Καλά το είπες απο μακρυά.iliasRC31 έγραψε:Απο μακρια προσεγμενο φαίνεται .
nitso έγραψε:καλοριζικο και προσοχη!!!
raz2002 έγραψε:Ακολουθεί ερώτηση (ας πούμε πως είμαι λίγο άσχετος..)
Πως λάδωσες τις ντίζες?
Και πως αλλάζεις υγρά στις μπουκάλες??Τα λαστιχάκια-τσιμουχάκια,δεν ξέρω πως ακριβώς λέγονται,υπάρχουν στο εμπόριο?Και αν υπάρχουν,αλλάζουν εύκολα??
Αν μπορείς και θες,μου απαντάς,μπας και γλιτώσουμε κάνα φράγκο..
(Τα όργανα τα άλλαξα,μαζί με δυο λαμπάκια που ήταν καμμένα,ίδρωσα λίγο αλλά έγιναν όλα κομπλέ.)
thodoris80 έγραψε:Σήμερα άλλαξα τα μπροστά υγρά στης μπουκάλες τον αμορτισέρ (τελικά παίρνει 500 ml κάθε μπουκάλα αλλα εγώ έβαλα 600 για να τα σκληρύνω λίγο.)Το αποτέλεσμα τρομερό
raz2002 έγραψε:Ακολουθεί ερώτηση (ας πούμε πως είμαι λίγο άσχετος..)
Πως λάδωσες τις ντίζες?
Και πως αλλάζεις υγρά στις μπουκάλες??Τα λαστιχάκια-τσιμουχάκια,δεν ξέρω πως ακριβώς λέγονται,υπάρχουν στο εμπόριο?Και αν υπάρχουν,αλλάζουν εύκολα??
Αν μπορείς και θες,μου απαντάς,μπας και γλιτώσουμε κάνα φράγκο..
(Τα όργανα τα άλλαξα,μαζί με δυο λαμπάκια που ήταν καμμένα,ίδρωσα λίγο αλλά έγιναν όλα κομπλέ.)
iliasRC31 έγραψε:thodoris80 έγραψε:Σήμερα άλλαξα τα μπροστά υγρά στης μπουκάλες τον αμορτισέρ (τελικά παίρνει 500 ml κάθε μπουκάλα αλλα εγώ έβαλα 600 για να τα σκληρύνω λίγο.)Το αποτέλεσμα τρομερό
Το επιπλεον λαδι δεν κανει καλο σε 2 σημεια. Πρωτον δεν επιτρέπει να λειτουργεί σωστά με επικυνδηνα αποτελεσματα και 2 δημιουργει μεγαλητερη πίεση με αποτέλεσμα καποια στιγμη να σπασει τσιμουχα.
Ποτε δεν βαζουμε παραπανω λαδι απο αυτο που προτεινει ο κατασκευαστης . Σκληενουμε με προφορτιση ή με ποιο χονδρο λαδι.
Επιστροφή στο ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες