Acanthor έγραψε:Μπράβο και στους δυο!!!![]()
Πολύ καλή προσπάθεια και χαίρομαι ιδιαιτέρως για την καινούργια ενότητα "Test Rides"!
Ερώτηση στο αγαπητό συνάδελφο TDM rider:
Το tiger είναι αυτό που ζητάμε εμείς οι TDMάκηδες από το επόμενο TDM?
Acanthor έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντησή σου, μακάρι να μπορούσα να έρθω σήμερα στη συνάντηση, αλλά δυστυχώς έχω μια υποχρέωση που δεν αναβάλεται...Sτην επόμενη ελπίζω να είμαι μέσα!
Παρ'όλα αυτά, σχετικά με το "πώς θα έπρεπε" να είναι το TDM ο καθένας θα ήθελε και κάτι διαφορετικό από τη μηχανή αυτή, ουσιαστικά το πολύ καλό να γίνει ακόμα καλύτερο!
Αν και νομίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των κατόχων TDM ζητάει: 20 ίππους παραπάνω, 100 κυβικά επιπλέον, USD μπροστινό και γενικά μια μάλλον πιο street γεωμετρία, εξίσου όμως φιλική όσο το υπάρχον TDM (γίνεται αυτό άραγε?) ώστε να κινείται τόσο άνετα όσο κινείται ήδη στην πόλη.
Όχι ότι δε με ικανοποιεί, κάθε άλλο μάλιστα δεδομένων των αναγκών μου. Απλά κουβέντα να γίνεται και σενάρια να πλέκουμε για το επόμενο TDM!![]()
ΥΓ: Πιο off αίσθηση το tiger? Ομολογώ ότι δεν το περίμενα...αν και μάλλον μιλάμε για supermotard "mega"? Προφανώς.... (Δεν έχω ιδέα από motard!...)
rc31 έγραψε:(Για μενα φιλικοτητα συμαινει απο την πρωτη στιγμη η μηχανή να με κανει να νιώθω ασφαλή .)
Αφου δεν εχεις εμπειριες απο Megamoto θα σου πρότεινα να κανονίσεις ενα TestRide στο επίσημο TestRide weekend 15-17 /12 της Triumph και θα χαρουμε να μοιραστείς μετα τις εμπειρίες σου .
Fretazer έγραψε:Πήγα το σάββατο στην αντιπροσωπεία στην Θεσ/νίκη να το κάνω και εγώ βόλτα και δεν είχανε.![]()
Κάποιος το στούκαρεκαι σε 10 μέρες θα έχουν άλλο.
Επιστροφή στο TEST RIDE BY MOTOCIKLETA.GR
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες