005
[smilie=pdt_aliboronz_24.gif] [smilie=beer.gif]
2STROKE4EVER!
www.2strokers.com
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tifoso4ever
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Elecro την Πέμ Απρ 23, 2009 1:47 am

ρε παιδεια συγνωμη κιολας αλλα οι δικαιολογιες περι στατικου ηλεκτρισμου και λοιπον επιστιμονικων ορων μου φαινονται ατοπες -για να μην πω π@π@ριες στο τετραγωνο-!απο την συντομη θητεια μου σε βενζιναδικα σαν υπαλληλος (2-3 μηνες) το πρωτο που εμαθα ηταν οτι εαν κανει μπαμ δεν πας να εισαι 10 μετρα παραπερα θα σταχτοποιηθεις ετσι και αλλιως!μην ακουω κουλα τωρα περι ασφαλειας ....ειδικα απο την shell μιας και εκει δουλευα και οταν ερχοταν η νταλικα για ανεφοδιασμο ο βενζινας και ο οδηγος ηταν πανω απο την δεξαμενη (ανοικτη) με το τσιγαρο στο στομα....
το πιο πιθανο ηταν να βαριοταν να κατσει ο υπαλληλος απο πανω απο την μηχανη και ηθελε να βαλει το αυτοματο για να παει να αραξει στην καρεκλα και φοβοταν μην την κανει ο φιλος....
συγνωμη κιολας αλλα λογω δουλειας βαζω βενζινα στο παπι 2-3 φορες την ημερα τουλαχιστον και επειδη βαλε βγαλε κρανος ειναι μαρτυριο κατα 99% δεν το βγαζω!
συνηθως δεν παιζει προβλημα αλλα κανα 2 φορες που μου ειπαν το ιστορικο πλεον "βγαλε το κρανος" εβαλα μπρος και εφυγα αφηνοντας τους με την μανικα στο χερι και με εναν πελατη μειον!
δυστυχως οπως και σε ολους τους κλαδους ετσι και στα βενζιναδικα ειναι σε τι τυπα θα πεσεις και εαν εχει/τον εχουν γ@μησει καλα την προηγουμενη....
Άβαταρ μέλους
Elecro
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: Σταυρος
Μοντέλο: HONDA AX-1 , KAWASAKI KAZE-R
Κυβικά: 250

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Πέμ Απρ 23, 2009 8:46 am

Δεν με ενοχλεί.
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό karaferas την Πέμ Απρ 23, 2009 8:44 pm

Dimitris έγραψε:Δεν με ενοχλεί.

να τον έχουν μαμήσει την προηγούμενη? ούτε εμένα :smt005
karaferas
Νέος στο forum

Μοντέλο: aprilia
Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό revenger την Παρ Απρ 24, 2009 12:04 am

:smt066
Το θέμα το έψαξα σε κολλητό βενζινοπώλη πρατήριο της συγκεκριμένης εταιρίας και μου είπε τα εξής :
Όντως υπάρχει εντολή από την εταιρία σε αγνώστους πελάτες μοτοσικλετιστές να τους ζητούν να κατεβαίνουν από την μοτοσικλέτα και να απομακρύνονται 2 μέτρα κατά τον ανεφοδιασμό.
Επίσης να επιτρέπεται να μπαίνει το κλειδί αφού έχουν εξοφλήσει.
Όσο για το κράνος επειδή υπάρχουν κάμερες και καταγράφουν εάν φύγει κάποιος χωρίς να πληρώσει και φαίνεται το προσωπό του το πρατήριο αποζημιώνεται.
Θέματα καθαρά ασφάλειας
Άβαταρ μέλους
revenger
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Γρηγόρης
Μοντέλο: HONDA CBF 600S ABS
Κυβικά: 600

Δημοσίευσηαπό After την Παρ Απρ 24, 2009 12:14 am

revenger έγραψε::smt066
Το θέμα το έψαξα σε κολλητό βενζινοπώλη πρατήριο της συγκεκριμένης εταιρίας και μου είπε τα εξής :
Όντως υπάρχει εντολή από την εταιρία σε αγνώστους πελάτες μοτοσικλετιστές να τους ζητούν να κατεβαίνουν από την μοτοσικλέτα και να απομακρύνονται 2 μέτρα κατά τον ανεφοδιασμό.
Επίσης να επιτρέπεται να μπαίνει το κλειδί αφού έχουν εξοφλήσει.
Όσο για το κράνος επειδή υπάρχουν κάμερες και καταγράφουν εάν φύγει κάποιος χωρίς να πληρώσει και φαίνεται το προσωπό του το πρατήριο αποζημιώνεται.
Θέματα καθαρά ασφάλειας

Σε ευχαριστω για την πληροφορια
Αφου λοιπον εμεις ειμαστε αυτοι που θα τους κανουμε ζημια στον τζιρο, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ!!!!

Άβαταρ μέλους
After
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Elecro την Παρ Απρ 24, 2009 1:47 am

θα τους προτεινω και το αλλο : καθε φορα που παει αγνωστως μοτοσυκλετιστης να τον δενουν χειροποραδα και να φωναζουν τα Ο.Υ.Κ να τον "φυλανε" μεχρι να τελειωσει ο ανεφοφιασμος.....

ΡΕ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ??????????

με αυτην την λογικη θα πρεπει οταν παει αγνωστος οδηγος αυτοκινητου να κανει το ιδιο πραγμα.βεβαια κατι τεττοιο δεν γινεται ουτε προκειται να γινει ουτε για πλακα!
στην τελικη ενα αμαξι βαζει τουλαχιστον 20 ευρω βενζινα ενω η μηχανη μαξιμουν και θεμα ειναι εαν θα τα παρει!
Άβαταρ μέλους
Elecro
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: Σταυρος
Μοντέλο: HONDA AX-1 , KAWASAKI KAZE-R
Κυβικά: 250

Δημοσίευσηαπό Greek_sailor62 την Δευτ Απρ 27, 2009 12:49 pm

Ρε τι διαβάζω σ αυτό το forum!
Καλά αφού στη Shell είναι τόσο τυπολάτρες, γιατί δεν ακλουθούν τους τύπους και για την ακρίβεια των μετρητών τους, τη ποιότητα βενζίνης και άλλα?
Α ρε Οργουελ! Όλοι είμαστε ισοι αλλά κάποιοι είναι πιο ισοι απ τους ισους!

Και κάτι άλλο! Το πετρέλαιο έπεσε εδώ και μήνες , η βενζίνη γιατί ακριβαίνει στην Ελλάδα? (Ίσως κάποια διαδικασία ασφάλειας το ορίζει και αυτό ε?)

ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

taou!!!! taou!!!! taou!!!! taou!!!!
Άβαταρ μέλους
Greek_sailor62
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: Νικόλας
Μοντέλο: FJR1300
Κυβικά: 1300

Επόμενο

Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης