LOOOOL!
Φιλε Δημητρη, οσον αφορα το ταιρι, μπορω να πω οτι ειμαι τυχερος σε αυτο τον τομεα, αν και μερικες φορες φτανουμε σε καταστασεις τυπου Joe Bar Team!!!
Παραδειγμα #1
Ερχεται ο κολλητος Sotris Κυριακη στο Λουτρακι και με μπριζωνει για μια "σβελτη" βολτιτσα για Stork. Ετσι φευγουμε απο Λουτρακι εγω δικαβαλος, ο Σωτηρης με τον ΚαΤιΜα και ενας φιλος του με BMW.
Αρχιζουν τα στροφιλικια και αρχιζω και εγω να ανεβαζω ρυθμο. Σε καποια φαση συνειδητοποιω οτι εχω αρχισει να ξυνω στις κλειστες στροφες, ξεχνοντας οτι ειμαι δικαβαλος! Φτανω στην μεγαλη ευθεια της Επιδαυρου με 170+ εχοντας αρχισει να βρισκω τους ρυθμους μου αλλα λεω καλυτερα να κοψω λιγο να ερθουν και οι αλλοι, οποτε και πεφτω στα 120-130.
Ξαφνικα νοιωθω την μικρη να μου κανει νοημα χτυποντας με στο στηθος!
Σκεφτομαι "πω πω πω ρε συ το κοριτσακι το καημενο θα τα εχει δει ολα κωλυομενα, για αυτο και μου κανει νοημα".
Μετα απο λιγο λοιπον φτανουμε στο Στορκ, κατεβαινουμε, και εγω ηδη κανω προβες τι δικαιολογια να της πω να γλυτωσω την παντοφλα!
Τη βλεπω να βγαζει το κρανος τσαντισμενη και λεω "ωωωχ! την π@τσισαμε!"
Και τι γυρναει και μου λεει;
.
.
.
.
.
.
"Μα καλα!!!! Γ Ι Α Τ Ι ΕΚΟΨΕΣ στην ευθεια;;!; Δεν ειδες που σου εκανα νοημα να ανοιξεις;;; Ηθελα να περασουμε την 200αρα εκει!"
Εγω --->
Απο τοτε πουλησα τη μηχανη και τωρα ασχολουμαι με εργοχειρα DMC και κλωστες Πεταλουδα νο. 5!
Παραδειγμα #2
Γυρναμε απο εκδρομη στην Ορεινη Κορινθια, και στην εθνικη στο υψος της Χαλυβουργικης μια Porsche Cayman S περναει επιδεικτικα την κινηση! Ε, με το που τον ειδε αρχισε να μου φωναζει "παααατααααα τοοοοοοοοονννννν!!!!!!!"
Ε, τι; Να της χαλασω χατιρι της καλης μου; Δεν ελεγε!
Υ.Γ. Δημητρη μου, επισης σε ευχαριστω πολυ για τα ευγενικα σου λογια! Γενικα μου αρεσει να ψαχνω οτι αγαπαω και η παρεα μας εδω μου αρεσει παρα πολυ οποτε ενας λογος παραπανω...

![bye.gif [smilie=bye.gif]](http://motocikleta.gr/distribution/images/smilies/bye.gif)
News