Διαροη φιλτρου λαδιου

Λύσε δέσε σέ δουλειά να βρισκόμαστε

Συντονιστής: Συντονιστές

Διαροη φιλτρου λαδιου

Δημοσίευσηαπό ktikti την Παρ Μαρ 07, 2008 7:18 pm

Εικόνα
Εικόνα
παιδια καλησπερα.εχω παρατηρησει διαροη λαδιου.το ειπα στον μηχανικο στο 2σερβις που εκανα και μου ειπε να μην ανησυχω και οτι θα αλλαξει την φλανταζα και ολα οκ! περασαν περιπου 1000 χιλιομετρα απο το σερβις και παρατηρω οτι σταζει ακομη λαδι,τσεκαρω εκει το μερος..και κοιταω προς μεγαλη μου εκπληξη η βιδα να εχει σπασει και η μιση να ειναι μεσα
οπως φαινεται και στην 2η εικονα.τωρα σας ρωταω εγω?? τι κανω??
καλυπτεται αυτο απο εγγυηση?? και το γινετε σε αυτην την περιπτωση..
εχω στενοχωρηθει πολυ..και κατι μου λεει οτι υπαρχει ζημια.
κατα'ταλλα το μηχανακι δουλευει ρολοι.
Εικόνα
Τα πάντα για το κινητό --> update 28-Ιουλιου-10
Touchscreen games + Software for NOKIA 5800 + Iphone Αpplications + 1000 games for all mobiles + Facebook java-Symbian S60 + Iphone TomTom Greece + Windows live messenger s60v5 + videos 3gp (xxx)
Άβαταρ μέλους
ktikti
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: Aγγελος
Μοντέλο: ktm Duke ii
Κυβικά: 640

Δημοσίευσηαπό Kiriakost την Παρ Μαρ 07, 2008 7:43 pm

Να αλλάξεις μηχανικό . ή να πας στην κεντρική αντιπροσωπεία αμέσως .
Άβαταρ μέλους
Kiriakost
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Κυριάκος
Μοντέλο: Old Cut Japani _ AX-1 HONDA
Κυβικά: 250

Δημοσίευσηαπό ktikti την Παρ Μαρ 07, 2008 7:50 pm

εξουσιοδοτημενος ανιπροσωπος ειναι αυτος.
που αλλου να παω τωρα.μονο κερκυρα εχει και μετα Πατρα.
αληθεια τι γινετε τωρα..εχω καταστενοχωρηθει...και ακομη ξεχρεωνω..και εφαγα Ηττα.καλα αυτη η βιδα τοσο κακης ποιοτητας ητανε και εσπασε αμεσως!!!
Εικόνα
Touchscreen games + Software for NOKIA 5800 + Iphone Αpplications + 1000 games for all mobiles + Facebook java-Symbian S60 + Iphone TomTom Greece + Windows live messenger s60v5 + videos 3gp (xxx)
Άβαταρ μέλους
ktikti
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό iznogood την Παρ Μαρ 07, 2008 9:49 pm

Δεν ειναι κακης ποιοτητας η βιδα, αυτος που την εσφιξε με ζεστο μοτερ ειναι κακης ποιοτητας μηχανικος! Εγγυηση για μια βιδα του 1€ δεν εχω ξανακουσει, γιατι δεν εχεις παει ακομα να σου το φτιαξει, δεν καταλαβαινω!
chalife ala place du chalif.
http://www.carbon-aramid.com
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Αλεξης
Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό Kiriakost την Παρ Μαρ 07, 2008 11:56 pm

iznogood έγραψε:δεν καταλαβαινω!

Τι να καταλάβεις ... οτι άμα κάνει μανούρα θα μείνει χωρίς τοπική υποστήριξη ..

Στην χώρα των τυφλών , βασιλεύει ο μονόφθαλμος .
Άβαταρ μέλους
Kiriakost
Συχνό Μέλος

Δημοσίευσηαπό ktikti την Σάβ Μαρ 08, 2008 2:35 am

iznogood έγραψε:Δεν ειναι κακης ποιοτητας η βιδα, αυτος που την εσφιξε με ζεστο μοτερ ειναι κακης ποιοτητας μηχανικος! Εγγυηση για μια βιδα του 1€ δεν εχω ξανακουσει, γιατι δεν εχεις παει ακομα να σου το φτιαξει, δεν καταλαβαινω!

θα σου πω..σημερα ανακαλυψα το πρωι αυτο το θεαμα.στην Ηγ/τσα δεν εχει αντιπροσωπο.αναγκαστικα πηγαινω στην Πρεβεζα.και σημερα που πηρα τηλεφωνο το πρωι δεν το σηκωνε..το απογευμα που μιλησα μου ειπε..οτι αποκλειετε να εσπασε απο μονη της και θα πρεπει να το δει..και του ειπα οτι την επομενη βδομαδα θα του το παω.τωρα εμενα με καιει μηπως την ζημια την χρεωθω γιατι ευτο εγω πιστευω ειναι αστοχια υλικου.
το μηχανακι μονο αυτος το εχει δει και κανει σερβις.σε κανεναν αλλον δεν το εχω παει.
Εικόνα
Εικόνα

επισης δεν ζητω εγγυηση για το κοστος μιας βιδας.εγγυηση ζητω πως θα βγαλει την ηδη σπασεμνη βιδα που εχει μεινει μεσα στην τρυπα.γιατι μπορει να μου πει..οτι δεν γινετε και πρεπει να το φαμε στον τορνο και τρεχα γυρευε..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ktikti
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Kiriakost την Σάβ Μαρ 08, 2008 2:52 am

Υπάρχει κατάλληλο εργαλείο που βγάζει - ξεβιδώνει βίδες με κομμένα κεφάλια .

Απλά ,δεν λέω περισσότερα , διοτι άμα κάνεις τον εξυπνάκια μπροστά του , μπορεί να την πατήσεις .
Άβαταρ μέλους
Kiriakost
Συχνό Μέλος

Δημοσίευσηαπό ktikti την Σάβ Μαρ 08, 2008 3:39 am

Ωραια..θα το εχω υποψην μου,σε περιπτωση που μου πει οτι δεν γινετε...και θα χρειαστει τορνο και τιποτα αλλο.τα ξερεις τωρα αυτα..εγω τον μαστορα 3η φορα ειναι που θα τον δω.
στην πρεβεζα πηγαινω..εδω στην Ηγ/τσα δυστηχως δεν εχει συνεργειο κτμ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ktikti
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό wolf77 την Σάβ Μαρ 08, 2008 4:34 pm

Σου έχει κάνει ματζολιά ο άνθρωπος. Μάλλον την κάργαρε υπερβολικά. Τώρα αν ήταν (και για πιο λόγο) ζεστό το μοτέρ δεν το ξέρω, αλλά συνήθως σ'αυτην την περίπτωση τρώγεται το σπείρωμα (την έχω πατήσεις δυο φορές, δικιά μου βιασύνη και μ2λ2κία). Πάντως μην αγχώνεσαι, υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία και πατέντες που θα το διορθώσουν.
"Δεν είμαι ο Έλληνας που έχεις συνηθίσει,έχω ένα πρόβλημα για κάθε σου λύση" (ΣΥΓΝΩΜΜΗ, TXC)
Άβαταρ μέλους
wolf77
Νέος στο forum

Μοντέλο: Suzuki Freewind XF-650
Κυβικά: 650

Δημοσίευσηαπό tasos_z την Σάβ Μαρ 08, 2008 10:38 pm

Αν δεν βρείς άκρη πρέπει να κάνεις μια τρύπα με το τρυπάνι στην μέση της σπασμένης βίδας χωρίς να την καταστρέψεις 8α πάρεις κολαούζω με ανάποδο σπείρωμα και αντιστοιχη ανάποδη βίδα.

Αφού θα ανοίξεις σπύρωμα κ βιδώσεις την ανάποδη βίδα 8α ζεστάνεις το μοτέρ για λίγο να αποκτήσει ανοχές το αλουμίνιο και ενω θα βιδώνεις την ανάποδη βίδα θα ξεβιδώνει η κομένη για σίγουρη λύση πριν βιδώσεις την ανάποδη βάλε λίγη locktite.

Αυτά απο μένα....
tasos_z
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό 4-V-FORCE την Κυρ Μαρ 09, 2008 3:25 am

το πακετο αδερφε το εφαγες τωρα...

κατα αρχην...βρες εναν καλο μαστορακι για σου κανει καλη δουλεια....στο θεμα σου...

να ξερεις...το μεγαλύτερο πακετο στησ βιδες..ειναι οταν κοβοντε στο λύσιμο...(λογο τησ μακας και τησ σκουριας)......

για πρωτο..το πονταρης στο κεντρο ακριβωσ....και αρχιζεις με ψιλο τρυπανακι...μετα βαζεισ λιγο πιο μεγαλο ..μεχρι...(ασ πουμε οτι η βιδα ειναι 6 χιλ)..3 με 4.....περνει σετ αναποδον κολαουζον.
και το χωνεις μεσα..βιδονωντας εσυ..αυτο ξεβιδονη.....

αλλο μετα ειναι...(παλι με την σειρα τα τρυπανια..μικρο-μεγαλο)...φτανεις λιγο πριν απο τα χιλιοστα τησ βιδας....και με ενα κανονικο..κολαουζο..καθαριζεις τα υπολιματα τησ παλιασ βιδας..

με αυτα..γλυτωνεις ......την τελευταια λυση...που ειναι το καινουργιο σπειρομα...ονοματη
χελι-κοιλ.....
ολα θελουν τη πιο σημαντική ακρίβεια.....ποντα...και τρυπα ακριβωσ μεση...

παντως.....το θεμα(για μενα)..δεν σηκωνη πλακα....
το εχω παθη με μπουζι...και την αλλη μερα εφευγα για τσεχια...
μια χουφτα χαπια...πηρα.....ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
4-V-FORCE
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Mythos την Κυρ Μαρ 09, 2008 10:57 am

Kiriakost έγραψε:Ρεεεεε θα πάρω χάπια να αυτοκτονήσω ωωωωωω

Σε ποιον τα λέτε ολα αυτά τα τεχνικούλια ... σε έναν απλό άνθρωπο που έπαθε μια ζημιά ??

Δεν είναι όλοι μάστορες ... ηρεμήστε .

Σιγά ρε Κυριάκο δεν είναι και επιστήμη. Λίγο τα χέρια του να πιάνουν... και αν δεν πιάνουν, δεν
είναι κακό να ξέρει. Δεν είναι δα και από τα απόκρυφα της μηχανουργίας !!!
Άβαταρ μέλους
Mythos
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό valentinosgsxr την Κυρ Μαρ 09, 2008 11:18 am

Δεν τα κανεις στο πεζοδρομιο αυτα τα πραγματα που λετε. Το σωστο ειναι να παει σε μηχανουργειο για να τελειωνει μια και καλη η ζημια που δεν ειναι και καμια σπουδαια ζημια δηλαδη!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
valentinosgsxr
Τακτικό Μέλος

Μοντέλο: GSX-R750T SRAD
Κυβικά: 750

Δημοσίευσηαπό Kiriakost την Κυρ Μαρ 09, 2008 2:54 pm

valentinosgsxr έγραψε:Δεν τα κανεις στο πεζοδρομιο αυτα τα πραγματα που λετε. Το σωστο ειναι να παει σε μηχανουργειο για να τελειωνει μια και καλη, η ζημια που δεν ειναι και καμια σπουδαια ζημια δηλαδη!

Πες τα Χρυσόστομε ... [smilie=pdt_armataz_01_37.gif]
Άβαταρ μέλους
Kiriakost
Συχνό Μέλος

Δημοσίευσηαπό ktikti την Κυρ Μαρ 09, 2008 5:06 pm

4-V-FORCE έγραψε:
και αν η βιδα ειναι κομενη πιο κατω απο το κεφαλι?

Ακριβως ετσι ειναι! τωρα στο θεμα μας..1-2 λυσεις που δωσατε παιδια ειναι σαφες τι πρεπει να γινει...αλλα εγω δεν προκειτε να το κανω οταν εχω εγγυηση ακομη..και οταν δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο που παω να κανω! αστο καλυτερα να το κανει ο μαστορας.

Υ.Γ.θα πω και το παραπονο μου..σε παρα πολλα ποστ βλεπω μια ειρωνια εδω μεσα,στο στυλ νεο ποστ..αμεσως να απαντησω.πολλα πραγματα δεν ειναι παντα αστεια.θα παρακαλεσω τουλαχιστον στα δικα μου θεματα να υπαρχει μια σοβαροτητα και απαντησεις οπως ¨"Ριξε και λίγο αλατοπίπερο βάλε και μουστάρδα ... αυτά από μένα " καλυτερα να μην γινονται! τωρα αν ο αλλος γελαει με τον πονο του αλλου.Οκ! μπορει να ειμαι αδικος :rolleyes:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ktikti
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Kiriakost την Κυρ Μαρ 09, 2008 6:45 pm

Αμα σε πείραξε το αλατοπίπερο , βάλε κανέλα .

Είπα να μην μιλήσω , αλλά τα θέλει ο ποπός σου .

πρώτος από όλους , γνωρίζοντας από τα λεγόμενα σου ότι το πράμα σου είναι σε εγγύηση , πήγα να σε προστατέψω .

Βεβαια , έχουμε και τους έξυπνους , που λένε.... χωρίς να σκέφτονται την όλη εικόνα ,
και παροτρύνουν έναν απλό οδηγό , να γίνει μηχανουργός - λαστιχάς - ηλεκτρολόγος .

Την επόμενη φορά , δεν θα αναμιχθώ σε παρόμοιο θέμα , οχι τίποτα άλλο ,
αλλά εφόσον δεν μας νοιάζει η ουσία ,
τουλάχιστον να μην χαλάσουμε την σοβαρότητα στο θέμα . :smt035
Άβαταρ μέλους
Kiriakost
Συχνό Μέλος

Δημοσίευσηαπό 4-V-FORCE την Κυρ Μαρ 09, 2008 9:36 pm

ktikti έγραψε:
4-V-FORCE έγραψε:
και αν η βιδα ειναι κομενη πιο κατω απο το κεφαλι?

Ακριβως ετσι ειναι! τωρα στο θεμα μας..1-2 λυσεις που δωσατε παιδια ειναι σαφες τι πρεπει να γινει...αλλα εγω δεν προκειτε να το κανω οταν εχω εγγυηση ακομη..και οταν δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο που παω να κανω! αστο καλυτερα να το κανει ο μαστορας.

Υ.Γ.θα πω και το παραπονο μου..σε παρα πολλα ποστ βλεπω μια ειρωνια εδω μεσα,στο στυλ νεο ποστ..αμεσως να απαντησω.πολλα πραγματα δεν ειναι παντα αστεια.θα παρακαλεσω τουλαχιστον στα δικα μου θεματα να υπαρχει μια σοβαροτητα και απαντησεις οπως ¨"Ριξε και λίγο αλατοπίπερο βάλε και μουστάρδα ... αυτά από μένα " καλυτερα να μην γινονται! τωρα αν ο αλλος γελαει με τον πονο του αλλου.Οκ! μπορει να ειμαι αδικος :rolleyes:

αδερφε....μαλλον λαθος καταλαβες εσυ....και οι αμεσως να απαντησω...που λες

και ουτε σου ειπα...να το κανεις μονο σου....μια εικονα σου εδωσα το τη γινεται σε αυτη την
περιπτωση.....τωρα αν μερικοι σου κανουν χαβελε....να τους απαντασ καταληλα.....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
4-V-FORCE
Τακτικό Μέλος

Επόμενο

Επιστροφή στο ΤΕΧΝΙΚΑ-ΘΕΜΑΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες