Τα τελευταία 3 χρόνια (που είμαι και πρακτικά μοτοσυκλετιστής), που έμαθα περισσότερα για το VFR το έχω ερωτευτεί ακόμα περισσότερο...
Οι μοναδικές μου σκέψεις μέχρι πρότινος ήταν ότι δεν ήξερα αν θα μπορούσα να την οδηγώ ανετα λόγω ύψους, (γόνατα, αέρας), αν μέσα στην πόλη θα είναι κουραστική (όσο ένα TDM πχ, που προσωπικά δεν το βρίσκω καθόλου κουραστικό) και γενικά αν θα μπορώ να τη χαίρομαι στις καθημερινές μου μετακινήσεις. (40-70+χλμ ημερησίως)
Τελικά έκανα το λάθος και οδήγησα μια.....Τα λόγια είναι περιττά....4 μέρες τώρα τη σκέφτομαι συνέχεια...Έχω σκεφτεί όλα τα πιθανά σενάρια απόκτησής της, διαβάζω τις ίδιες αγγελίες 3 + 4 φορές, ψάχνω συγκριτικά, τιμές, αξεσουάρ....
Οι γωνίες στα πόδια μου είναι λίγο πιο κλειστές από το TDM σε βαθμό που να μη με προβληματίζει όμως εν αντιθέσει με ένα ZX9 που καβάλησα πρόσφατα και οι γωνίες των ποδιών ήταν τόσο κλειστές που μετά βίας μπορούσα να αλλάξω ταχύτητες ή να πατήσω φρένο.
Ο αέρας με βαρούσε ανελέητα αλλά, με μια πιο ψηλή ζελατίνα, κάτι ψιλογίνεται πιστεύω. (Όχι ότι στο TDM με την ψηλή ζελατίνα της Yamaha δε με βαράει...)
Η θέση οδήγησης αν και λίγο σκυφτή δεν μπορώ να πω ότι με προβλημάτισε ιδιαίτερα παρά το ύψος μου. Ο ήχος της ήταν το κάτι άλλο...(Είχε και aftermarket εξατμίσεις + power commander)
Την ένιωσα πολύ οικεία αμέσως μπορώ να πω.
Το θέμα είναι ότι σκέφτομαι να δώσω το TDM και να πάρω μια VFR, αλλά φοβάμαι μη με κουράσει στην καθημερινή μου μετακίνηση τόσο, αν και είμαι αποφασισμένος να συμβιβαστώ μέχρι ένα βαθμό με την κίνησή της στην πόλη, το μικρό κόψιμο στο τιμόνι κλπ....Βέβαια η βέφα θα μου δίνει και ένα κίνητρο παραπάνω να πηγαίνω ταξίδια όλο και περισσότερο...
Δεν ξέρω, έχω προβληματιστεί...εσείς τί λέτε???