Προσωπικη αποψη-ξεσπασμα

Οτι σάς συμβαίνει - οτι βλέπουν τα μάτια μας στον μοτοσυκλετιστικό χώρο και οχι μόνο.

Προσωπικη αποψη-ξεσπασμα

Δημοσίευσηαπό Elecro την Παρ Απρ 24, 2009 2:24 am

Το τελευταιο καιρο συνανταω ολο και περισσοτερο την ρατσα :"εποχιακος-και αμα κατσει- μηχανοβιος"
η εξης ρατσα εχει τα εξης γνωρισματα:
1ον)αποτελειται απο ατομα που κατεχουν μοτοσυκλετα ανεξαρτητου κυβισμου(απο παπι μεχρι 1000 SS) την οποια την οδηγανε οταν δεν βρεχει,δεν κανει κρυο,εχει καλο καιρο και δεν φυσαει!
2ον)το οδηγικο τους στυλ ειναι :"οδηγαω σαν να εχω αμαξι απλα ειναι μικροτερο και χωραω παντου"
3ον)σε μεγαλο ποσοστο εχουν την ψευδαισθηση οτι θα πρεπει οι αλλοι οδηγοι να κανουν ακρη να περασουν για να πανε γληγορα στην καφετερια-στον γνωστο-στην γκομενα και τα λοιπα!
4ον)αμα ριξει μια ψιχαλα και οδηγησουν χωρις να φανε τα μουτρα τους το θεωρουν κατορθωμα!
5ον)εχουν μοτορια τρελλων επιδοσεων και αποδοσεων και νομιζουν οτι ειναι χεραδες ολικης και βαλε!
6ον)τρεχουν στις πιστες κανοντας (οφειλω να το παραδεχτω αυτο) καλους χρονους και νομιζουν οτι εκαναν κατι που τους κανει καλλητερους στον δρομο!
7ον)αντιμετωπιζουν τους κουριες(π.χ. εμενα) και τους πιτσαδορους σαν υποδειεστερους!
8ον)εχουν ενα αμαξι συνηθως για τις μακρινες αποστασεις οταν κανει κρυο,βρεχει και τα λοιπα!
Και τωρα θα μου πειτε και τι μας τα λες ρε μεγαλε?εσενα τι σε επιασε ξαφνικα και τα βαζει μαζι τους?
και απαντω οτι βαρεθηκα να εχω κανει 1.800.000 χιλιομετρα μεσα στην ΑΘΗΝΑ σε ΟΛΕΣ τις καιρικες και κυκλοφοριακες συνθηκες και ατομα με 100.000 τα οποια το 80% ειναι σε ταξιδακια να μου ζητανε τα ρεστα επειδη περασα με το παπι πανω απο λαδια χωρις να πεσω και δεν εκανα εκεινη την ωρα "ακροβατικα" για να καταλαβει οτι εχει λαδια για να σταματησει μιας και ερχοταν απο πισω μου(αρκετα μακρια ειναι η αληθεια και ναι τον ειδα απο τον καθρεφτη πριν απο τα λαδια) για να μην πεσει το μοτορι του των 10000 ευρω...........
πληροφοριακα ναι το παραδεχομαι δεν ξερω τα σηματακια αυτα αλλα ξερω οτι μετα απο τοσα χιλιομετρα και σε μια πορεια 13 χρονων με μηχανη (και ναι το παπι ειναι ειδος μηχανης) εχω πεσει 14-15 φορες και την εχω γλυτωσει με εκδορες,καψιματα και σκισιματα το πολυ(ευχαριστω και τον ΘΕΟ για αυτο)!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΧΕΡΑΣ ΟΥΤΕ ΜΑΓΚΑΣ ειμαι απλα μηχανοβιος απο την κουνια μου!
υ.γ.1:συγνωμη εαν σας κουρασα και δεν στοχευομαι προσωπικα κανενα απο δω μεσα αλλα επρεπε καπου να τα πω γιατι εφτασε ο κομπος στο χτενι!\
υ.γ.2:μηχανοβιος = ανθρωπος που οχι μονο οδηγαει την μοτοσυκλετα του αλλα την αγαπαει και την εχει σαν τροπο ζωης!
Άβαταρ μέλους
Elecro
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: Σταυρος
Μοντέλο: HONDA AX-1 , KAWASAKI KAZE-R
Κυβικά: 250

Re: Προσωπικη αποψη-ξεσπασμα

Δημοσίευσηαπό soter3gm την Παρ Απρ 24, 2009 8:09 am

Στράτο δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο κάνεις το ξέσπασμα σου. Ο κάθε ένας κάνει και πάει όπως νομίζει και όπως μπορεί. Εδώ θα πρέπει εσύ να κοιτάξεις τη πορεία σου, πως θα κάνεις τη ζωή σου στο δρόμο πιο εύκολη-ακίνδυνη και προπαντός χωρίς άγχος. Δεν πάει να έχει σουπερσπορ, νταλίκα η πύραυλο, άμα ασχολείσαι με τον κάθε ένα στον δρόμο σου, κάθε φορά που πηγαίνεις σπίτι σου θα είσαι σαν τρελός.
Άραξε, κάνε τη δουλειά σου όσο μπορείς, ωραία και καλά, χωρίς πολλά νεύρα και θα δεις πως ξαφνικά με ένα μαγικό τρόπο θα αλλάξουν όλα δεν θα ξαναδείς "στραβό κουφό τρελό περίεργο" άτομο στο δρόμο ούτε με σφαίρες.
Στο λέω αυτό γιατί τα πέρασα αυτά πολλά χρόνια πριν
Εικόνα
You know I'm loaded, railroaded I'm explosive, I'm a locomotive
Άβαταρ μέλους
soter3gm
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Σωτήρης
Μοντέλο: BMW R1100RT
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό tntyliss την Παρ Απρ 24, 2009 2:09 pm

soter3gm έγραψε:Στράτο δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο κάνεις το ξέσπασμα σου. Ο κάθε ένας κάνει και πάει όπως νομίζει και όπως μπορεί. Εδώ θα πρέπει εσύ να κοιτάξεις τη πορεία σου, πως θα κάνεις τη ζωή σου στο δρόμο πιο εύκολη-ακίνδυνη και προπαντός χωρίς άγχος. Δεν πάει να έχει σουπερσπορ, νταλίκα η πύραυλο, άμα ασχολείσαι με τον κάθε ένα στον δρόμο σου, κάθε φορά που πηγαίνεις σπίτι σου θα είσαι σαν τρελός.
Άραξε, κάνε τη δουλειά σου όσο μπορείς, ωραία και καλά, χωρίς πολλά νεύρα και θα δεις πως ξαφνικά με ένα μαγικό τρόπο θα αλλάξουν όλα δεν θα ξαναδείς "στραβό κουφό τρελό περίεργο" άτομο στο δρόμο ούτε με σφαίρες.

Σωστός.....
Benelli Club Cyprus
Άβαταρ μέλους
tntyliss
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Χρίστος
Μοντέλο: Benelli Tornado 1130 KTM adventure 950
V-strom 650
Κυβικά: 1130

Δημοσίευσηαπό Billy την Παρ Απρ 24, 2009 7:03 pm

Μη αφήνεις άλλους να σε επιρεάζουν τόσο πολύ, κάνε το παιχνίδι σου και απόλαυσε το
Άβαταρ μέλους
Billy
Τακτικό Μέλος

Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό Kiriakost την Παρ Απρ 24, 2009 11:18 pm

Ποτέ δεν δίνω σημασία αλλά και δεκάρα , για την ψυχοσύνθεση των άλλων οδηγών .

Κοιτάω να κάνω ασφαλή οδήγηση εντός άστυ .
Και ευχάριστες διαδρομές εκτός .

Τις φιλοσοφίες περί μανέτας , τις συντηρούν τα περιοδικά μότο , διοτι δεν έχουν τίποτα να γράψουν άλλο από διαφημίσεις .

Κάποτε διάβαζα και εγώ τετοιες φθηνές φιλοσοφίες , γραμμένες η βγαλμένες , από αγράμματους η ασήμαντους τύπους , που έψαχναν για λίγη δόξα ή για θέματα χωρίς αξία , απλά για να έχουν λόγο να φλυαρούν.

Ο καλόκαρδος μορφωμένος , και με παιδεία οδηγός , είναι αυτός που ξεχωρίζει , και στο τιμόνι και στην ζωή.
Άβαταρ μέλους
Kiriakost
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Κυριάκος
Μοντέλο: Old Cut Japani _ AX-1 HONDA
Κυβικά: 250

Δημοσίευσηαπό wolf77 την Τρί Απρ 28, 2009 3:39 pm

soter3gm έγραψε:Στράτο δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο κάνεις το ξέσπασμα σου. Ο κάθε ένας κάνει και πάει όπως νομίζει και όπως μπορεί. Εδώ θα πρέπει εσύ να κοιτάξεις τη πορεία σου, πως θα κάνεις τη ζωή σου στο δρόμο πιο εύκολη-ακίνδυνη και προπαντός χωρίς άγχος. Δεν πάει να έχει σουπερσπορ, νταλίκα η πύραυλο, άμα ασχολείσαι με τον κάθε ένα στον δρόμο σου, κάθε φορά που πηγαίνεις σπίτι σου θα είσαι σαν τρελός.

+1000 γιατί τα πέρασα κι εγώ και δυο τρεις φορές τα νεύρα που απέκτησα και οι μ@λ@κες που μου απόσπασαν την προσοχή παρολίγο να μου κοστίσουν τη ζωή...Δεν αξίζει!!
"Δεν είμαι ο Έλληνας που έχεις συνηθίσει,έχω ένα πρόβλημα για κάθε σου λύση" (ΣΥΓΝΩΜΜΗ, TXC)
Άβαταρ μέλους
wolf77
Νέος στο forum

Μοντέλο: Suzuki Freewind XF-650
Κυβικά: 650

Δημοσίευσηαπό VanDiemen την Τετ Απρ 29, 2009 12:31 pm

Σίγουρα δε μπορούμε να κατατάξουμε σε κατηγορίες, ανθρώπους με τόσα πολλά και εξειδικευμένα χαρακτηριστικά. Δε μπορεί όλοι όσοι ανήκουν σ'αυτήν την ιδιότυπη ομάδα, όπως την περιέγραψες, να είναι τόσο όμοιοι σε όλες αυτές τις λεπτομέρειες. Απλώς είσαι εκνευρισμένος με κάποιους, των οποίων τη λεπτομερή περιγραφή, διαβάσαμε παραπάνω.
VanDiemen

Ονομα χρήστη: Πέτρος
Μοντέλο: Yamaha Tenere XTZ 660
Κυβικά: 660

Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης