Περιμένω τις γνώμες σας δεν ξερω τι να διαλέξω.
Βασική προυπόθεση επιλογής είναι και η θέση συνοδηγού.
Μεγάλο δίλημμα και οι δύο είναι κούκλες.
Please help!
Το Ζ ειναι σαφως πιο "αλητικο" σε εμφανιση και εχει περισσοτερη ροπη και δυναμη απο το Fazer.
Το Fazer εχει περισσοτερη τεχνολογια παντου, εχει πιο διακριτικη εμφανιση, καλυτερη προστασια απο τον αερα. Ειδικα το S2 εχει βελτιωθει σε σχεση με το προηγουμενο σε φρενα, ροπη απο χαμηλα, αναρτηση, οργανα και αρκετες αλλες λεπτομερειες. Και ειναι και ΥΑΜΑΗΑ.
Κι εγω, πριν 2 χρονια, αναμεσα σε αυτα τα 2 ημουν, αλλα πηρα το Fazer λογω εμφανισης και εγγυημενα καλου εξουσιοδοτημενου συνεργειου στο Βολο.
Για τη θεση οδηγησης, μονο εσυ μπορεις να κρινεις.
"Motor racing, mountain climbing and bull fighting are the only true sports.
All the rest are children's games played by adults."
ευχαριστώ κατα αρχας για τις απαντήσεις σας.
Από τεχνολογία τι παραπάνω έχει το fazer?
Η τεχνολογία ειναι κιόλας δικοπο μαχαίρι γιατί αν κατι χαλασει δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορεί να επισκευαστει στην Ελλαδα.
Ενα αλλο θεμα που με απασχολεί είναι και η θέση του συνεπιβάτη για μετακινήσεις μέσα στην πόλη βασικά όχι και για μεγάλες διαδρομές.
αν με την λεξη τεχνολογια μιλανε για το συνολικο πακετο yamaha τοτε ναι αν μιλανε σε κατι εξιδικευμενο τοτε δεν καταλαβαίνω
συγκρινεις 2 εξισου καλα μηχανακια που μπορουν να κανουν με ανεση αυτα που λες οτι θες .
ας τα δουμε λιγο ποιο σφαιρικά
Fazer
λιγο καλητερη αντιπροσοποια απο την kawasaki και καλητερη πανελαδικη καληψη
καλητερη προστασια στον αερα (το ντυμενο)
μεγαλητερη θεση συνεπιβατη
δυνατοτητα να παρει μπαγκαζιερα χωρις να το χαλαει πολυ αισθητικά
Kawasaki
τα αντιθετα απο το fazer
περισσοτερα κυβικά
ποιο αλητικο στησιμο και look
λοιγοτερα ανετο για 2 σε μεγαλες διαδρομες ,
λιγοτερη ανεση στην φορτωση του
τελικα οπως καταλαβαινεις ειναι πολυ δυσκολο απο εδω να σου πουμε ποιο ειναι καλητερο αφου ο καθε ενας μας εχει διαφορετικα κριτιρια
εγω αυτο που σου προτείνω ειναι να κανεις ενα test ride 2κιβαλος ωστε να δεις πραγματικα ποιο σου κανει . Με αυτο τον τροπο θα εισαι πραγματικα απελευθερομενος απο εκπληξεις .
Το να κάνεις test ride 2κάβαλος είναι το ιδανικό, όπως είπε και ο Rc31. Εγώ ήμουν έτοιμος να σου ξεχωρίσω του S2 γιατί έγραψες πως σε νοιάζει πολύ και η θέση συνεπιβάτη. Μόλις όμως έγραψες πως δεν σεν ενδιαφέρουν μεγάλες αποστάσεις αλλά κυρίως μέσα στη πόλη τότε....
απλά επέλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο και σου κάθεται καλύτερα! (test it)!
Moderator of Motocikleta.Gr
Moto Guzzi Breva V1100 2006 Moto Guzzi Le Mans V11 2003 Moto Guzzi World Club The way the "V" is meant to be...
Από άποψη επιδόσεων,ομορφιάς κλπ θα σου πρότεινα το Ζ750 αλλα εχει πολύ άβολη θέση συνεπιβάτη και ειναι γυμνό,με την ταλαιπωρία που αυτό συνεπάγεται. Το fazer στερείται ροπής κ μονο ψηλά έχει μια εκρηξη,χωρίς επίσης να έχει να επιδείξει κάτι άλλο σημαντικό για να δικιολογήσει την ιδια τιμη με το νέο Ζ750.
θέλοντας να σε μπερδέψω ακόμη περισσότερο όμως θα σου πρότεινα το Ζ750S!
πλάκα κάνω-αντιθέτως είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα-,αν δεν είσαι απ'αυτούς που το μισούν εμφανισιακά, τότε είναι η πιο ολοκληρωμένη μηχανή από άποψη άνεσης,ανεμοκάλυψης,επιδόσεων και χρηστικότητας & γιατί οχι και οικονομίας για τα δεδομένα του ποσού που πρόκειται να διαθέσεις. Μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι δεν εχει ανανεωθει ακομη απ'το '05 που κυκλοφορεί. Το εχω οδηγήσει & στην πίστα του Αιγινίου και σε Ε.Ο κι εμεινα ενθουσιασμένος.
αλλα και πάλι,ανάμεσα στο γυμνό Ζ750 & to Fazer S2 ----> με χιλια το Ζ750
φιλαρακι, θα σου πω ενα πραγμα.μολις ετυχε να ανεβω στο μηχανακι μου συνοδηγος, για 500 μετρα,εστησα προτομη σε οποιον εκανε ταξιδι μαζι μου.βεβαια μεσα στην πολη τετοιο προβλημα δεν εχεις γιατι φτανεις παντου γρηγορα...
το fazer δεν ετυχε να το οδηγησω για να μπορω να εχω σωστη συγκριση,παντως πιστευω πως για τον λογο που το θελεις και τα 2 σε καλυπτουν.(μεσα στην πολη,δηλαδη)
θα στο πω πιο απλα παντως για να με πιασεις.υποθετω πως ο λογος που σε καιει,ειναι γυναικα,αφου ρωτας για δικαβαλο,ετσι?
αν ειναι η γυναικα σου και δεν θες να την κουραζεις ιδιαιτερα και απλα να κανετε τις βολτιτσες σας,μπανακια κτλ εδω γυρω,ανετα και τα σχετικα και κυριως χωρις κρεβατομουρμουρα,(τι ειναι αυτο που πηρες κτλ.)παρε το fazer.
τωρα,αν απλα ειναι η κοπελια σου,(που σημερα εισαι και αυριο δεν εισαι)και δεν θες να μετανοιωσεις για το μηχανακι που πηρες και να την ξεχασεις και γρηγορα (θα σε κανει αυτο,πιστεψε με)κανοντας οτι θες με αυτο που εχεις κατω απο τα ποδια σου,παρε ασυζητητη το Ζ.(οχι οτι το αλλο δεν τα κανει,απλα ειναι πιο αλητης)
Υ.Γ αν ο λογος ειναι αυτος,επαιξες και εχασες,φιλε!
ευχαριστω τον Θεο,που πηρα την μηχανη,ενω ημουν ελευθερος...