Αγαπητοί φίλοι, το καλοκαίρι έφθασε! Το Θερμαί Πλατυστόμου Ασκληπιός είναι η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή ολοκληρωτικης απόδρασης απο τα καθιερωμένα! Το πολυτελές resort βρίσκεται 2,5 ώρες μόλις από την Αθήνα μέσα σε ένα τοπίο με οργιώδη βλάστηση και φυσικές ιαματικές πηγές. Ο ταξιδιώτης βρίσκει ηρεμία αποβάλλοντας την αγχωτική καθημερινότητα στη σκιά των αιωνόβιων πλατάνων... Πρόκειται για μια όαση χαλάρωσης που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα αναζωογόνησης για το σώμα και το πνεύμα, με βάση το ιαματικό νερό της περιοχής και ειδικά προγράμματα θεραπείας και ανακούφισης από τους πόνους του μυοσκελετικού, υπό την καθοδήγηση έμπειρου προσωπικού για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.69 Δωμάτια Α΄Κατηγορίας , Εστιατόριο με ζωντανή μουσική, θεραπείες μασάζ, ρεφλεξολογία και άλλες εκπλήξεις σας περιμένουν από Κυριακή με Τετάρτη ή Δευτέρα με Πέμπτη μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2011 (3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή) μόνο 90 ε το άτομο! Ελεύθερη χρήση της ιαματικής πισίνας η οποία διαθέτει υδρογυμναστική,αντίστροφη κολύμβηση,μασάζ ποδιών, αντίστροφο βάδισμα,υδρομασάζ,αερομασάζ,νεροκουρτίνες για τον αυχένα και κανόνια για μεγαλύτερη ανακούφιση. Σας μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία την οποία θα συζητώ για καιρό! Με φιλικούς χαιρετισμούς, scooterman!
Μου άρεσε η ιδέα και μπήκα στο διαδίκτυο, όπου διαπίστωσα ότι πρόκειται για μάλλον καλή περίπτωση. Πραγματικά το τοπίο και οι εγκαταστάσεις δείχνουν εξαιρετικά όμορφες, οπότε μπήκα στη διαδικασία να βρω το χρόνο να το επισκεφθώ, λαμβανομένου υπόψη και του χαμηλού κόστους παραμονής. Πρόκειται πάντως για αρκετά παλαιό προορισμό, αφού σε μια κουβέντα με τον πατέρα μου έμαθα ότι από παλιά λειτουργούσε στα Λουτρά Πλατυστόμου ξενοδοχείο για αποδράσεις και ξεκούραση.
Ο φίλος ο scouterman έχει καμιά σχέση με το συγκεκριμένο SPA; Το ρωτώ διότι αυτά που γράφει στο post του είναι ακριβώς τα ίδια που γράφονται και στην ιστοσελίδα του SPA.
Το δικαίωμά σου να μιλάς, δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε παίρνω στα σοβαρά!!!