καλημερα λεβεντες να σας συστησω την καινουργια MOTO μετα απο πολυ προσπαθεια εγινε τελικα δικια μου,ναειστε ολοι καλα και με πολλα απροβληματιστα χιλιομετρα
να σας ευχαριστησω ολους για τις ευχες που μου δωσατε και φυσικα το ιδιο επιθυμω και για σας τωρα οσων αφορα τη μηχανη με τα λιγα χιλ/τρα που εκανα διεπιστωσα οτι ειναι λιγο θορυβωδης η εξατμιση,θα ηταν πολυ χρησιμη η εκτη (6) ΤΑΧΥΤΗΤΑ,και οποσδηποτε ενας ορθοστατης,αυτα απο πρωτη εντυπωση γενικα ομως απο συμπεριφορα ειναι αψωγη κατα την οδηγηση και πολυ ωραια τα φρενα ABS που εχει,η ροπη της πολυ καλη νομιζεις οτι εχεις καποιο διχρονο, εχει χαμηλη ροπη και αυτο εμενα μου αρεσε παρα πολυ,Αυτα ειχα να σας πω για την μηχανη ααα ξεχασα να πω οτι χαμηλωσαν την μπροστα ζαντα απο 21 σε 19 και αυτο αλλαξε τη συμπεριφορα της ως προς το καλυτερο φυσικα,το πως μπαινει στις στροφες ειναι αριστη,να μη σας κουραζω αλλο με αυτα που σας εγραψα πιστευω να καλυψα μερικα παιδια που ηθελαν να μαθουν τις εντυπωσεις μου. και παλι σας χαιρετω με τις ευχες για πολλα απροβληματιστα χιλ/τρα[/b]