Transalp Hellas Club - Χειμερινή εκδρομή

Ποιός θα λεγε όχι σε μια μεγάλη παρέα γεμάτη διάθεση, έτοιμη για βόλτα Και καλή παρέα ?

Transalp Hellas Club - Χειμερινή εκδρομή

Δημοσίευσηαπό ktm_isa την Τρί Οκτ 10, 2006 11:42 pm

Η λέσχη επανέρχεται δυναμικά στη χειμερινή περίοδο, με μια εκδρομή που θα κλέψει καρδιές... θα χορτάσει το μάτι ,θα γεμίσει το στομάχι και θα διώξει τις τοξίνες και το νέφος από μέσα σας. Πιστοί στο ετήσιο πρόγραμμα, στις 28-29/10, ξεκινά με πολύ διάθεση και ενέργεια για Ζήρεια και Φενεό.


Μια εκδρομή που χαρακτηρίζει απόλυτα το ανήσυχο μοτοσικλετιστικό και φυσιολατρικό πνεύμα. Μια περιπέτεια που θα βιώσουν οι αναβάτες, διασχίζοντας τη Ζήρεια, τη Γκούρα και το Χελμό, μέσα από τις πανέμορφες δασικές τους περιοχές, ενώ θα διανυκτερεύσουν -που αλλού;- σε σκηνές!

Η διαδρομή θα ξεκινήσει ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου 28. Από Τρίκαλα Κορινθίας θα ξεκινήσουν οι χωμάτινες δασικές διαδρομές.
Θα γίνει στάση για ανεφοδιασμό εν όψει του βραδινού party και το απόγευμα θα οριστεί το σημείο κατασκήνωσης, κάτω από τα έλατα και όσο το δυνατόν πιο «αόρατο» για το δάσος!

Βασικός εξοπλισμός:
· Σκηνή αδιάβροχη ή κάλυμμα νάιλον για αδιαβροχοποίηση
· Υπνόσακος για θερμοκρασίες 4-10c ή ισοθερμικά εσώρουχα fleece ζεστό ή κάτι αντίστοιχο
· Φακός
· Μαχαιροπήρουνα
(Πηγούλα Mototriti)

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της λέσχης: www.transalp.gr
ktm_isa
 

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΒΟΛΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες