ΠΕΡΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ

Λύσε δέσε σέ δουλειά να βρισκόμαστε

Συντονιστής: Συντονιστές

ΠΕΡΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό xaris37 την Δευτ Ιούλ 21, 2008 10:33 pm

για HONDA. Το Hornet λοιπον κλεινει σε λιγο τα 1000 χλμ κ θα κανει το 1ο σερβις του. Απο κει που το πηρα , μου εδωσαν μια λιστα με τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια που θα πρεπει να διαλεξω.

Τι παιζει με αυτα ?? Ν προτιμησω αυτα ή να συνεχισω εκει που ημουν πριν ??

Υπαρχει καποιο που να κανει αυτα που πρεπει κ οχι οτι του κατεβει στην γκλαβα του ??

Καποιο να προτεινει κανεις ?? ( εστω κ με pm ) .

Περιοχη που βολευει Παγκρατι κ γυρω περιοχες.

Το προηγουμενο συνεργειο ηταν Καλλιθεα ( για να μην θελω μια μερα να φυγω μετα που θα την αφησω εκει κ το αντιστροφο ) .

please help.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ..... ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.!!!.
Άβαταρ μέλους
xaris37
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Acanthor την Δευτ Ιούλ 21, 2008 11:18 pm

Κάπου άκουσα ότι αν οποιοδήποτε συνεργείο έχει νόμιμη άδεια, τότε με τη σφραγίδα του, μένεις στην εγγύηση της αντιπροσωπείας...Ξέρει κανείς κάτι?

Πάντως φιλε xaris37 κι εμείς στο ψάξιμο είμαστε για εξουσιοδοτημένο (δεν έχουμε καταλήξει σε κάποιον ακόμα). Οι ErmisVFR και Sotokan δοκίμασαν 1-2 εξουσιοδοτημένα...

Κάποιοι από το Varadero Club μου πρότειναν τον Κουτσικάκη στα καμίνια αν θες να δεις τί παίζει.
210-4830472
There's too much panic in this town....
Άβαταρ μέλους
Acanthor
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Όμηρος
Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό iliasRC31 την Τρί Ιούλ 22, 2008 3:09 pm

για να εχεις εγγυηση θα πρεπει να πηγαινεις σε εξουσιοδοτημενο και καθε φορα να σου βαζει σφραγιδα

το να βρεις συνεργειο που να κανει αυτα που πρεπει και σωστα και να ειναι και σχετικα κοντα σου :smt107 δυσκολο το κοβω

δεν εχω να σου προτεινω καποιο

αλλωστε προσπαθω σιγα σιγα να ξεφυγω παντελος απο συνεργεια
Ακριβές ασφάλειες ; Οχι ποιά ! https://www.insurance4you.gr & https://www.ins4youdirect.gr/
Το Motocikleta στο Facebook http://www.motocikleta.gr/facebook
Το Motocikleta στο Twitter http://twitter.com/motocikleta
------------------------------------------------
Άβαταρ μέλους
iliasRC31
Site Admin

Ονομα χρήστη: Ηλίας
Κυβικά: 1050
Επάγγελμα: Ασφαλιστικός Σύμβουλος -www.Insurance4you.gr

Δημοσίευσηαπό soter3gm την Τρί Ιούλ 22, 2008 4:15 pm

Προσωπικά από εξουσιοδοτημένα έχω καεί, και δεν ξαναπατάω το πόδι μου εκεί που να με πληρώνεις, επειδή όμως το θέλεις για να έχεις εγγύηση καλό θα ήταν να το κάνεις εκεί τουλάχιστον το πρώτο μετά τα υπόλοιπα τα κάνεις όπου θέλεις και αν έχεις κανένα γνωστό σου βάζει τη σφραγίδα άλλωστε και ανακλήσεις να βγάλει η χόντα τις βλέπεις και από το διαδίκτυο
Εικόνα
You know I'm loaded, railroaded I'm explosive, I'm a locomotive
Άβαταρ μέλους
soter3gm
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Σωτήρης
Μοντέλο: BMW R1100RT
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό xaris37 την Τετ Ιούλ 23, 2008 9:14 pm

Acanthor έγραψε:Κάπου άκουσα ότι αν οποιοδήποτε συνεργείο έχει νόμιμη άδεια, τότε με τη σφραγίδα του, μένεις στην εγγύηση της αντιπροσωπείας...Ξέρει κανείς κάτι?

Πάντως φιλε xaris37 κι εμείς στο ψάξιμο είμαστε για εξουσιοδοτημένο (δεν έχουμε καταλήξει σε κάποιον ακόμα). Οι ErmisVFR και Sotokan δοκίμασαν 1-2 εξουσιοδοτημένα...

Κάποιοι από το Varadero Club μου πρότειναν τον Κουτσικάκη στα καμίνια αν θες να δεις τί παίζει.
210-4830472

Καμίνια φιλε Acanthor πεφτουν πααρα πολυ μακρυα για μενα ( απο την αποψη του να αφησω την μοτο εκει κ να την παρω την αλλη μερα , στην καλυτερη περιπτωση , ειναι μεγαλη ταλαιπωρια.

Οτι ακουσετε απο αλλους μοτο - συναδελφους πειτε μου .

Ευχαριστω !.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ..... ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.!!!.
Άβαταρ μέλους
xaris37
Νέος στο forum

Επιστροφή στο ΤΕΧΝΙΚΑ-ΘΕΜΑΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες