Συμβουλές - Μερικά SOS - Πριν ξεκινήσετε ταξίδι .

Οτι σάς συμβαίνει - οτι βλέπουν τα μάτια μας στον μοτοσυκλετιστικό χώρο και οχι μόνο.

Δημοσίευσηαπό prodigy την Τρί Ιούλ 15, 2008 1:17 pm

PortisHead έγραψε:1ον ΝΑΙ...οπως αλλοι ειναι κομμουνιστες...εγω ειμαι "επαναστάτης" (χουντικος δεν ειναι σικ εκφραση) :mrgreen:

2ον Δεν το καταλαβα αυτο ? Επειδη ο ανεγκέφαλος πιτσιρικας θέλει να πάει να τσακιστει θα μου πιάσει εμενα μια απο τις λιγοστες θέσεις στην εντατική μονάδα θεραπειας που κάλλιστα θα μπορουσε να την χρειαστεί το παιδι μου ? Μην τρελαθουμε κιολας ?

εχεις ενα δικιο τωρα και εσυ τι να σου πω.
να ναι καλα το παιδι σου και ολα τα παιδια του κοσμου και τελος παντων μακρια απο μας.
KTM DUKE II & KTM 950 SM Εικόνα

-----------------------------------------------------------------------
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕ !!! Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prodigy
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Kiriakost την Τρί Ιούλ 15, 2008 1:21 pm

Βάση των τελευταίων εξελίξεων στο σκοπιανό ... Το ραβασάκι !

Πλεων είμαι Εθνικισταράς - χουντικός - χίτλερ .. και οτι άλλο θέλετε . :gib:

Οσο για το θέμα μας , η έκφραση ... επιβολή ή εφαρμογή του νόμου ...
ο οποίος είναι ψηφισμένος απο το δημοκρατικό ελληνικό κοινοβουλευτικό μας σύστημα ..

Θα έλεγα οτι :
Η περιγραφή " χουντικός " , που προσφωνήθηκε ... δημιουργεί μόνο γέλια . :smt031

.
Τελος πάντων ... το νεαρό της ηλικίας .. είναι μάλλον η αιτία της διαφωνίας . :smt052
Άβαταρ μέλους
Kiriakost
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Κυριάκος
Μοντέλο: Old Cut Japani _ AX-1 HONDA
Κυβικά: 250

Δημοσίευσηαπό soter3gm την Τρί Ιούλ 15, 2008 1:27 pm

prodigy έγραψε:
PortisHead έγραψε:
prodigy έγραψε:
PortisHead έγραψε:Αχ...τι ωραια ?
Εδω τσακωνόμαστε ?
Λοιπον-λοιπον.....καταρχας...οσοι δεν θέλουν να φορανε γαντια και μπουφαν το καλοκαιρι....εγώ το σέβομαι απόλυτα....ακόμα και κρανος αμα δεν θέλουν...διακιωμα τους.Δεν ξέρεις τι ζόρι μπορει να τραβάει ο καθένας.Και ποιοι ειμαστε εμεις που θα τους πουμε τι θα κάνουν ?
Η ασφάλεια του καθενος μας ειναι προσωπικό και μόνον θέμα και δεν αφορά κανέναν άλλον.

ΜΟΝΟ που η Υγεια ειναι δημόσια και θα σας παρακαλουσα στις εξορμήσεις σας....να εχετε και μια υπευθυνη δήλωση που να λέει :
Σε περιπτωση ατυχήματος ΔΕΝ θα ήθελα να διακομιστώ και να νοσηλευτω σε κάποιο νοσοκομειο και να πιάσω την θέση κάποιου άλλου επειδη εγω προσωπικα με την αμελεια μου ειμαι καθολα υπευθυνος για τους τραυματισμους μου.

Τοτε μάλιστα.....κανένα πρόβλημα.
:smt039

έλα μην είσαι τόσο κακός. και τι να κάνουμε δηλαδή τα παιδιά 15-20 ετών που τρέχουν σαν τρελά στους δρόμους με σορτς και παντοφλα, με τα παπάκια και τα ξερά, αν χτυπάμε να τους αφήνουμε εκεί και να πεθαίνουν?

Η άγνοια δεν προφυλάσει απο την επιβολή του νόμου.

χουντικος εισαι ρε φιλε?, ποια επιβολη του νομου? τι λες?
για ανθρωπινη ζωη μιλαμε.

Δηλαδή το να τηρείς το γράμμα του νόμου η, η επιβολή από τα αρμόδια όργανα σημαίνει και χούντα ? τότε σε όλες της χώρες κυριαρχεί και από μια χούντα
Για κάτσε ρε αδερφέ μας λες τώρα εσύ πως αν θέλει ο οποιοσδήποτε να μην φοράει κράνος θα πρέπει να τον αφήνουμε ελεύθερο ,και αν χτυπήσει σοβαρά και μείνει ανάπηρος, να τον ζούμε για μια ζωή από το στέρημα μας, ή αν πεθάνει αυτός που θα εμπλακεί (και ας μην φταίει) να το έχει κρίμα στη ψυχή του για μια ζωή επειδή ο κάθε άμυαλος και κουφιοκέφαλος του την έδωσε μια μέρα να μην φορέσει τίποτα
Πριν πολλά χρόνια έχασα τον κολλητό μου γιατί δεν φορούσε εκείνη τη στιγμή το κράνος του από έναν κουφιοκέφαλο σαν αυτούς που λες ,τον έστειλε σε ένα δεντράκι 10 πόντους πλάτος με αποτέλεσμα ακόμα η μάνα του να παίρνει ψυχοφάρμακα, να μην μπορεί να συνέλθει, οι φίλοι του να τον θυμούνται και να κλαίνε και του τύπου να μην του έχουν κάνει απολύτως τίποτα ούτε καν δικαστήριο
Φίλε μου θα σε συμβούλευα ταπεινά να αλλάξεις στάση και φιλοσοφία ζωής τουλάχιστον σε αυτό το θέμα, μπας και σωθεί μια ακόμα ζωή και ας μην το μάθεις ποτέ
Εικόνα
You know I'm loaded, railroaded I'm explosive, I'm a locomotive
Άβαταρ μέλους
soter3gm
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Σωτήρης
Μοντέλο: BMW R1100RT
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό Kiriakost την Τρί Ιούλ 15, 2008 1:30 pm

Το θέμα μας είναι , χρήσιμες συμβουλές πριν από ταξίδι ..

Η σωστή λειτουργία της μηχανής , " Προετοιμασία για ταξίδι " είναι το θέμα μας , και όχι ο αναβάτης .
Τελευταία επεξεργασία από Kiriakost και Τρί Ιούλ 15, 2008 1:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Kiriakost
Συχνό Μέλος

Δημοσίευσηαπό PortisHead την Τρί Ιούλ 15, 2008 1:31 pm

Ελα εντάξει....κανουμε και λιγο πλάκα σε αυτο το post....αλλα για σκεφτειτε το σενάριο :

Πατερας με το παιδι του αγκαλια...να ψάχνει για κρεβατι σε μοναδα εντατικής θεραπειας...να μην βρίσκει...και να του λενε...οτι το τελευταίο εχει καταληφθεί απο εναν 20χρονο που έκανε σουζες και παντιλικια στην εθνική οδο και εσπασε το κεφαλι του γιατι δεν φορουσε κρανος!

Δυστυχώς δεν ζουμε στο φεγγαρι για να μη μας νοιάζει το υπόλοιπο κοινωνικό συνολο.
[smilie=beer.gif]
*** Louder Pipes Save Lifes ***
Άβαταρ μέλους
PortisHead
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Kiriakost την Τρί Ιούλ 15, 2008 1:36 pm

αμαν με την μανία για δωμάτιο στην εντατική ...
δεν πιάνεις δωμάτιο στην Βόρεια ΕΥΒΟΙΑ ,
να έρθω και εγώ για σαματά .. :smt002
Τελευταία επεξεργασία από Kiriakost και Τρί Ιούλ 15, 2008 1:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Kiriakost
Συχνό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Περιπέτειας την Τρί Ιούλ 15, 2008 1:44 pm

PortisHead έγραψε:Ελα εντάξει....κανουμε και λιγο πλάκα σε αυτο το post....αλλα για σκεφτειτε το σενάριο :

Πατερας με το παιδι του αγκαλια...να ψάχνει για κρεβατι σε μοναδα εντατικής θεραπειας...να μην βρίσκει...και να του λενε...οτι το τελευταίο εχει καταληφθεί απο εναν 20χρονο που έκανε σουζες και παντιλικια στην εθνική οδο και εσπασε το κεφαλι του γιατι δεν φορουσε κρανος!

Δυστυχώς δεν ζουμε στο φεγγαρι για να μη μας νοιάζει το υπόλοιπο κοινωνικό συνολο.
[smilie=beer.gif]

...δηλαδη εσυ βρηκες να τα βαλεις με τον 20 χρονο στην εντατικη που δε φορουσε γαντια, κρανος και επιγονατιδες και οχι με τα λαμογια που δεν εχουν κρεβατια ενω τα χεις πληρωμενα 200 φορες...οκ
Άβαταρ μέλους
Περιπέτειας
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: Τάσος
Μοντέλο: KTM 690SMC 08
Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό PortisHead την Τρί Ιούλ 15, 2008 1:44 pm

Kiriakost έγραψε:αμαν με την μανία για δωμάτιο στην εντατική ...
δεν πιάνεις δωμάτιο στην Βόρεια ΕΒΟΙΑ ,

Βορεια Ευβοια ? ? ?
Απ 'οτι ξέρω εκει πάνε τα γερόντια για ιαματικά λουτρά.....α ναι...και ο IzNoGood για διακοπές φέτος το καλοκαιρι.....

[smilie=wav.gif]
Άβαταρ μέλους
PortisHead
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό iznogood την Τρί Ιούλ 15, 2008 1:45 pm

PortisHead έγραψε:
Kiriakost έγραψε:αμαν με την μανία για δωμάτιο στην εντατική ...
δεν πιάνεις δωμάτιο στην Βόρεια ΕΒΟΙΑ ,

Βορεια Ευβοια ? ? ?
Απ 'οτι ξέρω εκει πάνε τα γερόντια για ιαματικά λουτρά.....α ναι...και ο IzNoGood για διακοπές φέτος το καλοκαιρι.....

[smilie=wav.gif]

μετα της οικογενειας παρακαλω... :supz: :supz: :supz:
chalife ala place du chalif.
http://www.carbon-aramid.com
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Αλεξης

Δημοσίευσηαπό prodigy την Τρί Ιούλ 15, 2008 1:59 pm

soter3gm έγραψε:---Δηλαδή το να τηρείς το γράμμα του νόμου η, η επιβολή από τα αρμόδια όργανα σημαίνει και χούντα τότε σε όλες της χώρες κυριαρχεί και από μια χούντα---

Είσαι εκτός θέματος, δεν μίλησε κανείς μας για επιβολή, και τήρηση νόμων. Για την υπεύθυνη δήλωση λέμε που πρέπει να έχουμε πάνω μας σε περίπτωση ατυχήματος. Και εγώ το θεωρώ υπερβολή. Ποιος από μας ( εκτός από τον nfot :smt039 ) δεν πήγε έστω και 100 μέτρα ΧΩΡΙΣ κράνος. χαλαρα λοιπον.

soter3gm έγραψε:---Για κάτσε ρε αδερφέ μας λες τώρα εσύ πως αν θέλει ο οποιοσδήποτε να μην φοράει κράνος θα πρέπει να τον αφήνουμε ελεύθερο ,και αν χτυπήσει σοβαρά και μείνει ανάπηρος, να τον ζούμε για μια ζωή από το στέρημα μας, ---

τώρα τι να πω??? ειλικρινά δεν θα ήθελα οι φίλοι μου από δω μέσα στο forum να με τιμωρήσουν κατά αυτών των τρόπο, επειδή δεν έβαλα κράνος και χτύπησα σοβαρά.

soter3gm έγραψε:---ή αν πεθάνει αυτός που θα εμπλακεί (και ας μην φταίει) να το έχει κρίμα στη ψυχή του για μια ζωή επειδή ο κάθε άμυαλος και κουφιοκέφαλος του την έδωσε μια μέρα να μην φορέσει τίποτα----

δεν καταλαβαίνω ακριβώς πως μπορεί να αποτρέψει ατύχημα το κράνος ή η στολή.
Νόμιζα πως είναι παθητική η ασφάλεια που προσφέρουν.

soter3gm έγραψε:---Φίλε μου θα σε συμβούλευα ταπεινά να αλλάξεις στάση και φιλοσοφία ζωής τουλάχιστον σε αυτό το θέμα, μπας και σωθεί μια ακόμα ζωή και ας μην το μάθεις ποτέ---

για μένα το λες αυτό? με ξέρεις? τι στάση ζωής έχω εγώ δηλαδή? με είδες στη συνάντηση μας ποτέ χωρίς κράνος?

φιλικά αδελφέ μου σου μιλάω, και δεν θέλω να δημιουργήσω εντάσεις. απλά διαφωνώ μαζί σου.
Τελευταία επεξεργασία από prodigy και Τρί Ιούλ 15, 2008 2:05 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prodigy
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό prodigy την Τρί Ιούλ 15, 2008 2:01 pm

Περιπέτειας έγραψε:
PortisHead έγραψε:Ελα εντάξει....κανουμε και λιγο πλάκα σε αυτο το post....αλλα για σκεφτειτε το σενάριο :

[smilie=beer.gif]

...δηλαδη εσυ βρηκες να τα βαλεις με τον 20 χρονο στην εντατικη που δε φορουσε γαντια, κρανος και επιγονατιδες και οχι με τα λαμογια που δεν εχουν κρεβατια ενω τα χεις πληρωμενα 200 φορες...οκ

+άπειρο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prodigy
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό PortisHead την Τρί Ιούλ 15, 2008 2:01 pm

Περιπέτειας έγραψε:

[smilie=beer.gif]

Σωστος...δεν μπορω παρα να συμφωνήσω μαζι σου....αλλα το οτι το κακο εχει 2 αιτίες...δεν κάνει την μία υποδυέστερη απο την άλλη.
:smt102
Άβαταρ μέλους
PortisHead
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό PortisHead την Τρί Ιούλ 15, 2008 2:02 pm

Περιπέτειας έγραψε:

[smilie=beer.gif]

Σωστος...δεν μπορω παρα να συμφωνήσω μαζι σου....αλλα το οτι το κακο εχει 2 αιτίες...δεν κάνει την μία υποδυέστερη απο την άλλη.
:smt102
Άβαταρ μέλους
PortisHead
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό prodigy την Τρί Ιούλ 15, 2008 2:06 pm

κατι εγεινε λαθος αδερφε μου portishead, γραφτικε 3 φορες

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prodigy
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό PortisHead την Τρί Ιούλ 15, 2008 2:18 pm

prodigy έγραψε:κατι εγεινε λαθος αδερφε μου portishead, γραφτικε 3 φορες

Σημασια εχει να φτάσει το post τις 185 σελίδες :D :D :D
Άβαταρ μέλους
PortisHead
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό iznogood την Τρί Ιούλ 15, 2008 2:25 pm

PortisHead έγραψε:
prodigy έγραψε:κατι εγεινε λαθος αδερφε μου portishead, γραφτικε 3 φορες

Σημασια εχει να φτάσει το post τις 185 σελίδες :D :D :D

:smt107 ....ω!!! καλο... καλο!!! [smilie=yahoo.gif] [smilie=yahoo.gif] [smilie=yahoo.gif]
chalife ala place du chalif.
http://www.carbon-aramid.com
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Αλεξης

Δημοσίευσηαπό prodigy την Τρί Ιούλ 15, 2008 2:36 pm

182 και αυτη εμεινε ακομη... παμε παιδια!!!! :ctf:
:smt023 :smt045