Dimitris έγραψε:nfot έγραψε:Εσυ κρατα μια πσινη για τα πλεουμενα, γιατι τωρα που ρυθμισα τις αναρτησεις θα σε λιωσω. Ηταν εντελως χαλια ρυθμισμενες, απο λαθος συνενοηση με τον μαστορα. 250 κιλα μοσχαρι με 100 αλογα και κουνιεσαι κιολας. Θα σε πατησω αλυπητα![]()
![]()
Ωχ ωχ ωχ.......
![]()
![]()
![]()
Καλά βρε, έσφυξες τις αναρτήσεις και νομίζεις οτι αυτό φτάνει? Μήπως την επόμενη φορά θα μου πεις πως έφταιγε το οτι δεν φοράς Ohlins?
Χαχαχα....."Θα" και "Θα".....Ακου κει...."δεν είχα σφήξει τις αναρτήσεις"......δηλαδή αυτό έφταιγε που δεν μπορούσες να περάσεις το ¨"250 κιλα μοσχαρι με 100 αλογα|"?
Περιμένω αγόρι μου......με τις μαμά αναρτήσεις μου και με 100 κιλά παραπάνω από τα δικά σου....
Δεν γραφω πουθενα οτι τις εσφιξα βρε, που το διαβασες αυτο; Μηπως εκει στα βορια σου εχει βγαλει καμια τα ματακια και βλεπεις οτι θες; Ειχα ενα λιγο μαλακο μπροστινο και εν απολυ σκληρο πισω. Τις ρυθμισα σωστα και επαθα πλακα οταν πηγα να το στριψω. Αλλο μηχανακι μιλαμε, δεν το πιστευα. Και ακομη πρεπει να ψαχτω με τις αποσβεσεις.