Λευκάδα 21/1

Ποιός θα λεγε όχι σε μια μεγάλη παρέα γεμάτη διάθεση, έτοιμη για βόλτα Και καλή παρέα ?

Δημοσίευσηαπό lord την Τρί Ιαν 23, 2007 6:01 pm

πατρινοι ειμαστε,εσυ?
παιζει για γαλαξιδι την παρασκευη,θα ειδοποιησω! :smt023
Άβαταρ μέλους
lord
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: ΑΡΗΣ
Μοντέλο: APRILIA TUONO R 08
Κυβικά: 1000

Δημοσίευσηαπό PAN την Τρί Ιαν 23, 2007 9:01 pm

ναι φιλε nickman οποτε κατεβεις ριο ή πατρα ενημερωνεις εμενα ή τον αρη και βρισκομαστε να τα πουμε απο κοντα!
να κανονισουμε κ καμια βολτιτσα
οπως ειπε κ ο αρης λεμε για γαλαξιδι την παρασκευη αλλα δν το βλεπω.
ο καιρος βλεπεις εχει σπασει!αρχισε να ψιλοβρεχει πριν λιγο κ απο τι ειδα στις ειδησεις θα συνεχισει ετσι ως την παρασκευη!δυστυχως...
μιλαμε παντως να γνωριστουμε για να μεγαλωσει το παρεακι......... :smt041
Η εξουσία ήταν και θα ειναι εχθρική προς την κοινωνία,ανεξάρτητα απο τους διαχειριστές της.....Το μόνο που μένει είναι να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας...
Άβαταρ μέλους
PAN
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Nickman την Τρί Ιαν 23, 2007 11:51 pm

Εγώ μένω αθήνα αλλά εδώ και ένα μήνα είμαι στο ρίο κάθε σάββατο για καφέ. Το τηλέφωνο του άρη το έχω, οπότε όταν είναι να κατέβω παίρνω κανένα τηλέφωνο και κανονίζουμε. Ο καιρός ας κάνει ότι θέλει. Αν υπάρχει παρέα δεν με σταματάει τπτ. Εδώ στις 23 του Δεκέμβρη ήμουν στα Καλάβρυτα με την μηχανή και είχε και χιόνια (στο βουνό που είναι πρίν το χωριό) και θα κολώσω σε μια βροχή? :smt041 :smt041
Η μηχανή είναι το μόνο πράγμα γέννους θηλυκού που σου επιτρέπει να το καβαλάς ακόμα και όταν έχεις φτάσει σε προχωρημένη ηλικία.
Άβαταρ μέλους
Nickman
Νέος στο forum

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΒΟΛΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες