Ελαστικα απο www.mandp.co.uk

Δημοσίευσηαπό FZMAN την Τετ Ιουν 04, 2008 2:15 pm

Θα μπορούσε παρακαλώ κάποιος που χρησιμοποιεί αυτή την διεύθυνση για αγορές www.mandp.co.uk να μου πει με ποιό τρόπο παραγγέλνει αλλά και παραλαμβάνει τα πράγματα; Θέλω να παραγγείλω τα BRIDGESTONE BT 021 και βλέπω τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά 190 λίρες. Ποιό είναι το κόστος σε ευρώ και πως πληρώνονται αυτά;
ΓΙΩΡΓΟΣ
Άβαταρ μέλους
FZMAN
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοντέλο: YAMAHA
Κυβικά: 600

Δημοσίευσηαπό iliasRC31 την Τετ Ιουν 04, 2008 4:30 pm

FZMAN έγραψε:Θα μπορούσε παρακαλώ κάποιος που χρησιμοποιεί αυτή την διεύθυνση για αγορές www.mandp.co.uk να μου πει με ποιό τρόπο παραγγέλνει αλλά και παραλαμβάνει τα πράγματα; Θέλω να παραγγείλω τα BRIDGESTONE BT 021 και βλέπω τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά 190 λίρες. Ποιό είναι το κόστος σε ευρώ και πως πληρώνονται αυτά;

προτων πανω δεξια μπορεις να κανεις κλικ και να σου εμφανιζει τις τιμες σε Ευρο .

( αλλα σε μενα δεν λειτουργει ) τις λιρες τις μετατρεπεις σε ευρο αν τις διαιρεσεις με την ισοτιμια ,

ισοτιμια εδω www.naftemporiki.gr

οπως αναφερει το σιτε εως 25 κιλα κοστιζουν τα μεταφορικα για Ελλαδα 20 λιρες , για παραπανω κιλα πρεπει να μιλησεις μαζι τους .

πληρωνεις με πιστωτικη ή paypal
Ακριβές ασφάλειες ; Οχι ποιά ! https://www.insurance4you.gr & https://www.ins4youdirect.gr/
Το Motocikleta στο Facebook http://www.motocikleta.gr/facebook
Το Motocikleta στο Twitter http://twitter.com/motocikleta
------------------------------------------------
Άβαταρ μέλους
iliasRC31
Site Admin

Ονομα χρήστη: Ηλίας
Κυβικά: 1050
Επάγγελμα: Ασφαλιστικός Σύμβουλος -www.Insurance4you.gr

Δημοσίευσηαπό The DuketoR την Τετ Ιουν 04, 2008 5:35 pm

Επειδή έχω πολύ φρέσκια εμπειρία...
http://motocikleta.gr/forum/viewtopic.php?t=7251
... να προσθέσω τα παρακάτω:
Θα ήταν χρήσιμο πριν προχωρήσεις στην πληρωμή σου, να έχεις μια τηλεφωνική επικοινωνία στο 00441792224430 με το Matt. Ο τύπος είναι εξυπηρετικότατος και... φιλέλλην (παίζω τα ρέστα μου ότι θα θυμηθεί το αγαπημένο του... calamari!). Ο λόγος είναι ότι επειδή πρόκειται για μια τεράστια επιχείρηση με τρία καταστήματα στην βρεττανική επικράτεια και διαδικτυακούς πελάτες σε όλο τον πλανήτη, το διαθέσιμο στοκ αλλάζει δραματικα μέρα με τη μέρα καθώς τις νέες παραλαβές από τους προμηθευτές διαδέχονται μαζικές πωλήσεις ... και πάλι από την αρχή. Συνεπώς είναι πολύ πιθανό αυτό που βλέπεις στο site τους, να μην είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή. Το καλύτερο είναι λοιπόν να κάνεις την παραγγελία σου τηλεφωνικά σε αληθινό χρόνο έχοντας μόλις επιβεβαιώσει τη διαθεσιμότητα των ελαστικών που σε ενδιαφέρουν, και κατόπιν να προχωρήσεις στην εξόφλησή τους. Θα παραλάβεις το στρογγυλό μαύρο πακετάκι 5- 6 εργάσιμες αργότερα στην πόρτα σου μέσω της ACS. Κατά τα άλλα, ισχύει ό,τι ακριβώς έχει ήδη αναφέρει ο rc. Αυτά και... με γεια.
Άβαταρ μέλους
The DuketoR
Νέος στο forum

Κυβικά: 0

Re: Ελαστικα απο www.mandp.co.uk

Δημοσίευσηαπό creperistas την Σάβ Ιουν 20, 2009 10:35 am

Γειά χαρά! Ήθελα να ρωτήσω πώς ακριβώς γίνεται η παραγγελία. Έχω προπληρωμένη κάρτα αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Πατάω εκεί που λέει Paypal ή ακολουθώ τα βήματα κανονικά από το καλάθι παραγγελίας; Ευχαριστώ!
GSF 650 SA Bandit K8
Άβαταρ μέλους
creperistas
Νέος στο forum

Μοντέλο: Suzuki GSF 650 SA Bandit K8
Κυβικά: 650

Δημοσίευσηαπό PortisHead την Κυρ Ιουν 21, 2009 12:55 am

Εχω παρει 2-3 πραγματακια απο εκει για το Bandit.
Πληρωμη μεσω paypal και ολα ηρθαν στην ωρα τους και κανονικα.
Οταν ερθει η ωρα για λαστιχα...απο κει θα τα παρω.
Μονο να το προτεινω μπορω.
*** Louder Pipes Save Lifes ***
Άβαταρ μέλους
PortisHead
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό GUZZISTAS την Δευτ Ιουν 22, 2009 11:44 pm

Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Δεύτερη παραγγελία ελαστικών για μένα και κολλητούς έφυγε σήμερα....
Είμαστε απόλυτα ικανοπιοιημένοι και από τις τιμές και από την εξυπηρέτηση και από τις ημερομηνίες.
Άβαταρ μέλους
GUZZISTAS
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: GUZZISTAS
Μοντέλο: MOTO GUZZI BREVA
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό nikolinos την Τετ Ιουν 24, 2009 9:22 am

Και απο εμενα ΟΚ,

τα περιμενω απο μερα σε μερα 2 ζευγαρια κ κατι πραγματακια...

στειλαν εμαιλ με το τι τους λειπει, μου ειπαν ποτε θα παραλαβουν αυτοι, και οταν τα στειλαν στειλαν κ τρακινγκ ναμμπερς.... :)

το μονο κακο ειναι ο χρονος... να υπολογιζεται παντα οτι θα παραλαβετε σε καμια 15αρια μερες
Άβαταρ μέλους
nikolinos

Ονομα χρήστη: Nikolaos
Μοντέλο: Hornet 600 '07

Δημοσίευσηαπό Typhoon την Πέμ Ιουν 25, 2009 12:48 am

Μου κινησατε την περιέργεια και κοίταξα κι εγώ για κάποια πράγματα.
Δεν διαφωνώ ότι στο Ελλαδιστάν ο καθένας "δαγκώνει" απο όπου βρεί και με τις μοτοσυκλέτες τα πράγματα αγριέυουν, αλλά...

Στο www.mandp.co.uk κοίταξα για την τιμή του κράνους μου και για τα λάστιχα που πρόσφατα φόρεσα στο ΧΤ μου(το πάσχα τα έβαλα).
Κράνος shoei multitec white στο site (http://www.mandp.co.uk/productinfo/226777/Clothing-and-Helmets/Helmets-Flip/Shoei) -->430 λίρες.Στον μετατροπέα http://www.xe.com/ucc/ το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι 506€, όταν ο Τζωρτζόπουλος (που θεωρείται και φαρμακείο...)το δίνει 420€ (http://www.tzortzopoulos.gr/newsite/newproducts.php?cat=299) και το moto-outlet 415€(έτσι για σπάσιμο!5€φθηνότερο!Σωθηκαμε!) (http://www.moto-outlet.gr/Road_c_11-3-0.html)

Στα λάστιχα, φοράω τα pirreli MT 60 , 120εμπρος και 160 πίσω(κλασικές διαστάσεις supermotard)
Στο site τα βρίσκεις με 104 λίρες το μπροστινό και 120 λίρες το πίσω ήτοι 224 λίρες which means 265€, τα μεταφορικά είναι 24€, και τα περαστικά στην καλύτερη 20€.Οπότε μας έρχονται στα 305€(με αναμονή όσες μέρες χρειαστεί, συν φόρτωσέτα στη μηχανή και πήγαινε στο κοντινότερο λαστιχάδικο για να στα περάσουν)

Προσωπικά πήγα στους ΑΚΡΙΒΟΥ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 70 Αθηνα και τα πέρασα ΕΠΙΤΟΠΟΥ με 316€(εργατικά,περαστικά,ζυγοστάθμιση όλα μέσα στην τιμή, και ημερομηνίες των ελαστικών αρχές του 2008)

Οπότε δικαίως αναρωτιέμαι εαν υπάρχουν "καρχαρίες" και στο internet...
Άβαταρ μέλους
Typhoon
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό PortisHead την Πέμ Ιουν 25, 2009 9:48 am

Typhoon έγραψε:Οπότε δικαίως αναρωτιέμαι εαν υπάρχουν "καρχαρίες" και στο internet...

Μα φυσικα και υπαρχουν.
Δεν ειπαμε οτι ειναι πανακειο το M & P.
Ερευνα αγοράς κανεις....κιαμα σε συμφερει καλως.

Εγω ας πουμε την ζελατινα της powerbronze την πηρα 40 ευρω λιγοτερο αποτι εδω...(κομπλε)...ασε που δεν την εβρισκα και στο χρωμα που ηθελα.

Παντου πρεπει να ψαχνεις τι σε συμφερει.
:smt006
Άβαταρ μέλους
PortisHead
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό nikolinos την Πέμ Ιουν 25, 2009 8:41 pm

Παιδια ποιος κανει την παραδοση απο mandp στην Ελλαδα? ξερουμε?

να ξερω που να τα ψαξω γιατι...
Άβαταρ μέλους
nikolinos

Δημοσίευσηαπό PortisHead την Παρ Ιουν 26, 2009 9:33 am

nikolinos έγραψε:Παιδια ποιος κανει την παραδοση απο mandp στην Ελλαδα? ξερουμε?

Τι εννοεις ?
Ποια εταιρια courier ?
Εμενα ειχαν ερθει με μια μικρη , ουτε που θυμαμαι το ονομα της.
Αλλα αυτο δεν σε πειραζει.Ζητα το tracking number και την εταιρια που στο στειλανε αυτοι.
Λογικα θα εχει site η μεταφορικη για online παρακολουθηση της διαδικασιας.
Άβαταρ μέλους
PortisHead
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό bros400pgm την Παρ Ιουν 26, 2009 1:42 pm

Typhoon έγραψε:Μου κινησατε την περιέργεια και κοίταξα κι εγώ για κάποια πράγματα.
Στα λάστιχα, φοράω τα pirreli MT 60 , 120εμπρος και 160 πίσω(κλασικές διαστάσεις supermotard)
Στο site τα βρίσκεις με 104 λίρες το μπροστινό και 120 λίρες το πίσω ήτοι 224 λίρες which means 265€, τα μεταφορικά είναι 24€, και τα περαστικά στην καλύτερη 20€.Οπότε μας έρχονται στα 305€(με αναμονή όσες μέρες χρειαστεί, συν φόρτωσέτα στη μηχανή και πήγαινε στο κοντινότερο λαστιχάδικο για να στα περάσουν)

Προσωπικά πήγα στους ΑΚΡΙΒΟΥ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 70 Αθηνα και τα πέρασα ΕΠΙΤΟΠΟΥ με 316€(εργατικά,περαστικά,ζυγοστάθμιση όλα μέσα στην τιμή, και ημερομηνίες των ελαστικών αρχές του 2008)

Οπότε δικαίως αναρωτιέμαι εαν υπάρχουν "καρχαρίες" και στο internet...

Επειδη το θεμα μιλαει για λαστιχα, θα σου απαντησω μονο για αυτα....................Οι τιμες που διαμορφωνουν τα εκαστοτε site εχει να κανει με την ζητηση.........................
Οταν λοιπον μου λες οτι εβαλες λαστιχα με 315ευρω, να σου πω πως με τα ιδια χρηματα, απο το ιδιο site (ασχετα εαν δεν ψωνιζω) μου κοστιζουν τα DRAGON SUPERCORSA PRO (120/70 και 190/55-κλασσικες διαστασεις 1000αριου ss)......................Αγορα-μεταφορικα-τοποθετηση στην ελλαδα

Τωρα πες μου εαν σε μαγγωσαν ή οχι...............................Φυσικα, θεωρω πως για να πουλησει ο ΑΚΡΙΒΟΥ ( :smt056 :smt056 :smt056 ) οσα λαστιχα πουλαει ο MANDP σε μια μερα, θα πρεπει να περασουν τουλαχιστον 2 μηνες..........

και μην σου πω στο www.tyreone.it , DIABLO SUPERCORSA SP, (τιμη καταλογου Ελλαδα 581ευρω), σου ερχονται σπιτακι σου με 335............Αστα να πανε............
δειξτους ποιος ειναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bros400pgm
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: ΚΟΣΜΑΣ
Μοντέλο: APRILIA MILLE FACTORY
Κυβικά: 1000

Δημοσίευσηαπό bros400pgm την Παρ Ιουν 26, 2009 1:46 pm

nikolinos έγραψε:Παιδια ποιος κανει την παραδοση απο mandp στην Ελλαδα? ξερουμε?

ACS Courier................Αλλα παιρνεις ενα τηλεφωνο στην εξ.πελατων για δεματα εξωτερικου, γιατι το tracking number που σου εδωσαν δεν ισχυει στην ελλαδα, και κοτσαρουν ενα αλλο............

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bros400pgm
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Typhoon την Παρ Ιουν 26, 2009 3:35 pm

Τωρα πες μου εαν σε μαγγωσαν ή οχι.......

Δε θεωρώ οτι με μάγγωσαν, γιατί το να φέρω τα ίδια λάστιχα απο αγγλία, θα μου κόστιζε στην καλύτερη 10€ φθηνότερα απο τον Ακριβό (όνομα κι αυτό ε!).
Απο αυτή την άποψη, θεωρώ ότι ωφελήθηκα, αφού πηγα , άλλαξα λάστιχα και σε 45λεπτα είχα φύγει.Δεν χρειάστηκε να περιμένω για παραγγελία κλπ.

Ωστόσο κι εγώ συμφωνώ, ότι η ζήτηση παίζει καθοριστικό ρόλο και δει σε ακριβά ελαστικά που φοράνε τα σουπερσπορ.

Όπως προειπώθηκε, το θέμα είναι να εξετάζεις τι σε συμφέρει κάθε φόρα.
(πάντως κι εγώ αν είχα τετοια μηχανή εννοείται ότι θα έφερνα απ έξω λάστιχα...όσο ακριβότερα είναι τόσο περισσότερο σε συμφέρει να τα παραγγειλεις απ έξω)
Άβαταρ μέλους
Typhoon
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό nikolinos την Παρ Ιουν 26, 2009 7:40 pm

ηρταν ηρταν... αυριω παω βαλω...

δειτε κ αυτο ε! κ πειτε μου αν γινεται να το δειτε αυτο απο Ελλαδα....
Εικόνα

α, κ ειναι του μπροστινου!!!
Άβαταρ μέλους
nikolinos

Δημοσίευσηαπό PortisHead την Παρ Ιουν 26, 2009 7:57 pm

Καλοφορετααααααααα
19 βδομαδα του '09 ? Αυτα θα ειναι ζεστα ακομα. :smt081

Επισης....κατι που ξεχασαμε....στο εξωτερικο το ιδιο ελαστικο καμια φορα βγαινει και σε υποκατηγοριες αναλογα με τον τυπο της μηχανης.

Για παραδειγμα για το δικο μου,αν θελω να βαλω π.χ. τα Continental Road Attack...δεν παραγγελνω απλα 120/70/17 και 180/55/17....αλλα 120/70/17 και 180/55/17 Specification Ζ.
Το πισω λαστιχο ειναι της υποκατηγοριας Ζ για παραδειγμα.

Μετα απο mail που εστειλα στην Continental και ρωτησα τι σημαινει...μου απαντησαν οτι αναλογα την υποκατηγορια εχουν μικροδιαφορες κιας ειναι ο ιδιος τυπος,κιας ειναι στην ιδια διασταση ,γιατι ειναι σχεδιασμενα συμφωνα με το μοντελο της εκαστοτε μηχανης.

Αντε να πας εδω τωρα και να ζητησεις στον τιτανοτεραστιο γνωστη πωλητη ελαστικων το πισω λαστιχο να ειναι της ταδε υποκατηγοριας....
:smt081 :smt081 :smt081
Άβαταρ μέλους
PortisHead
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό bros400pgm την Σάβ Ιουν 27, 2009 5:34 pm

Typhoon έγραψε:Δε θεωρώ οτι με μάγγωσαν, γιατί το να φέρω τα ίδια λάστιχα απο αγγλία, θα μου κόστιζε στην καλύτερη 10€ φθηνότερα απο τον Ακριβό (όνομα κι αυτό ε!).

Αυτο που εννοουσα ειναι οτι, λαστιχο το οποιο ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ καλυτερο, ειναι πιο φθηνο..........και μαλιστα για διαστασεις ss................................
Κατα τα αλλα δεν διαφωνουμε καπου

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bros400pgm
Νέος στο forum

Επόμενο

Επιστροφή στο ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Μέλη σε σύνδεση