FZMAN έγραψε:Θα μπορούσε παρακαλώ κάποιος που χρησιμοποιεί αυτή την διεύθυνση για αγορές www.mandp.co.uk να μου πει με ποιό τρόπο παραγγέλνει αλλά και παραλαμβάνει τα πράγματα; Θέλω να παραγγείλω τα BRIDGESTONE BT 021 και βλέπω τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά 190 λίρες. Ποιό είναι το κόστος σε ευρώ και πως πληρώνονται αυτά;
Typhoon έγραψε:Οπότε δικαίως αναρωτιέμαι εαν υπάρχουν "καρχαρίες" και στο internet...
nikolinos έγραψε:Παιδια ποιος κανει την παραδοση απο mandp στην Ελλαδα? ξερουμε?
να ξερω που να τα ψαξω γιατι...
Typhoon έγραψε:Μου κινησατε την περιέργεια και κοίταξα κι εγώ για κάποια πράγματα.
Στα λάστιχα, φοράω τα pirreli MT 60 , 120εμπρος και 160 πίσω(κλασικές διαστάσεις supermotard)
Στο site τα βρίσκεις με 104 λίρες το μπροστινό και 120 λίρες το πίσω ήτοι 224 λίρες which means 265€, τα μεταφορικά είναι 24€, και τα περαστικά στην καλύτερη 20€.Οπότε μας έρχονται στα 305€(με αναμονή όσες μέρες χρειαστεί, συν φόρτωσέτα στη μηχανή και πήγαινε στο κοντινότερο λαστιχάδικο για να στα περάσουν)
Προσωπικά πήγα στους ΑΚΡΙΒΟΥ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 70 Αθηνα και τα πέρασα ΕΠΙΤΟΠΟΥ με 316€(εργατικά,περαστικά,ζυγοστάθμιση όλα μέσα στην τιμή, και ημερομηνίες των ελαστικών αρχές του 2008)
Οπότε δικαίως αναρωτιέμαι εαν υπάρχουν "καρχαρίες" και στο internet...
nikolinos έγραψε:Παιδια ποιος κανει την παραδοση απο mandp στην Ελλαδα? ξερουμε?
να ξερω που να τα ψαξω γιατι...
Τωρα πες μου εαν σε μαγγωσαν ή οχι.......
Typhoon έγραψε:Δε θεωρώ οτι με μάγγωσαν, γιατί το να φέρω τα ίδια λάστιχα απο αγγλία, θα μου κόστιζε στην καλύτερη 10€ φθηνότερα απο τον Ακριβό (όνομα κι αυτό ε!).
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες