φανταζεσται GSXR Κ ατι με 100 αλογα
Συντονιστής: Συντονιστές
Ofanis έγραψε:καλο καλο πολύ καλό παρα πολύ ωραίο
να προλαβω μόνο μη το βγάλουν και αυτο στα 100 άλογα
ή να μου πουν πάρτο αλλά πινακίδα γιοκ

Dimitris έγραψε:Δεν πιστεύω ρε παιδιά η BMW να δίνει 4 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια επειδή μπορεί να χαλάει συχνά...Είναι μια πανέξυπνη κίνηση μάρκετινγκ.
Fretazer έγραψε:Dimitris έγραψε:Δεν πιστεύω ρε παιδιά η BMW να δίνει 4 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια επειδή μπορεί να χαλάει συχνά...Είναι μια πανέξυπνη κίνηση μάρκετινγκ.
Συμφωνώ με αυτό που λες. Η εγγύηση και η οδική μεταβιβάζεται αν την πουλήσεις.
Το θέμα είναι ότι είναι ένα μηχανάκι τίγκα στα ηλεκτρονικά και αυτά ως γνωστόν έχουν την τάση να μπλοκάρουν. Ειδικότερα στη ΒΜW που έχει 5 αισθητήρες για τον ψεκασμό!!
Δε λέω καλή η τεχνολογία (είμαι μεγάλος fun, είχα υπολογιστή MACINTOSH στα 12) αλλά να δώσω 15.000 ευρώ και να με κατεβάσει η οδική από τη λίμνη Πλαστήρα που θέλω να πάω εκδρομή, γιατί του στραβοκάθισε η αμόλυβδη που έβαλα στα Τρίκαλα.....
Ofanis έγραψε:Εγώ το αποφάσισα αλλιως τελικά.
αστα όλα τα σπορ τουρινγκ. Μπριζώθηκα από το 999 του ταξιδευτή.
Κρατάω το TDM για ταξίδια (που τα κάνει πανάνετα και έχει και ροπή και είναι και ελαφρύ σε σχέση μετα θηρία των 240+ κιλών)
και θα πάρω κάποια στιγμή ένα δευτερο μονόσελο ss για πάρτη μου μόνο. Τώρα ducati θα είναι
agusta θα είναι RC8 ktm θα είναι θα δείξει το μέλλον και τα μοντέλα που θα βγουν.
Γιατί δηλαδή να παρω ένα σπορ τουρινγ που να τρεχει και να πάει και στην πόλη και όχι δυο .... ένα για την πόλη και άνετα δικάβαλα ταξίδια, και ένα για την πόλη και "άνετα" μονοκάβαλα "ταξίδια"
.gif)
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης