Μποτάκια - αγορά - ΤΙ ?

Δημοσίευσηαπό PAN την Παρ Φεβ 16, 2007 2:28 am

:smt023
απολυτη ικανοποιηση
σημερα τις φορεσα για πρωτη φορα και μπορω να πω πως τις ευχαριστηθηκα παρα πολυ!
απολυτη εφαρμογη που για μενα ειναι το πιο σημαντικο(ενιωθα πολυ δεμενο το ποδι).
πολι καλη αισθηση του φρενου κ των ταχυτητων!
αρκετα ξεκουραστες στο περπατημα απ οσο μπορεσα να καταλαβω γιατι δν περπατησα κ παρα πολυ,παρα το γεγονος οτι ειναι ακομα αρκετα σκληρες διοτι καινουργιες!
και κατι πολυ σημαντικο για μενα: πολυ καλη εμφανιση....
τις συστηνω ανεπιφυλακτα...
καλο βραδυ.
:smt041
Η εξουσία ήταν και θα ειναι εχθρική προς την κοινωνία,ανεξάρτητα απο τους διαχειριστές της.....Το μόνο που μένει είναι να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας...
Άβαταρ μέλους
PAN
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Billy την Δευτ Ιουν 09, 2008 5:48 pm

Δοκίμασα σήμερα τα OXTAR EXPLORER2 GORE-TEX (tourism), DIADORA BIKER & AVENUE (tourism) και SIDI BLACK RAIN (sport).
Καλά τα OXTAR αλλά δεν μου άρεσαν εμφανισιακά, ψάχνω για κάτι με περισσότερο δέρμα.
Τα SIDI τα έβαλα απο περιέργεια μιας και η τιμή τους με ψήσανε να τα φορέσω, 150Ε. Πολύ τακούνι ρε σεις, στα πρώτα βήματα ντρεπόμουν να περπατήσω μη πέσω :smt003 . Άβολα στα πλάι αλλά νομίζω ανοίγουν στο σημείο αυτό, εξωτερικά μου άρεσαν είχαν και διάφορα φλου φλου για προστασία. Πολύ turbo δηλαδή.
Δοκίμασα και κάτι DIADORA, σκληρά σαν μπότες οικοδομής με όλο δέρμα, αλλά τα πιο άνετα που δοκίμασα σήμερα. Ήταν σχεδόν σαν τα αθλητικά που φόραγα εκτός απο το λίγο τακουνάκι που είχε. Τουριστικές με Τ κεφαλαίο. Δεν ήξερα ότι η εταιρεία βγάζει μπότες μηχανής και γενικά είμουν πολύ καχύποπτος. Άσε που ήταν και τα πιο ακριβά 210Ε τα οποία μου τα δίνει 185Ε. Έχει κανείς κάτι να πει για την συγκεκριμένη εταιρεία? Περπατάει κανείς σας με σπορτ μπτούλες?
Άβαταρ μέλους
Billy
Τακτικό Μέλος

Κυβικά: 0

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΓΑΝΤΙΑ & ΜΠΟΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες