nickogreek έγραψε:Το έχω οδηγήσει σαν τεστ μακράς δειαρκείας από τον ξαδερφό μου που έχει το 400. Παιδιά είναι απίστευτο...Καταπληρκτική αίσθηση ασφάλειας. Πάς παντού ξεκούραστα, χωράς παντού -δεν τρέχει τίποτα με τους διπλούς τροχούς. Οι επιδόσεις είναι αξιοπρεπέστατες...η καθημερινή χρήση και οι απλές προσπεράσεις καλύπτονται. Βέβαια μέχρι τα 100-110 γιατι ...τέλος...
Για το MP3 πάλι... έχω δει παλικαράκι να το τεστάρει στο βυνιό ο οποίος φεύγωντας τσιτα από το πεζοδρομιο (δεν ακούστηκε ούτε κλικ από τα πλαστικά) άρχισε τα πεσίματα αριστερα δεξιά 45 μοίρες...μετά από τουλάχιστον 10 εναλαγές γύρισε πίσω και το έκλεισε...και μιλάμε για πιτσιρικά με παπί χρωμιωμένο, με συμπλέκτη κτλ καταλαβαίνετε...Εκεί το πήρε και ο ξαδελφός μου (γνωστός στους κύκλους του ώς easy rider...αμπελοκήπους πατήσια κάθε μέρα και περιμένει πίσω από τα αυτοκίνητα...ούτε στη "λωρίδα μηχανών" δεν μπαίνει...)
τελικά το μόνο μειονέκτημα που έχει είναι η τιμή. Είναι πολλά ρε παιδιά...αγοράζεις καινούργια μηχανή (βλέπε και στρώμα) αλλά και μεταχειρισμένη με τα μισά λεφτά...Πρέπει να το ζυγύσει κανείς σε σχέση με την δεδομένη ασφάλεια και το φόβο του ώστε να το αγοράσει. Πιστεύω γιαυτό και δεν έχει πουλήσει ανάλογικά πολύ. Στα 2/3 της τιμής ίσως να ήτανε το best seller όπως το Beverly...Γιαυτό δεν το πήρα και εγώ...(καβατζάρω του ξαδερφού μου...χεχεχεχε)
Δοκιμάστε το όποτε μπορείτε...θα αλλάξετε γνώμη για τα scooter...
δεν πιστέυω οτι μπορεί να συγκριθεί με τα υπόλοιπα σκούτερ και ο λογος απλός
δεν ειναι ιδιο με τα υπολοιπα , την μοναδικότητα την πληρώνεις .
ειναι το μόνο που θα αγόραζα αν το είχα ανάγκη