Fretazer έγραψε:Θυμηθείτε μόνο την Τροία. Καράβια να σαλπάρουν από την Σπάρτη!!!!!!!!!!!!!! και οι Έλληνες που έμοιαζαν με βίκινγκς.
rc31 έγραψε:βασικα την απολαυασα σε μια αιθουσα Vmax (πρωτη φορα) και την καταβρικα![]()
Fretazer έγραψε:Μήπως ήταν VFR? εγώ πάλι την είδα σε VTR γιατί στη Vstrom που έχει τις πιο άνετες θέσεις, ήταν όλα γεμάτα.
Dimitris έγραψε:Έτσι τον φαντάστηκε ο Miller που έγραψε το κόμικ, έτσι τον παρουσίασε και ο σκηνοθέτης στην ταινία. Μην ξεχνάς πως είναι πιστή αντιγραφή του Comic.
Εμένα πάντως δεν μου φάνηκε Gay. Νομίζω πως προσπάθησε να του δώσει μια "ανατολίτικη", "θεανθρωπινη" μορφή, επηρεασμένοι και απο τις ινδουιστικές/βουδιστικές εικονογραφίες. Όυτως ή άλλως ο ίδιος ο Ξέρξης παρουσιάζεται ώς άνθρωπος/θεός και οι πέρσες των λάτρευαν ώς έτσι...Είχε λοιπόν κάτι ξεχωριστό και εξωτικό στην εμφάνισή του....Θα έλεγα πως εσκεμμένα θύμιζε περισσότερο ένα ουδέτερο, ερμαφρόδιτο ον παρά gay ή οτιδήποτε άλλο...με φωνή μεθυστική -αν θυμάσαι- αντρική αλλά και λεπτή, περίεργη και πλάνα...
Πολύ καλή!
Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες