RX7 Corsair ή Viper GT ???

Οτι πρέπει να γνωρίζουμε για τα κράνη

RX7 Corsair ή Viper GT ???

Δημοσίευσηαπό Themis_81 την Σάβ Μαρ 17, 2007 9:07 pm

Και τωρα αρχιζουν τα δυσκολαα...

Αποφασισα οτι το δωρο του πασχα δεν πρεπει να μεινει στην τσεπη μου , οποτε θα γινει αυτοματα κρανος !

Οπως σας ειχα προαναφερει ζαχαρωνα το Arai Viper Gt WEB το οποιο απο το 2ruote μου ερχεται 490 ευρακια ...
Βεβαια εννοειται πως ρωτησα και για το Corsair αλλα μιας και δεν μου αρεσει καποιο σχεδιο λεω για το μαυρο RX7 το οποιο ερχεται στα 535 ευρακια ....

Any Help ???

Η διαφορα τιμης ειναι αμελητεα μεταξυ των 2 γιατι ειχα πει οτι μεχρι 550 τα δινω ...
Εχω και το Uvex Helix carbon για μεσα στη πολη αλλα αυτο οταν θα ειμαι δικαβαλος θα το φοραει η γυναικα ...
Άβαταρ μέλους
Themis_81
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Σάβ Μαρ 17, 2007 9:50 pm

Aγαπητέ Themis, Αrai δεν είχα ποτέ αλλά η ποιότητά τους είναι αναγνωρίσιμη. Φαντάζομαι δεν είναι τυχαίο το οτι φοριέται από πολλούς επαγγελματίες.

Το RX7 Corsair είναι το αγωνιστικό μοντέλο, άρα λογικά θα κερδίσεις σε αεροδυναμική με ρίσκο να χάσεις πολύ σε θόρυβο.

Το Viper είναι πιο πολύ τουριστικό, οπότε ίσως να κερδίσεις σε θόρυβο και άνεση αλλά αεροδυναμική μπορεί να υστερεί, λιγάκι όμως.

Πράγματι η τιμή δεν έχει μεγάλη διαφορά. Οτι κι αν αποφασίσεις εξαρχής κινείσαι σε υψηλό επίπεδο, οπότε όποιο από τα 2 να προτιμήσεις θα σε ανταμοίψει.
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό samoure την Κυρ Μαρ 18, 2007 3:56 am

:smt039 Εγω ειχα ρωτησει στα mac accesories στην Λ.Κυμης και το παιδι μου αφηνε το rx7 σε μαυρο μεταλλικο 470 ευρω.Μηπως να πωταγες και εκει? :smt023
samoure

Δημοσίευσηαπό Themis_81 την Δευτ Μαρ 19, 2007 2:16 am

samoure έγραψε::smt039 Εγω ειχα ρωτησει στα mac accesories στην Λ.Κυμης και το παιδι μου αφηνε το rx7 σε μαυρο μεταλλικο 470 ευρω.Μηπως να πωταγες και εκει? :smt023

Εννοειται πως θα παω να ρωτησω !!!

Απλα εχω αυτο το ρημαδι το διλλημα......
Corsair και ολα καλα στις ψηλες αλλα υπομονη στις χαμηλες ή Viper και αποδεκτα και στα 2 ??
Άβαταρ μέλους
Themis_81
Νέος στο forum

Επιστροφή στο ΚΡΑΝΟΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες