Συντονιστής: Συντονιστές
μπορει να την αφησω και 15 μερες και να κανει και κρυο, οπως τωρα, και εκεινη παιρνει αμεσως , ρε ενα πραμα περιεργο................ 
rc31 έγραψε:ας ξεκινησουμε απο τα απλα
η μπαταρια ειναι μετρια προς κακης ποιοτητας οποτε τα φτηνει συντομα ( εγω εχθες αλλαξα μια τετοια , κρατησε 1,5 χρονο και ξαφνικα δεν φορτιζε σωστα με αποτελεσμα κατι σαν το δικο σου )
οι συναγερμοι εχουν την ταση να ξελιγονουν την μπαταρια πολυ ποιο συντομα , αφου τραβανε ρευμα συνεχεια 24ωρες
φυσικα καποια διαρροη
οπως βλεπεις σου εγραψα τρεις πιθανες αιτιες
θες και τις λυσεις
zero έγραψε:rc31 έγραψε:ας ξεκινησουμε απο τα απλα
η μπαταρια ειναι μετρια προς κακης ποιοτητας οποτε τα φτηνει συντομα ( εγω εχθες αλλαξα μια τετοια , κρατησε 1,5 χρονο και ξαφνικα δεν φορτιζε σωστα με αποτελεσμα κατι σαν το δικο σου )
οι συναγερμοι εχουν την ταση να ξελιγονουν την μπαταρια πολυ ποιο συντομα , αφου τραβανε ρευμα συνεχεια 24ωρες
φυσικα καποια διαρροη
οπως βλεπεις σου εγραψα τρεις πιθανες αιτιες
θες και τις λυσεις
Το μονο που δεν καταλαβαίνω ειναι η διαρροή, δηλαδή τι μπορεί να ειναι διαρροή. Μπορώ εγώ να καταλάβω κάτι τέτοιο
zero έγραψε:Να πω και κάτι ακόμα. Μην με παρετε με τις πέτρες θα πω αυτό που είδα. Ακριβώς πάνω και λίγο πίσω από την μπαταρία, στο χορνετ, έχει ένα εξάρτημα που μοιάζει με ψυκτρα επεξεργαστή (κομπιουτερας ειμαι αυτά ξερω), πιο χοντροκομένο και γράφει πάνω
Ducati Energy![]()
Δεν ξέρω τι κάνει αυτό κάτι με το ρευμα προφανώς.
Βέβαια η μηχανή είναι φτιαγμένη στην Ιταλιά (Honda Italia)
Λετε αυτό να τα εξηγεί όλα?
nfot έγραψε:Και η μπαταρια στο FZ6 μου, μετα απο 2,5 χρονια και 36.000 χλμ, αρχισε να παρουσιαζει σημαδια γηρανσης. Αν δεν το κινω καθημερινα, ζοριζεται οταν παταω τη μιζα.
Ποσο περιπου κοστιζει μια νεα μπαταρια; Την τοποθετηση θα την κανω μονος μου.
Kiriakost έγραψε:Επιβεβαιώνω την είδηση του valentinosgsxr , περί αύξηση της τιμής των μπαταριών ....
και αύξηση της τιμής του μολυβδου .
Πριν πέντε μέρες μέσα στο Praktiker του βόλου, έπεσα πάνω στην περίπτωση που ο υπάλληλος ετοιμάζονταν να γεμίσει τα ράφια , και μου είπε για την ξαφνική άνοδο .
Περι τιμών μπαταρίας .... 60 - 70€ ήταν οι παλιές τιμές , για τα ενισχυμένα σε Αμπέρ μοντέλα μπαταριών.
Το ποιο πιθανό είναι , ότι θα έχουν πλησιάσει το κατοστάρικο .
Παίζει βέβαια, να βρεις και παλιά τιμή .
όποιος όμως ενδιαφέρετε πρέπει να κάνει την κίνηση γρήγορα .
Kiriakost έγραψε:
Παίζει βέβαια, να βρεις και παλιά τιμή .
όποιος όμως ενδιαφέρετε πρέπει να κάνει την κίνηση γρήγορα .

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες