Πολυεστερικά και GSXR 600 ..

Υλοποιημένα project....

Συντονιστής: Συντονιστές

Πολυεστερικά και GSXR 600 ..

Δημοσίευσηαπό ktm_isa την Δευτ Οκτ 09, 2006 10:26 pm

Καλησπέρα συναδελφάκια μ!!!
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
Εμένα μου άρχισε πάντως μια χαρούλα!τες πα.
Επικοινώνησα σήμερα με κάποιον που κάνει βελτιωσούλες σε βρούμμμ..
Του έκανα κάποιες ερωτήσεις για το μελλοντικό μου ονειράκι ( Gsxr 600 ) και να είναι καλά το παιδί μου απάντησε..
Ρώτησα λοιπόν για πολυεστερικά

Τί μου είπε...
Από 400 ~ 700 ευρωπουλάκια κυμαίνονται τα Ελληνικά με τα Ιταλικά πολυεστερικά. Με την βαφή να ξεκινάει από 400 μαύρο 2Κ και να ανεβαίνει ανάλογα με την ποιότητα του χρώματος ή τα χρώματα και τα σχέδια που θα διαλέξω.(π.χ στα original χρώματα ειναι 600~700)

Λοιπόν απόψεις κλπ να ακούσω απο τους ειδικούς..!
ktm_isa

Δημοσίευσηαπό george_grat την Τρί Οκτ 10, 2006 9:41 pm

Και γιατί δεν το κάνεις Carbon όλο προκειμένου να δώσεις τόσα λεφτά (2Κ) στις βαφές?
Το κόστος είναι σχεδόν ίδιο με το Carbon και μπορείς εάν θέλεις να κάνεις κάποια αυτοκόλλητα έξτρα από πάνω της αρεσκείας σου.
Ξεκίνα ότι έχεις ξεκινήσει και θα το πετύχεις...
Ο Thomas Edison προσπάθησε 24.999 φορές για να κάνει την πρώτη εν λειτουργία μπαταρία, τι θα έλεγες λοιπόν εάν είχες για κάθε μπαταρία που υπάρχει από 0.1 Ευρώ?

http://www.carbon-aramid.com / mail: [email protected]

Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
Άβαταρ μέλους
george_grat
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό ktm_isa την Τρί Οκτ 10, 2006 10:20 pm

george_grat έγραψε:Και γιατί δεν το κάνεις Carbon όλο προκειμένου να δώσεις τόσα λεφτά (2Κ) στις βαφές?
Το κόστος είναι σχεδόν ίδιο με το Carbon και μπορείς εάν θέλεις να κάνεις κάποια αυτοκόλλητα έξτρα από πάνω της αρεσκείας σου.

Μμμ ολα τα σκέφτομαι..
Θέλω κάτι που να αρέσει σε ΜΕΝΑ...
Αλλα θέλω να δώ διάφορα..
ξέρεις..
Και επειδή οι γυναικές ήμαστε κάπως ξέρεις....ε πρέπει να το ψάξουμε καλά, να κολλήσουμε και να μας αρέσει και οχι για ενα μηνα αλλα για πολύ καιρό...
Ιδέες θέλω..
ktm_isa

Δημοσίευσηαπό GOUTZOU την Τρί Οκτ 10, 2006 11:01 pm

pesta george...........xerokefali i ktmisa..........tis mpike kati sto mialo prepei na to kanei.............akoma den to pire.......allages skeftete.................. :smt071 :smt071 :smt071 :smt071 :smt071 :smt071 :smt071
GOUTZOU

Επιστροφή στο PROJECT - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες