nfot έγραψε:Kiriakost έγραψε:Να σε καλά φίλε petani .
Οι κουβέντες σου , δείχνουν μεγάλη καρδιά , και εγώ τέτοιες ψάχνω .![]()
Ειδα και τις παλικαριές σου στις πίστες ... σου εύχομαι ότι καλύτερο .
Κατσε να τον γνωρισεις τον τεντυ μποϊ και τα ξαναλεμε![]()
![]()
![]()
Περα απο την πλακα, ειναι και γ@mω τους μπαρμπαδες![]()
![]()
hotcarver έγραψε:Τις έχεις ρε κυριακο τις σελιδες?
Kiriakost έγραψε:
Ερώτησις προς Admin
Εχω ενα πακέτο 50 σελίδες σε Web forum σελίδες , γεμάτο φωτογραφίες . ( το υλικο είναι περίπου 95ΜΒ)
Εαν το ζουλήξω λίγο το κείμενο , άντε να γίνει 35-40 σελίδες .
Αντέχουμε απο όγκο - bandwidth & traffic![]()
Οτι και να πείτε θα το καταλάβω , έχω γνώσεις τεχνικού δικτύων .
Kiriakost έγραψε:Οκ , κανένα το πρόβλημα ... οι εικόνες είναι 640-480 .
Ο θεός να σε έχει καλά ..
X_NR750 έγραψε:Υγ αν και δεν μου πεφτει λογος (και παραβλεπω και την χαρα της δημιουργιας) μηπως ρε φιλε εριξες παρα πολλα ευρα στο μηχανακι?
Δλδ το να ριξεις γυρω στα 4000 μονο σε υλικα και χωρις να υπολογισω την προσωπικη σου εργασια που αξιζει αλλα τοσα ειναι καπως CRAZY![]()
![]()
![]()
Ουσιαστικα θα επερνες με αυτα τα λ7 ενα 650 μεταχειρο η καινουργιο και θα εκανες τις βολτες και τα ταξιδια σου πολυ πολυ ποιο ανετα
Τεσπα Respect ξανα απο εμενα και να το χαιρεσαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
X_NR750 έγραψε:Λοιπον Κυριακο διαβασα το ταξιδι σου για την αναγεννηση του AX (γιατι περι ταξιδιου προκειται) και θα ηθελα να πω τα εξης
Προκειται για τον ορισμο του μοτοσυκλετιστικου Thread και ευχαριστουμε που το ξαναμοιραστηκες μαζι μας
Total Respect για την ποιοτικη και επιπονη δουλεια που εριξες
Συγχαρητηρια για το καινουργιο σου μηχανακι, καλοριζικο και καλοταξιδο
οσο για το ιδιο το Thread οπως ειπα και πριν, μου θυμισε ταξιδι και οπως ΟΛΑ τα ταξιδια πολλες φορες η διαδρομη και τα διαφορα της ειναι σημαντικοτερα απο τον προορισμο
Υγ αν και δεν μου πεφτει λογος (και παραβλεπω και την χαρα της δημιουργιας) μηπως ρε φιλε εριξες παρα πολλα ευρα στο μηχανακι?
Δλδ το να ριξεις γυρω στα 4000 μονο σε υλικα και χωρις να υπολογισω την προσωπικη σου εργασια που αξιζει αλλα τοσα ειναι καπως CRAZY![]()
![]()
![]()
Ουσιαστικα θα επερνες με αυτα τα λ7 ενα 650 μεταχειρο η καινουργιο και θα εκανες τις βολτες και τα ταξιδια σου πολυ πολυ ποιο ανετα
Τεσπα Respect ξανα απο εμενα και να το χαιρεσαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nfot έγραψε:Μια απορια μονο, που πηγαν ολες οι δημοσιευσεις, σχολια, φωτο;
Επιστροφή στο ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες