Συντονιστής: Συντονιστές
Kiriakost έγραψε:Προσωπικά δεν μου γεμίζει το μάτι , γυμνό χωρίς χώρους για τίποτε βαλιτσάκια , τελείως ασφάλτινο ,
έλλειψη αεροδυναμικής , ούτε καν ανεμοθώρακα .
Είναι ένα σύνολο για παιχνίδια στα στροφιλίκια και τίποτα παραπάνω.

.Ελαφρύ πολύ,εξαιρετικά φιλικό όπως κάθε Honda άλλωστε,αποδεκτή ποιότητα κατασκευής και κατανάλωση σχεδόν παπιού.Το μόνο του ψεγάδι είναι η τιμή του στα 5200 ευρώ γιατί οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά αλλά αν σκεφτούμε ότι πριν 15 χρόνια αγοράζαμε 250άρια γύρω στο 1.700.000 δραχμές δεν είν' και τόσο κακή.Είναι και Made in Japan οπότε μπαίνει στα υπ' όψιν για αντικαταστάτης της πάπιας αργότερα.bros400pgm έγραψε:Kiriakost έγραψε:Προσωπικά δεν μου γεμίζει το μάτι , γυμνό χωρίς χώρους για τίποτε βαλιτσάκια , τελείως ασφάλτινο ,
Eνω το αλφα χι μειον ενα εχει απολα αυτα![]()
![]()
![]()
![]()
tntyliss έγραψε:Απο τιμή τι λέει? Σίγουρα φτηνό θα είναι αλλά πόσο?
tntyliss έγραψε:Έπεσα έξω ε? Ε λοιπόν αν δεν είναι και φτηνό, ποιός ο λόγος να το πάρει κάποιος? Έπεσε έξω και η Honda μάλλον.
Kiriakost έγραψε:Προσωπικά δεν μου γεμίζει το μάτι , γυμνό χωρίς χώρους για τίποτε βαλιτσάκια , τελείως ασφάλτινο ,
πιστευω για καποιον που ειναι συνεχεια στο κεντρο της πολης και για βολτιτσες στα περιξ ειναι ο,τι πρεπει και ειναι κανονικοτατη μοτοσυκλετα.. στα 5.000 μονο σκουτερ παιρνεις πλεον.. 
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες