τρέχουν, καβαλάνε όλα τα ευρωπαϊκά και καμαρώνουν κιόλας.

Mythos έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις εκθέσεις οι άνθρωποι που αγοράζουν γιαπωνέζικα
τρέχουν, καβαλάνε όλα τα ευρωπαϊκά και καμαρώνουν κιόλας.![]()
![]()
lord έγραψε:χτες καβαλησε αλλος ενας ιαπωνας ενα ιταλικο.....
μεχρι να τα οδηγησουν ειναι!ετσι σκεφτομουν κι εγω πριν καιρο!
Mythos έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις εκθέσεις οι άνθρωποι που αγοράζουν γιαπωνέζικα
![]()
skiathian έγραψε:Mythos έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις εκθέσεις οι άνθρωποι που αγοράζουν γιαπωνέζικα
![]()
Μη βαρατε ρε παιδια!!!
Ε...ειπαμε μια φορα και εμεις στην ζωη μας να ανεβουμε σε ενα ευρωπαικο.
BAGGOS έγραψε:lord έγραψε:χτες καβαλησε αλλος ενας ιαπωνας ενα ιταλικο.....
μεχρι να τα οδηγησουν ειναι!ετσι σκεφτομουν κι εγω πριν καιρο!
ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ , ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Τ Ο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΛΕΕΙ ,ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Kiriakost έγραψε:Ολοι ζείτε στην χώρα του ονείρου .... ΞΥΠΝΗΣΤΕεεεεεε ..![]()
Οταν είσαι επισκέπτης , και έχεις μπροστά σου άπειρες επιλογές , πλησιάζεις σε αυτές που σου προσφέρουν κάποια ηδονή στο μάτι ... που ξεχωρίζουν δηλαδή .
Ειτε διοτι έχουν ωραία χρώματα , είτε διοτι έχουν μια προσωπικότητα ξεχωριστή.
Τελος , όταν οι μηχανές είναι σβηστές πάνω σε ένα σταντ , όλες είναι ίδιες .
Μέσα στην διερεύνηση μου ως επισκέπτης , ήθελα να δω και κάτι άλλο , ποιο μηχάνημα ταιριάζει οπτικά και πρακτικά με τον σωματότυπο μου .
Απλα την περιέργεια μου ήθελα να λύσω , διοτι πάνω στο ΑΧ-1 φαίνομαι σαν τον Οβελίχ πάνω σε γαϊδούρι.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι οτι ήθελα να σας προκαλέσω..... μιας και τα δικά μου προσωπικά γούστα και στυλ οδήγησης , προσανατολίζονται πάντα στο On-Off .
Το BMW μου άρεσε πολύ οπτικά , αλλά το μέγεθος του μου έφερε στο μυαλό την εικόνα , του ιπποπόταμου , που τρέχει αρτσούμπαλα μέσα σε διπλό-παρκαρισμένα αυτοκίνητα , σε δρόμο μονής κατεύθυνσης.
Το Triumph , έχει ποιο λογικό μέγεθος , αλλά δεν πάει χωματάκι .
Εαν είχα χρήμα περίσσευμα , θα έπαιρνα τον ιπποπόταμο , σου εμπνέει εμπιστοσύνη , και σου τάζει ταξίδια , μόνο με την παρουσία του .
Οσο για τα τορτελίνια και τα σπαγκετίνια ....
ήθελα απλά να προκαλέσω τον Dim ..![]()
Δεν παίρνω Ιταλικό ... τζάμπα να μου το δίνανε . Sorry Boys .
Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΒΟΛΤΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες