rc31 έγραψε:ρε θα μου πει κανεις πως θα ερθω??
rc31 έγραψε:ρε θα μου πει κανεις πως θα ερθω??

thymios z 750 έγραψε:βρε καλως τα παιδια,πως απτα μερη μας?αντε να δουμε ποσοι θα μαζευτουμε παλι...5? 4?
μπηχτη ηταν αυτη για αυτους που ανυπομονουν να βρεθουμε....
τα λεμε στο βουνο..
![]()
![]()

4-V-FORCE έγραψε:rc31 έγραψε:ρε θα μου πει κανεις πως θα ερθω??
ρε....το αφεντικο σασ ρωταει πωσ θα ερθει....ντροπη...
λιακο...αν γουσταρεισ...9.15...στον λακιωτη να παμε παρεα...
αν περιμενησ να σου πουν οι τοπικοι...κλαφτα
thymios z 750 έγραψε:βρε καλως τα παιδια,πως απτα μερη μας?αντε να δουμε ποσοι θα μαζευτουμε παλι...5? 4?
μπηχτη ηταν αυτη για αυτους που ανυπομονουν να βρεθουμε....
τα λεμε στο βουνο..
![]()
![]()
...οοοοοοοοοοοοοοολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεrc31 έγραψε:4-V-FORCE έγραψε:rc31 έγραψε:ρε θα μου πει κανεις πως θα ερθω??
ρε....το αφεντικο σασ ρωταει πωσ θα ερθει....ντροπη...
λιακο...αν γουσταρεισ...9.15...στον λακιωτη να παμε παρεα...
αν περιμενησ να σου πουν οι τοπικοι...κλαφτα
οκ ραντεβου εκει να ανεβουμε παρεουλα
mechie έγραψε:Γμτ σήμερα έχω μάθημα και τελειώνω κατά τις 10... Αλλά θα πάρω το μοτοσακό να κατέβω μετά.
Ο χάρτης είναι αυτός μάλλον μη ρωτήσετε γιατί google, το Αθηνόραμα δεν είχε χάρτη για το Θέατρο Πέτρας, το driveme.gr της Forthnet δεν έχει αναζήτηση με ονόματα τοπονυμίων, το maps.flash.gr από την άλλη έχει μεν το Θέατρο Πέτρας, αλλά το Plugin που απαιτείται, λέει ότι πρέπει να έχεις IE 5.0 και πάνω, έχω τον 7 αλλά μάλλον δεν τον βλέπει, οπότε... Μα το κέρατό μου να πρέπει οι ξένοι να μας δείχουν το δρόμο μέσα στη χώρα μας;;; Οι Ελληνικές εταιρίες σιγά τώρα μην ασχοληθούν...
Η Πετρουπόλεως γίνεται 25ης Μαρτίου και το θέατρο είναι στο λόφο πάνω από την πλατεία που φαίνεται στο χάρτη;;;
Για να δούμε και την Ελληνική προσπάθεια, που όμως ΔΕΝ δείχνει να υπάρχουν θέατρα στην Πετρούπολη.... ΛΟΛ

mechie έγραψε:Και έτσι για να κλείσει η βραδιά πιό όμορφα, έφτασα και σπίτι με κλαταρισμένο το πίσω λάστιχο (ευτυχώς)... Και λέω τι έχει και δε στρίβει... Πάλι καλά που ξεφούσκωσε λιγότερο από χιλιόμετρο πριν φτάσω. Η Λυκόβρυση και η Πεύκη τέτοιες ώρες είναι τρελλή ερημιά...

soter3gm έγραψε:Μπράβο ρε παιδιά άντε και του χρόνου (κοντά είναι) να τα πούμε πάλι δυστυχώς λόγο δουλειάς δεν μπόρεσα να έρθω επιφυλάσσομαι για την επόμενη συνάντηση
![drunkard.gif [smilie=drunkard.gif]](http://motocikleta.gr/distribution/images/smilies/drunkard.gif)
ermisVFR έγραψε:sotokan έγραψε:
Και σιγά μην σας έφερνα τα μελομακάρονα,τα κρατάω όλα για πάρτυ μου και τον Θύμιο...Τέζααα λέμε
Ευτυχώς που πρόλαβα μέσα από το ταψί....

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΒΟΛΤΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες