Το τελευταιο καιρο συνανταω ολο και περισσοτερο την ρατσα :"εποχιακος-και αμα κατσει- μηχανοβιος"
η εξης ρατσα εχει τα εξης γνωρισματα:
1ον)αποτελειται απο ατομα που κατεχουν μοτοσυκλετα ανεξαρτητου κυβισμου(απο παπι μεχρι 1000 SS) την οποια την οδηγανε οταν δεν βρεχει,δεν κανει κρυο,εχει καλο καιρο και δεν φυσαει!
2ον)το οδηγικο τους στυλ ειναι :"οδηγαω σαν να εχω αμαξι απλα ειναι μικροτερο και χωραω παντου"
3ον)σε μεγαλο ποσοστο εχουν την ψευδαισθηση οτι θα πρεπει οι αλλοι οδηγοι να κανουν ακρη να περασουν για να πανε γληγορα στην καφετερια-στον γνωστο-στην γκομενα και τα λοιπα!
4ον)αμα ριξει μια ψιχαλα και οδηγησουν χωρις να φανε τα μουτρα τους το θεωρουν κατορθωμα!
5ον)εχουν μοτορια τρελλων επιδοσεων και αποδοσεων και νομιζουν οτι ειναι χεραδες ολικης και βαλε!
6ον)τρεχουν στις πιστες κανοντας (οφειλω να το παραδεχτω αυτο) καλους χρονους και νομιζουν οτι εκαναν κατι που τους κανει καλλητερους στον δρομο!
7ον)αντιμετωπιζουν τους κουριες(π.χ. εμενα) και τους πιτσαδορους σαν υποδειεστερους!
8ον)εχουν ενα αμαξι συνηθως για τις μακρινες αποστασεις οταν κανει κρυο,βρεχει και τα λοιπα!
Και τωρα θα μου πειτε και τι μας τα λες ρε μεγαλε?εσενα τι σε επιασε ξαφνικα και τα βαζει μαζι τους?
και απαντω οτι βαρεθηκα να εχω κανει 1.800.000 χιλιομετρα μεσα στην ΑΘΗΝΑ σε ΟΛΕΣ τις καιρικες και κυκλοφοριακες συνθηκες και ατομα με 100.000 τα οποια το 80% ειναι σε ταξιδακια να μου ζητανε τα ρεστα επειδη περασα με το παπι πανω απο λαδια χωρις να πεσω και δεν εκανα εκεινη την ωρα "ακροβατικα" για να καταλαβει οτι εχει λαδια για να σταματησει μιας και ερχοταν απο πισω μου(αρκετα μακρια ειναι η αληθεια και ναι τον ειδα απο τον καθρεφτη πριν απο τα λαδια) για να μην πεσει το μοτορι του των 10000 ευρω...........
πληροφοριακα ναι το παραδεχομαι δεν ξερω τα σηματακια αυτα αλλα ξερω οτι μετα απο τοσα χιλιομετρα και σε μια πορεια 13 χρονων με μηχανη (και ναι το παπι ειναι ειδος μηχανης) εχω πεσει 14-15 φορες και την εχω γλυτωσει με εκδορες,καψιματα και σκισιματα το πολυ(ευχαριστω και τον ΘΕΟ για αυτο)!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΧΕΡΑΣ ΟΥΤΕ ΜΑΓΚΑΣ ειμαι απλα μηχανοβιος απο την κουνια μου!
υ.γ.1:συγνωμη εαν σας κουρασα και δεν στοχευομαι προσωπικα κανενα απο δω μεσα αλλα επρεπε καπου να τα πω γιατι εφτασε ο κομπος στο χτενι!\
υ.γ.2:μηχανοβιος = ανθρωπος που οχι μονο οδηγαει την μοτοσυκλετα του αλλα την αγαπαει και την εχει σαν τροπο ζωης!

News