Να το, μου΄ρχεται!

Οτι σάς συμβαίνει - οτι βλέπουν τα μάτια μας στον μοτοσυκλετιστικό χώρο και οχι μόνο.

Να το, μου΄ρχεται!

Δημοσίευσηαπό The DuketoR την Πέμ Ιουν 19, 2008 1:26 pm

Για λέτε,... ωραία δεν την πέτυχε τη φάτσα "να το, μου΄ρχεται!" ο Aldo Drudi, ο εικαστικός της κρανοποιίας του Rossi, έτσι όπως δείχνει η μαρτυριάρα διάφανη ζελατίνα του Schumi;
...Kαι μια που το΄φερε η κουβέντα, τα πισινά του Michael Schumacher δε λένε να κόψουν το συνήθειο να τριβομετρούν τους ασφαλτοτάπητες των σιρκουί απ΄όπου περνάει το γερμανικό πρωτάθλημα superbikes, με τελευταίο το Sachsenring. Το ραμολιμέντο της F1 Bernie Ecclestone έχει βγάλει ουλές και κύστες βλέποντας το νούμερο ένα ζωντανό θρυλεκπρόσωπο της μπίζνας του να παίζει με τα αλυσιδογράναζα και συχνά-πυκνά να κόβεται,.. αλλά ο Γερμανός εκεί, το κέφι του, το κέφι μας...
Εμ, τι περίμενες Bernie μου; Ντύνονται οι κανονόμπαλες τη φορεσιά των χριστουγεννιάτικων γλόμπων; O άνθρωπος, είναι racer.
Συνημμένα

Άβαταρ μέλους
The DuketoR
Νέος στο forum

Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό Billy την Πέμ Ιουν 19, 2008 5:05 pm

Σήκω πάνε ρε Schumi, πάμε για άλλα!
Προσωπικά δεν ήμουν φαν του όταν ήταν στην φόρμουλα αλλά κατα κάποιο τρόπο έχει κερδίσει τον σεβασμό μου. Τους έχει γράψει όλους στα παλιά του παππούτσια και κάνει ότι θέλει και ότι γουστάρει :smt023
Άβαταρ μέλους
Billy
Τακτικό Μέλος

Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό takisORUDNE την Παρ Ιουν 20, 2008 12:18 pm

Όπως δήλωσε και ο Vale κάπως έτσι νιώθει (εκστασιασμένος όπως φαίνεται στο κράνος του) όταν φτάνει στα όρια την M1 του....
Rossifumi gambratte! Πάμε για το 8ο...
Η καλύτερη μοτοσικλέτα για ταξίδι, είναι αυτή που ήδη έχεις.
Άβαταρ μέλους
takisORUDNE

Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες