den kratiemai...gia na do ta fetina......TOPIA..

4-V-FORCE έγραψε::smt049
Thunderacer έγραψε:4-V-FORCE έγραψε::smt049
Φίλε 4-V-FORCE, έχω την εντύπωση ότι κάποιες φωτό που έχεις ανεβάσει πρέπει να είναι από το GrossGlockner στην Αυστρία. Για κοίτα και αυτές σου θυμίζουν κάτι? Πότε πέρασες από εκεί αλήθεια?
Thunderacer έγραψε:Thunderacer έγραψε:4-V-FORCE έγραψε::smt049
Φίλε 4-V-FORCE, έχω την εντύπωση ότι κάποιες φωτό που έχεις ανεβάσει πρέπει να είναι από το GrossGlockner στην Αυστρία. Για κοίτα και αυτές σου θυμίζουν κάτι? Πότε πέρασες από εκεί αλήθεια?
Dimitris έγραψε:Γειά σου ρε 4VForce, επιτέλους μας ξαναέφτιαξες γιατί πολύς καιρός σα να πέρασε από τότε που μας είχες καλομάθει....
Φαντάζομαι πως οι φώτο είναι από το περσινό ταξίδι σας.....πανέμορφες!
Πρέπει να "ξεχρεώσουμε" με τέτοιο καταπληκτικό υλικό που μας ποστάρεις.
Φέτος το καλοκαίρι (σε 3 μηνάκια) θα έχω στα "χέρια" μου το Como ολόκληρο και τις γύρω Άλπεις για να φωτογραφίσω...
Σου χρωστάω φίλε μου, σου χρωστάω...
Thunderacer έγραψε:4-V-FORCE έγραψε::smt049
sotokan έγραψε:Thunderacer έγραψε:4-V-FORCE έγραψε::smt049
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε thunderracer ,η 8 και 9 είναι απο Grobglockner...![]()
![]()
![]()
Είμασταν σ εκείνη την περιοχή στις 16 Αυγούστου ....Εσύ φίλε??Για βάλε καμια φωτό
Εγώ τις μαζεύω τις φωτογραφιές με το pixresizer το οποίο είναι και πολύ εύκολο στη χρήση και ελαφρύ για το pc......Aν δώσεις αναζήτηση στο google θα βρεις να το κατεβάσεις εύκολα και γρήγορα......
Αναμένουμε........
Dimitris έγραψε:Γειά σου ρε 4VForce, επιτέλους μας ξαναέφτιαξες γιατί πολύς καιρός σα να πέρασε από τότε που μας είχες καλομάθει....
Φαντάζομαι πως οι φώτο είναι από το περσινό ταξίδι σας.....πανέμορφες!
Πρέπει να "ξεχρεώσουμε" με τέτοιο καταπληκτικό υλικό που μας ποστάρεις.
Φέτος το καλοκαίρι (σε 3 μηνάκια) θα έχω στα "χέρια" μου το Como ολόκληρο και τις γύρω Άλπεις για να φωτογραφίσω...
Σου χρωστάω φίλε μου, σου χρωστάω...
4-V-FORCE έγραψε:
gia party sou mia kalitexnikh...me ton aeto ....pou ton goystareis..
Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες