Ducati 748

Συντονιστής: Συντονιστές

Re: Ducati 748

Δημοσίευσηαπό Billy την Τετ Νοέμ 19, 2008 8:27 pm

Καταλαβαίνω τι θες να πεις TheDuketoR και έχεις δίκιο. Απλά είμαι νέος ακόμη σε αυτό το "hobby" και ενθουσιάζομαι πολύ εύκολα. Τις θέλω όλες... είναι σαν να μπαίνω σε ζαχαροπλαστείο και αυτά εκεί έχουν γέμισει απο σοκολάτα, οι άλλες απέναντι έχουν γεύσει κανέλλας με μέλι, αυτές μπροστά σου είναι 0% λιπαρά.
Το ότι θα αγοράσω μια και δεν θα την κυκλοφορώ, δεν συμφωνω σε αυτό. Ίσα ίσα κάνω και θα κάνω πολλές παραχωρήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.
Και οι φράσεις "...με το συμπάθειο πάντα..." και "συγγνώμη" δεν θέλω να της ακούω όταν μου μιλάς. :smt055
Άβαταρ μέλους
Billy
Τακτικό Μέλος

Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό The DuketoR την Τετ Νοέμ 19, 2008 9:29 pm

Tο περί του καναπέος, είχε να κάνει με το ότι καλό είναι να μη ψωνίζουμε μηχανάκια ανάλογα με το αν δένει με το πορτατίφ της προίκας από δίπλα, αν ταιριάζει με το μουσαντέ Πικάσσο από πίσω, αν κάνει καλή αντίθεση με το μοιραρακικό μπουχάρα από κάτω,...
Αν απλά μας κάνει στο μάτι μπρος απ΄όλα, θέλω να πώ... σαν να αγοράζουμε καναπέ.
Τα μηχανάκια εκτός από αντικείμενα, ωστε να τα κρίνουμε με την όψη τους, είναι και εργαλεία, προικισμένο το καθένα με κάποια χαρίσματα, που διαμορφώνουν την προσωπικότητα τους ... κάποια βρίσκουν αντίκρυσμα στην αυτού μεγαλειότητα υποκειμενικότητά του καθενός μας, κάποια καθόλου.
Καλό μου φαίνεται λοιπόν, να πηγαίνει το μηχανάκι αγκαζέ και με τις ανάγκες μας.
...Και κάπου εκεί να μη ξεχνάμε και τις δικές του ανάγκες.
Είπαμε, μιλάμε για προσωπικότητες.
Όχι σε πρακτικές σκλαβοπάζαρου λοιπόν, και ...άσε τα 0% για τους ανόρεχτους.
Έτσι νομίζω.
Άβαταρ μέλους
The DuketoR
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό iznogood την Τετ Νοέμ 19, 2008 10:07 pm

TheDuketoR έγραψε:Πιστευέις ότι είσαι τύπος για 748;
Aμα σ' αρέσει το μηχανάκι, πάρ' το και βάλ' το στο σαλόνι σου,
Τα μηχανάκια όμως δεν είναι καναπέδες.

Φιλε billy πρεπει να λαβεις πολυ σοβαρα υποψη σου τη καθαρη και ξαστερη παρατηρηση του Duker!
chalife ala place du chalif.
http://www.carbon-aramid.com
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Αλεξης

Δημοσίευσηαπό golis την Τετ Νοέμ 19, 2008 10:57 pm

Γιατί δεν κοιτάς προ Benelli ?
O "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ"™ :smt026
Πήδα ψηλά κι αγνάντευε.
Πεινώ,διψώ και πέρδομαι.
Carbon-aramid
Μεταξωτά Βρακιά
Άβαταρ μέλους
golis
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Toubanos
Μοντέλο: Tuono ΦΑΚtory 07
Κυβικά: 1000

Δημοσίευσηαπό 748 desmo την Δευτ Ιαν 10, 2011 5:42 pm

αγορινα μην ακους τιποτα.ο καθενας λεει τα δικα του.εχο το 748 και ξερω.τσεκαρε και φωτο.ενα πραγμα θα σου πω.αν εχει οτι πρεπει στην ωρα της δεν θα χεις ποτε προβλημα.ακριβα ανταλακτικα οντως εχει αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας.εξαλου ποιος ιαπωνας δεν εχει παγωσει στην θεα και στον ηχο ενος 748.και ας τους να λενε οταν φτασει η στροφη θα δικαιωθεις πανηγυρικα για την επιλογη σου.σασμαν που γαζωνει πλαισιο απο αλλο πλανητη στριψιμο ονειρικο και ολα αυτα μεσα σε ενα μαγικο ξηροκαμπανο ηχο.
748 desmo

Μοντέλο: ducati 748

Προηγούμενη

Επιστροφή στο DUCATI

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες