Μελη Online

Έχουμε 31 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ανθρώπος & Υγεία
Κάμψεις πέους: Ανατομικά εμπόδια στο σεξ
Το κάταγμα πέους και η νόσος του Peyronie (Πεϊρονί) είναι δύο σοβαρές καταστάσεις που αν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως μπορεί να μετατραπούν σε μόνιμο εμπόδιο για το σεξ. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές αποτελεσματικές θεραπείες...

Read Full Article
 
Πότε θεωρείται γρήγορη η εκσπερμάτιση
Κάθε άνδρας και γυναίκα έχει βιώσει μια ερωτική πράξη να ολοκληρώνεται πρόωρα,  γιατί η εκσπερμάτιση έρχεται πιο γρήγορα από τη στιγμή που θα ήθελαν. Αυτό δεν θεωρείται πρόβλημα όταν συμβαίνει περιστασιακά ή κάτω από ειδικές συνθήκες - αλλά τα πράγματα αλλάζουν όταν η εμπειρία γίνει μόνιμη.

Read Full Article
 
Μετά το πρώτο σοκ, πέντε στάδια ως την αποδοχή
Η διάγνωση του καρκίνου αποτελεί αληθινό σοκ για τον ασθενή, αλλά και για τους οικείους του - στην αρχή τουλάχιστον, γιατί καθώς περνάει ο καιρός εκδηλώνεται μια αλληλουχία συναισθημάτων που σηματοδοτούν τα πέντε στάδια της ψυχολογίας του καρκίνου.

Read Full Article
 
ΙΑΣΩ General: Επιτυχής αντιμετώπιση εγκεφαλικού σε έγκυο

Read Full Article
 
Η παχυσαρκία είναι κληρονομική
Αμαρτίες γονέων... παχαίνουν τέκνα, αφού όπως προκύπτει από πρόσφατη μελέτη τα παιδιά δεν κληρονομούν μόνο τα χαρακτηριστικά των γονιών τους αλλά και τα περιττά κιλά τους.

Read Full Article
 
Τα μυστικά της χημειοθεραπείας
Η χημειοθεραπεία χρησιμοποιείται για να καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα που, είτε βρίσκονται στον πρωτοπαθή όγκο που δεν μπορεί να εξαιρεθεί είτε έχουν ξεφύγει από τον αρχικό όγκο και έχουν κινηθεί προς άλλα όργανα και ιστούς του σώματος.

Read Full Article
 
Καρκίνος του παγκρέατος: Πόλεμος με έναν δύσκολο όγκο
Ο καρκίνος του παγκρέατος είναι ένας από τους πιο δύσκολους καρκίνους, κυρίως διότι κατά κανόνα ανιχνεύεται όταν είναι προχωρημένος αφού στα αρχικά στάδια δεν προκαλεί συμπτώματα.

Read Full Article
 
Γαλακτοκομικά και φρούτα θωρακίζουν και το ήπαρ
Εάν θέλετε να έχετε γερό ήπαρ, φροντίστε να τρώτε άφθονα γαλακτοκομικά προϊόντα, φρούτα και λευκό κρέας, συνιστούν Ιταλοί ερευνητές από το Εθνικό Ογκολογικό Ινστιτούτο της γειτονικής χώρας.

Read Full Article
 
Κυκλοφορία νέου φαρμάκου για σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2

Read Full Article
 
Περισσότερα Άρθρα...


Φωτο Motocikleta.Gr

4.JPG
Parga7-2008-60.jpg