Dimitris έγραψε:Η Αcumen δημιούργησε το Gear Indicator με ονομασία DG8. Μπορείς να διαλέξεις το χρώμα του εξωτερικού περιβλήματος αλλά και το χρωματισμό της ένδειξης στην οθόνη.
www.acumen-electronics.co.uk
skiathian έγραψε:
Νομιζω οτι θα ειναι χρησιμο σε πολλους απο εμας. Εγω προσωπικα μερικες φορες εχω προσπαθησει να βαλω την 7η που δεν υπαρχει.(Ω τι ντροπη και ειδικα οταν εχουμε συνεπιβατιδα γνωστρια της μοτοσυκλετας)![]()
skiathian έγραψε:Dimitris έγραψε:Η Αcumen δημιούργησε το Gear Indicator με ονομασία DG8. Μπορείς να διαλέξεις το χρώμα του εξωτερικού περιβλήματος αλλά και το χρωματισμό της ένδειξης στην οθόνη.
www.acumen-electronics.co.uk
Νομιζω οτι θα ειναι χρησιμο σε πολλους απο εμας. Εγω προσωπικα μερικες φορες εχω προσπαθησει να βαλω την 7η που δεν υπαρχει.(Ω τι ντροπη και ειδικα οταν εχουμε συνεπιβατιδα γνωστρια της μοτοσυκλετας)![]()
X_NR750 έγραψε:Και ποσο κοστιζει?
Μηπως να καναμε ενα powerbuy?
Για να δουμε ποσοι ενδιαφερονται
X_NR750 έγραψε:Λοιπον εχουμε απο 119,00€ εως 139,00€ χωρις τα μεταφορικα
Εγω αν αποφασιστει ειμαι μεσα για το κοκκινο με το κοκκινο display
Υγ Το ακριβο των 70 λιρων ειναι λογω customizing χρωματων?
argi6argi έγραψε:Καλημέρα,
Επειδή το είχα ψάξει το θέμα λίγο παλιότερα και το ξανακοίταξα σήμερα λόγω του topic, θέλω να πώ τα εξής:
1. Ρίξτε μια ματιά στο ebay. Τα έχει κάτι λιγότερα απο 50λίρες (καινούρια, χωρίς μεταφορικά).
2. Αν δεν κάνω λάθος όλα τα οργανάκια ανεξαρτήτως χρωματισμού του display, είναι μαύρα γύρω-γύρω. Όσα βλέπετε με ασημί, κόκκινο, μπλέ περίβλημα είναι extra εξάρτημα, κόστους περίπου 22λιρών.
3. Το custom που αναφέρει στο site είναι πιο ακριβό, όχι γιατί το παραγγέλνεις σε δικά σου χρώματα αλλά γιατί μπορεί να αλλάζει χρωματισμούς (νομίζω κόκκινο, πράσινο, μπλέ).
Λογικά θα πάρω κι εγώ, αν και σε ερώτηση στο μηχανικό μου η απάντηση που πήρα ήταν αρνητική. Έστειλα mail σε 2 πωλητές στο ebay και περιμένω απάντηση για κόστος μεταφοράς.
Όσο για οδηγίες εγκατάστασης, αν πάτε εδώ http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... Track=true , κάπου στην αγγελία έχει ενα pdf με οδηγίες (DG8 fitting instructions).
argi6argi έγραψε:Έξοδα αποστολής 6,5 λίρες.
Σύνολο 48+6,5 = 54,5λίρες ~ 80ευρά (υπολογισμός του ebay)
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες