Αλλος ενας μυθος κατερριφθει (Osram Night Breaker)

Υλοποιημένα project....

Συντονιστής: Συντονιστές

Re: Αλλος ενας μυθος κατερριφθει (Osram Night Breaker)

Δημοσίευσηαπό lsamaras την Τρί Αύγ 18, 2009 1:33 am

xenon και...η νύχτα γίνεται μέρα!! Δε τις αλλάζω με τίποτα!
Drive Fast - Drive Safely
http://www.Lsamaras.gr
Άβαταρ μέλους
lsamaras
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: George
Μοντέλο: Honda CBF 600 ABS
Κυβικά: 600
Επάγγελμα: Driving School

Δημοσίευσηαπό mechie την Τρί Αύγ 18, 2009 10:17 am

Έβαλα τις Η7 Extreme Power της philips, αυτοκινητάδικο μοντέλο γιατί δεν βρήκα τις αντίστοιχες (XP moto) για μοτοσικλέτα, αρκετά μεγάλη διαφορά και στο λευκό και στο "γέμισμα" της δέσμης. Η μία που έβγαλα από τις μαμά λάμπες είχε μια "κιτρινίλα" στη βάση της. Τώρα είχε πάρει κάπου βρώμα, κάποιος την είχε πιάσει με γυμνό χέρι, τι να πω. Δεν είναι στο σωστό ύψος ο προβολέας όμως γιατί κυκλοφορώ συχνά διπλός και βαριέμαι να αλλάζω το ελατήριο, οπότε το έχω τέρμα σκληρό και όταν καβαλάω μόνος μου φωτίζει κοντά. Μόλις βάλω πισινό με τηλερύθμιση της προφόρτισης θα φτιάξει και αυτό...
the true dream is being able to dream... at all.
Άβαταρ μέλους
mechie
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: Γιάννης
Μοντέλο: Suzuki GSF650SA K5
Kawasaki Z750 K5
Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό dennisefl την Κυρ Μαρ 14, 2010 8:53 pm

Kαλησπερα σε ολους παιδια λοιπον εχω δοκιμασει αρκετες λαμπες στο κ5 1000 που εχω(οχι xenon)και εχω καταληξει στην Philips xp moto που ειναι καινουργιο προιον και ειναι οτι καλυτερο απο κοινη λαμπα εχω φορεσει στην μοτοσυκλετα.Την βρηκα οταν βρισκομενος Γερμανια πηρα το περιοδικο Motorad που ειχε τεστ με λαμπες Η4 14 τον αριθμο μεταξυ των οποιων Osram night racer,Philips moto vision,Osram απλη και φυσικα Philips xp moto.H xp moto ειχε την καλυτερη αποδοση και αποφασισα να την δοκιμασω σε Η7 βεβαια.Την βρηκα στο Ε-bay 15 ευρω+μεταφορικα και μολις γυρισα Ελλαδα την εβαλα στο Κ5 αντικαθιστωντας την Osram night braker που φοραγα.Ειδα αμεσως διαφορα προς το καλυτερο οχι τρομακτικια αλλα σιγουρα προς το καλυτερο.Για καποιον που δεν θελει να ξοδεψει τα εξτρα χρηματα για καποιο κιτ χενον την συστηνω ανεπιφυλακτα.Την βρισκετε στο Ε-bay σε πολυ καλη τιμη-το κουτακι εχει απεξω ενα Hayabusa 08'.
Καλο βραδυ σε ολους.
dennisefl

Ονομα χρήστη: Dionisios Kiriakatos
Μοντέλο: Suzuki GSXR 1000 k5
Κυβικά: 1000
Επάγγελμα: Υπαλληλος λογιστηριου σε πολυκαταστημα.

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PROJECT - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες