Μποϋκοταζ στην SHELL

Οτι σάς συμβαίνει - οτι βλέπουν τα μάτια μας στον μοτοσυκλετιστικό χώρο και οχι μόνο.

Re: Μποϋκοταζ στην SHELL

Δημοσίευσηαπό iliasRC31 την Δευτ Απρ 27, 2009 12:55 pm

Greek_sailor62 έγραψε:Ρε τι διαβάζω σ αυτό το forum!
Καλά αφού στη Shell είναι τόσο τυπολάτρες, γιατί δεν ακλουθούν τους τύπους και για την ακρίβεια των μετρητών τους, τη ποιότητα βενζίνης και άλλα?
Α ρε Οργουελ! Όλοι είμαστε ισοι αλλά κάποιοι είναι πιο ισοι απ τους ισους!

Και κάτι άλλο! Το πετρέλαιο έπεσε εδώ και μήνες , η βενζίνη γιατί ακριβαίνει στην Ελλάδα? (Ίσως κάποια διαδικασία ασφάλειας το ορίζει και αυτό ε?)

ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

taou!!!! taou!!!! taou!!!! taou!!!!

γιατι στην Ελλάδα τίποτα δεν μειώνεται εκτος απο τα φράγκα που εχουμε στην τσέπη
Ακριβές ασφάλειες ; Οχι ποιά ! https://www.insurance4you.gr & https://www.ins4youdirect.gr/
Το Motocikleta στο Facebook http://www.motocikleta.gr/facebook
Το Motocikleta στο Twitter http://twitter.com/motocikleta
------------------------------------------------
Άβαταρ μέλους
iliasRC31
Site Admin

Ονομα χρήστη: Ηλίας
Κυβικά: 1050
Επάγγελμα: Ασφαλιστικός Σύμβουλος -www.Insurance4you.gr

Δημοσίευσηαπό nikosperdikaris την Δευτ Απρ 27, 2009 2:03 pm

Εγω δεν βαζω ποτε SHELL taou!!!!
Άβαταρ μέλους
nikosperdikaris
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: Νικος Περδικαρης
Μοντέλο: tdm yamaha ,05 abs
Κυβικά: 900
Επάγγελμα: πυροσβεστησ

Δημοσίευσηαπό wolf77 την Τρί Απρ 28, 2009 3:21 pm

Elecro έγραψε:με αυτην την λογικη θα πρεπει οταν παει αγνωστος οδηγος αυτοκινητου να κανει το ιδιο πραγμα.βεβαια κατι τεττοιο δεν γινεται ουτε προκειται να γινει ουτε για πλακα!
στην τελικη ενα αμαξι βαζει τουλαχιστον 20 ευρω βενζινα ενω η μηχανη μαξιμουν και θεμα ειναι εαν θα τα παρει!

Αλήθεια γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει με τα αυτοκίνητα? Και άραγε πως ενοούν το «άγνωστος οδηγός»....τους γνωστούς τους φακελώνουν? :smt005
Πάντως γνωρίζω πολλα μοντέλα μοτοσυκλετών που οι τάπες τους ξεκλειδώνουν με το κλειδί της μοτοσυκλέτας, οπότε είναι λίγο δύσκολο να την «κάνεις» χωρίς αυτό....ή θα αρχίσεις να τρέχεις σπρώχνοτας 200 κιλά? :wink:
"Δεν είμαι ο Έλληνας που έχεις συνηθίσει,έχω ένα πρόβλημα για κάθε σου λύση" (ΣΥΓΝΩΜΜΗ, TXC)
Άβαταρ μέλους
wolf77
Νέος στο forum

Μοντέλο: Suzuki Freewind XF-650
Κυβικά: 650

Δημοσίευσηαπό tyxeros την Τετ Μάιος 13, 2009 4:29 pm

Εμενα μου ειχαν πει πως το κανουν επειδη υπηρξαν κρουσματα με ατομα που δεν πληρωναν και την κοπανουσαν. Απο την αλλη ομως δεν θελουν να βαλουν και αυτοματους πωλητες βενζινης..... τη να πεις.
Σουτζουκι GSR 600
tyxeros
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Greek_sailor62 την Πέμ Μάιος 14, 2009 12:17 pm

tyxeros έγραψε:Εμενα μου ειχαν πει πως το κανουν επειδη υπηρξαν κρουσματα με ατομα που δεν πληρωναν και την κοπανουσαν. Απο την αλλη ομως δεν θελουν να βαλουν και αυτοματους πωλητες βενζινης..... τη να πεις.

Στους αυτοματους πωλητες , πρωτα πλερώνεις και μετά βάζεις μπενζίνα!!!! Τι νομιζες ? για χαζους τους εχεις?
Να εβλεπες στην Ιταλια που βαζαμε 20 ευρα και γεμιζε το τάνγι με 18 και γυρνουσαν οι μαγκες τις παρεας με τη μανικα στο χερι φωναζοντας " εχω δυο Ευρο βενζινα ποιος θελει!!!!". :smt082 :smt082
Άβαταρ μέλους
Greek_sailor62
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: Νικόλας
Μοντέλο: FJR1300
Κυβικά: 1300

Δημοσίευσηαπό Gandalf την Πέμ Μάιος 14, 2009 12:27 pm

Μωρέ να τα τήρησουμε αν θέλουν... αλλά και εγώ θέλω..

1) Η Αντλία να έχει την ειδική προσαρμογή (adaptor) που εμποδίζει τις αναθυμιάσεις του καυσίμου να βγαίνουν απο το στόμιο του ρεζερβουάρ.

2) Το καύσιμο να περιέχει τις σωστές αναλογές Θείου και χημικών ενώσεων και οχι νέφτι και νερό κάνοντας το μοτέρ είτε να αγκομαχάει ή να θέλει φίλτρο βενζίνης ανά 1000ΚΜ απο τα ιζήματα και τις κατακαθίσεις τους.

3) Να ρίχνουν τις τιμές τόσο γρήγορα σε μεταβολές του brend όσο γρήγορα τις αυξάνουν.

4) Οι κατηγορίες βενζίνης να είναι αυτές που πρέπει να είναι (π.χ. 100 oktanes) και οχι η "απλή" με 1-2 πρόσθετα.

αν τα κάνουν όλα αυτά, και εγώ θα κάνω αυτά που θέλουν.

Gandalf
let there be light!
Άβαταρ μέλους
Gandalf
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Greek_sailor62 την Παρ Ιουν 19, 2009 3:22 pm

Το είδαμε και αυτό!
Τι άλλο θα κάνουν στην Shell για να μαζέψουν πελάτες!

Ουστ! Μποΐκοτάζ στη Shell!
Go to Shell Go to hell
Συνημμένα

Άβαταρ μέλους
Greek_sailor62
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: Νικόλας
Μοντέλο: FJR1300

Δημοσίευσηαπό dionhaya την Σάβ Ιουν 20, 2009 12:48 am

εμένα μια φορά μου το είπαν.... (και ήταν και κοριτσάκι)...αλλά δεν κατέβηκα....χαχαχαχαχαχαχαχα......τελικά μου έβαλε... :smt014 βρε ούστ λούγκες....άκου εκεί κατέβα....ρε άντε γ@μ@@@@@@@
Άβαταρ μέλους
dionhaya
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Διονύσης
Μοντέλο: Hayabusa GSX1300R K8

Δημοσίευσηαπό dionhaya την Σάβ Ιουν 20, 2009 12:50 am

Gandalf έγραψε:Μωρέ να τα τήρησουμε αν θέλουν... αλλά και εγώ θέλω..

1) Η Αντλία να έχει την ειδική προσαρμογή (adaptor) που εμποδίζει τις αναθυμιάσεις του καυσίμου να βγαίνουν απο το στόμιο του ρεζερβουάρ.

2) Το καύσιμο να περιέχει τις σωστές αναλογές Θείου και χημικών ενώσεων και οχι νέφτι και νερό κάνοντας το μοτέρ είτε να αγκομαχάει ή να θέλει φίλτρο βενζίνης ανά 1000ΚΜ απο τα ιζήματα και τις κατακαθίσεις τους.

3) Να ρίχνουν τις τιμές τόσο γρήγορα σε μεταβολές του brend όσο γρήγορα τις αυξάνουν.

4) Οι κατηγορίες βενζίνης να είναι αυτές που πρέπει να είναι (π.χ. 100 oktanes) και οχι η "απλή" με 1-2 πρόσθετα.

αν τα κάνουν όλα αυτά, και εγώ θα κάνω αυτά που θέλουν.

Gandalf

και εγώ μαζί σου!!!!!!! :partyman: :partyman:
Άβαταρ μέλους
dionhaya
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Διονύσης
Μοντέλο: Hayabusa GSX1300R K8

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης