Χαίρετε! Καταρχάς να σας συστηθώ.. Είμαι 17 ετών και από πολύ μικρή ηλικία είχα παρουσιάσει ένα πολύ ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα δίτροχα, σε σκηνικό να μην μπορώ να ξεκολλήσω. Όμως κάποτε αυτό μου κόστισε κάποιους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς παρόλο που ήμουν σε ποδήλατο με αποτέλεσμα να μην ξανασχοληθώ γιατί μου είχε δημιουργηθεί μεγάλη φοβεία. Που ακόμα την έχω και δεν έχω κατορθώσει μέχρι τώρα να ξανανέβω σε σέλα. Αλλά τώρα νιώθω πολύ διαφορετικά και έτοιμη από καιρό σε καιρό να το ξεπεράσω. Καλύτερα να μπω λίγο πρώτα στα θεωρητικά.Θα ενημερώνω για την πορεία μου.
Ο πατέρας μου σε νεαρή ηλικία υπήρξε μηχανόβιος μανιακός, σήμερα έχει περιοριστεί σε μοτοσικλέτα χιλίων κυβικών. Πολλές φορές νιώθω την ανάγκη να συζητήσουμε για το θέμα όμως δεν μπορεί να γίνει διότι δεν υπάρχει καθόλου καλή σχέση μεταξύ μας. Μάλιστα όταν είχε συμβεί το ατύχημα με κατηγορούσε άσχημα. Κάτι που συνεχίζει να το κάνει σε κάθε ευκαιρία..πχ. φίλος του: Την πέρνει η κόρη σου τη μηχανή; κι εκείνος απαντάει πως είχα φάει τα μούτρα μου και πως δεν ξέρω ποδήλατο. Πιστεύω πως εκείνος είναι και ο κύριος υπεύθυνος που δεν δείχνω πλέον τη στάση που είχα απέναντι στα δίτροχα. Παρόλα αυτά στις περισσότερες αν όχι σε όλες τις φορές που ξεφεύγει ο νους μου απ' την πραγματικότητα αρχίζω και οραματίζομαι διάφορα τοπία μακρινών ταξιδιών τα οποία τα βλέπω απ' το κέντρο ενός δρόμου φυσικά πάνω σε μηχανή. Αυτό είναι και ένα από τα όνειρά μου.
Ύστερα, τα αυτοκίνητα δεν μου αρέσουν καθόλου. Δεν σκοπεύω να αγοράσω ποτέ δικό μου. Σίγουρα θα αγοράσω μηχανή μια ημέρα.
Θα ήθελα σας παρακαλώ εάν κάποιος έχει την καλωσύνη να με συμβουλεύσει σύμφωνα με το που θα απευθυνθώ αρχικά για τις βασικές γνώσεις μοτοσικλετών και να με καθοδηγήσει στη μετέπειτα πορεία των γνώσεων. Και μετά για τα πρακτικά, με τι θα πρέπει να ξεκινήσω, για τα διπλώματα.. Δεν με ελκύουν πάπιες, σκούτερ, κλπ να μου πείτε άμα θα' ταν καλή λύση να ξεκινήσω με το λιγότερο 125 cc. Σε αυτό με ευνοεί το ύψος μου, 1.77 άμα είναι χρήσιμο.
Είναι πολύ καλό που υπάρχει αυτός ο χώρος, φαίνεται πολύ μαθησιακός και χαρίζει ευκαιρίες σε πολλούς. Χαίρομαι που είχα τη δυνατότητα να εγγραφώ κι εγώ στην παρέα σας και ελπίζω στο μέλλον να φανώ χρήσιμη.

![bs_offtopic.gif [smilie=bs_offtopic.gif]](http://motocikleta.gr/distribution/images/smilies/bs_offtopic.gif)
![beer.gif [smilie=beer.gif]](http://motocikleta.gr/distribution/images/smilies/beer.gif)

News