Αποδραση στα Λουτρά Πλατυστόμου

Super Travel

Αποδραση στα Λουτρά Πλατυστόμου

Δημοσίευσηαπό Scooterman την Τρί Ιουν 21, 2011 12:14 am

Αγαπητοί φίλοι, το καλοκαίρι έφθασε! Το Θερμαί Πλατυστόμου Ασκληπιός είναι η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή ολοκληρωτικης απόδρασης απο τα καθιερωμένα! Το πολυτελές resort βρίσκεται 2,5 ώρες μόλις από την Αθήνα μέσα σε ένα τοπίο με οργιώδη βλάστηση και φυσικές ιαματικές πηγές. Ο ταξιδιώτης βρίσκει ηρεμία αποβάλλοντας την αγχωτική καθημερινότητα στη σκιά των αιωνόβιων πλατάνων... Πρόκειται για μια όαση χαλάρωσης που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα αναζωογόνησης για το σώμα και το πνεύμα, με βάση το ιαματικό νερό της περιοχής και ειδικά προγράμματα θεραπείας και ανακούφισης από τους πόνους του μυοσκελετικού, υπό την καθοδήγηση έμπειρου προσωπικού για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.69 Δωμάτια Α΄Κατηγορίας , Εστιατόριο με ζωντανή μουσική, θεραπείες μασάζ, ρεφλεξολογία και άλλες εκπλήξεις σας περιμένουν από Κυριακή με Τετάρτη ή Δευτέρα με Πέμπτη μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2011 (3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή) μόνο 90 ε το άτομο! Ελεύθερη χρήση της ιαματικής πισίνας η οποία διαθέτει υδρογυμναστική,αντίστροφη κολύμβηση,μασάζ ποδιών, αντίστροφο βάδισμα,υδρομασάζ,αερομασάζ,νεροκουρτίνες για τον αυχένα και κανόνια για μεγαλύτερη ανακούφιση. Σας μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία την οποία θα συζητώ για καιρό! Με φιλικούς χαιρετισμούς, scooterman!
Scooterman
 
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 13, 2008 11:07 am
Ονομα χρήστη: Yiannis Chris Nakos
Μοντέλο: Peugeot Satelis 250
Κυβικά: 250

Re: Αποδραση στα Λουτρά Πλατυστόμου

Δημοσίευσηαπό iliasRC31 την Τρί Ιουν 21, 2011 3:44 pm

Φωτογραφίες έχουμε ?
Ακριβές ασφάλειες ; Οχι ποιά ! https://www.insurance4you.gr & https://www.ins4youdirect.gr/
Το Motocikleta στο Facebook http://www.motocikleta.gr/facebook
Το Motocikleta στο Twitter http://twitter.com/motocikleta
------------------------------------------------
Άβαταρ μέλους
iliasRC31
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 7007
Εγγραφή: Τετ Ιουν 14, 2006 10:22 pm
Τοποθεσία: Γλυφάδα
Ονομα χρήστη: Ηλίας
Κυβικά: 1050
Επάγγελμα: Ασφαλιστικός Σύμβουλος -www.Insurance4you.gr

Re: Αποδραση στα Λουτρά Πλατυστόμου

Δημοσίευσηαπό HNIOXOS KTM την Κυρ Ιούλ 17, 2011 12:07 pm

Μου άρεσε η ιδέα και μπήκα στο διαδίκτυο, όπου διαπίστωσα ότι πρόκειται για μάλλον καλή περίπτωση. Πραγματικά το τοπίο και οι εγκαταστάσεις δείχνουν εξαιρετικά όμορφες, οπότε μπήκα στη διαδικασία να βρω το χρόνο να το επισκεφθώ, λαμβανομένου υπόψη και του χαμηλού κόστους παραμονής. Πρόκειται πάντως για αρκετά παλαιό προορισμό, αφού σε μια κουβέντα με τον πατέρα μου έμαθα ότι από παλιά λειτουργούσε στα Λουτρά Πλατυστόμου ξενοδοχείο για αποδράσεις και ξεκούραση.

Ο φίλος ο scouterman έχει καμιά σχέση με το συγκεκριμένο SPA; Το ρωτώ διότι αυτά που γράφει στο post του είναι ακριβώς τα ίδια που γράφονται και στην ιστοσελίδα του SPA.
Το δικαίωμά σου να μιλάς, δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε παίρνω στα σοβαρά!!!
Άβαταρ μέλους
HNIOXOS KTM
Νέος στο forum
 
Δημοσιεύσεις: 174
Εγγραφή: Δευτ Μαρ 16, 2009 1:43 am
Ονομα χρήστη: Δημήτρης
Μοντέλο: KTM Adventure
Κυβικά: 990


Επιστροφή στο ΤΑΞΙΔΙΑ -ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες