http://www.youtube.com/watch?v=K21rtLtS43s

asxetos έγραψε:Κυριακο πες μου οτι κανεις πλάκα....
Αυτός ο "περίεργος" είναι άστεγος και αν μη τι άλλο δεν αξίζει τέτοιας μεταχείρισης για οποιονδήποτε λόγο πόσο μάλλον για χαβαλέ και βιντεακι στο κινητό...

Kiriakost έγραψε:Οταν ένα όργανο της αστυνομίας σου κάνει παρατήρηση ... οφείλης να υπακούσεις .
Τελεία και παύλα .
Οι αστυνομικοί , είναι οι περισσότεροι μια χαρά άνθρωποι , εμείς είμαστε για δέσιμο .
Kiriakost έγραψε:Ανακοινώνω σε όλους , ότι δεν έχω διάθεση , να συμμετέχω στο συγκεκριμένο θέμα , μπορείτε εάν θέλετε , να το ανοίξετε το θέμα μεταξύ σας .
Τέλος τα δικά μου μάτια , είδαν στο βίντεο έναν φουκαρά αστυνομικό , όπου ένα αντικοινωνικό στοιχείο του έβγαλε του φουκαρά την παναγία .
Και εφόσον οι επανειλημμένες του παρακλήσεις δεν πιάσαν τόπο , έκανε μια κίνηση παράλογη όσο παράλογη είναι και η αντιμετώπιση του , από τον άνθρωπο αυτόν .
Εγω αυτά είδα , ούτε συμφωνώ ... ούτε διαφωνώ ... απλά τον καταλαβαίνω .
Ofanis ... διάβασε το Ελληνικό Σύνταγμα , διοτι έχεις κενά στον τομέα " υποχρεώσεις και δικαιώματα" ..
Η φράση σου "δικτατορικές ιδέες" είναι κοτσανολογία , και είναι , ο ποιο ελαφρύς χαρακτηρισμός που βρήκα, για να χρησιμοποιήσω .
Αυτα .
Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες