καλησπερα,
μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ονομαζουμε προφορτηση ταχυτητας?
δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι ωστε να το ψαξω μονος μου κ να μη σας ενοχλω.
ευχαριστω.
Συντονιστής: Συντονιστές
teoags έγραψε:περιμενω απαντηση απο το φορουμ της βαραντερο....
teoags έγραψε:απαντηση:
(πλην της 1ης) πιέζοντας χωρίς συμπλέκτη τέρμα επάνω το λεβιέ και πατώντας συμπλέκτη την τελευταία στιγμή. Έτσι οι ταχύτητες μπαίνουν πιο σωστά και πιο "γλυκά".
ετσι οπως μου το εγραψαν....
man_OS έγραψε:αν κατάλαβα καλά εννοεί ότι "παίρνεις" τα μπόσικα από τον λεβιέ ταχυτήτων και το έχεις έτοιμο πατώντας τελευταία στιγμή συμπλέκτη για να μπει τελικά η ταχύτητα.
Δηλαδή ακουμπάς το λεβιέ ταχυτήτων προς τα πάνω μέχρι να φτάσει στο σημείο να μην έχει άλλο "αέρα" αλλά να είναι έτοιμος να βάλει την ταχύτητα. Μόλις το ακουμπήσεις αυτό το σημείο πατάς συμπλέκτη και βάζεις ταχύτητα. Έτσι (θεωρητικά και όσο μπορώ να καταλάβω) αποφεύγεις τα ΓΚΝΤΟΥΠ που κάνουν οι ταχύτητες, αφού τις βάζεις πιό "μαλακά".
Απόσβεση ταχύτητας ονομάστηκε δαυτούτουνε;
iliasRC31 έγραψε: υ.γ το ξερω το εχεσα το θεμα αλλα μαθαινω μια καινουρια λεξη
man_OS έγραψε:iliasRC31 έγραψε: υ.γ το ξερω το εχεσα το θεμα αλλα μαθαινω μια καινουρια λεξη
καλά κάνεις και την επαναλαμβάνεις για να κάνεις απόσβεση από τον χρόνο που σου πήρε να την μάθεις αποσβαίνοντας τον χρόνο που χρειάστηκες για να την σκεφτείς. Πνευματική απόσβεση![]()
teo μην παρεξηγηθείς ε; Παίζουμε κι εμείς σαν μωρά παιδιά
teoags έγραψε:ρε παιδια μιας κ ειμαστε σε κουβεντα, θελω να παρω νια africa twin, προφανος (λογο οικονομικου) καποιο παλιο μοντελο γυρο στο 1997 πανω κατω.
αλλα καθως ψαχνω πληροφοριες βλαιπω οτι συχνα οτι καποια καινε λαδια... κ αυτο ειναι κατι που δεν θα το ξερω οταν την αγορασω.
μηπως να σφιχτω οικονομικα κ να βρω καμια varadero σε ευκαιρια?
δλδ αν παρω μια varadero μπορει να κανω ΑΠΟΣΒΕΣΗ![]()
τα χρηματα που θα εδινα κατα καιρους για service (λογο παλαιοτητας οχι τα απλα λαδια φιλτρα τακακια κλπ) κ ενα μικρο "σουλουπομα" σε μια αφρκα???
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες